Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот HoUs4oOL » 28 окт 2015 23:46

1982 написа:Аууу, момичето знаело какво правят със сънародниците й и се изплашило, ти лично го видя, нали ??! ... а дали "момичето", 17-годишна девственица, в която се е вселил духът на майка Тереза, знае какво правят нейните сънародници със "злите израелци", как нападат с ножове невинни хора по спирки и пазари, как се самовзривяват, убивайки жени и деца, или тя не знае това ??!

Недей да слагаш злите израелци в кавички, те са си зли, гадни пришълци експулсирали коренното население на Палестина, каквото и да се случва сега там, то е започнато от ционистите.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 окт 2015 00:25

Ама те и руснаците са зли и гнусни пришълци из Кавказ, ама браниш войните им там. Отново показваш двойния си аршин.

И не е само Кавказ, из що земи руснаците са се натрапили и са избутали местното население. Ама за тея хорица не плачеш така, както плачеш за лайняните палестинци, нали ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 окт 2015 00:35

1982 написа:Ама те и руснаците са зли и гнусни пришълци из Кавказ, ама браниш войните им там. Отново показваш двойния си аршин.

И не е само Кавказ, из що земи руснаците са се натрапили и са избутали местното население. Ама за тея хорица не плачеш така, както плачеш за лайняните палестинци, нали ?!

Аз ти говоря за 20 век, ти отиваш в 17...
С тия логики се опитваш да пренапишеш световната история ли не знам и аз...
Американците какво правят с индианците тогава?
Ама за разлика от тях, ченците не живеят в резервати...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 окт 2015 00:44

хаха разговора е убийствен. Още малко ще ни накарате да зарежем тези земи и да се върнем в Иран :)

Всички са гадове и без да се замислят ще ликвидират и 10 000 000 цивилни само и само тяхната империя да просперира и да е над останалите. Англичани, американци, руснаци или французи всички са един дол дренки и пълни боклуци . Затова са и империи , а останалите народи духаме супата докато онези се чудят как по дълбоко да ни го забучат.

Това което обаче мен ме дразни е сляпото раболепие и подмазвачество на нашите политици, пред тези империи. дали ще сме съюзници на германия, русия или САЩ винаги първи се навеждаме да ги целунем по задника и винаги сме сочени като '' най верния съюзник '' :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 окт 2015 00:50

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ама те и руснаците са зли и гнусни пришълци из Кавказ, ама браниш войните им там. Отново показваш двойния си аршин.

Аз ти говоря за 20 век, ти отиваш в 17...
С тия логики се опитваш да пренапишеш световната история ли не знам и аз...
Американците какво правят с индианците тогава?
Ама за разлика от тях, ченците не живеят в резервати...

Аз съм се връщал в 17-и век .... вие днес ме върнахте 2 000 години назад, да ми обяснявате как евреите се били натрапили по тея земи, а сега пискаш, че съм се върнал 2-3 века назад, като стане дума за руските натрапници.

А в резервати живеят тея индианци, които искат да живеят в такива. Много от тях пък си живеят като останалите хора, имат си къщи, работа и т.н., никой не ги е затворил в тея резервати, там се седи по собствена воля. Това е към днешна дата, ако ще ме връщаш назад, има и индиански Хасан Израиловци, нали знаеш ?! :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 окт 2015 00:52

samobotev написа:хаха разговора е убийствен. Още малко ще ни накарате да зарежем тези земи и да се върнем в Иран :)

Всички са гадове и без да се замислят ще ликвидират и 10 000 000 цивилни само и само тяхната империя да просперира и да е над останалите. Англичани, американци, руснаци или французи всички са един дол дренки и пълни боклуци . Затова са и империи , а останалите народи духаме супата докато онези се чудят как по дълбоко да ни го забучат.

Това което обаче мен ме дразни е сляпото раболепие и подмазвачество на нашите политици, пред тези империи. дали ще сме съюзници на германия, русия или САЩ винаги първи се навеждаме да ги целунем по задника и винаги сме сочени като '' най верния съюзник '' :)

Напълно съм съгласен с теб.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 окт 2015 14:01

1982 написа:Аз съм се връщал в 17-и век .... вие днес ме върнахте 2 000 години назад, да ми обяснявате как евреите се били натрапили по тея земи, а сега пискаш, че съм се върнал 2-3 века назад, като стане дума за руските натрапници.

А в резервати живеят тея индианци, които искат да живеят в такива. Много от тях пък си живеят като останалите хора, имат си къщи, работа и т.н., никой не ги е затворил в тея резервати, там се седи по собствена воля. Това е към днешна дата, ако ще ме връщаш назад, има и индиански Хасан Израиловци, нали знаеш ?! :mrgreen: :mrgreen:

А не са ли се натрапили, кога започва инвазията на евреите там, нещо за Алия Бет евентуално? :roll:
За какви натрапници ми говориш, бе пич, не знаеш ли, че 90% от населението на Чечня е от етнически чеченци, за разлика от индианците, които са коренното население на Северна Америка, чеченците не са малцинство в Кавказ, в Абхазия също над 50% са абхази.
В Южна Осетия населението е над 60% осетинци, като в Грузия също има не малак брой абхази и осетинци, в Карачаево карачевците също са мнозинство, като там има и голям брой черкези и абазини.
Единствено в Адигея адигейците не са мнозинство, за какви натрапници ми говориш в такъв случай, като всички тия кавказки народи си имат републики?
Сериозно ли е имало Хасан Израиловци и в коя точно война, в която са участвали американците, индианския вожд се е опитвал да вдига въстания, подпомаган от страната, срещу която воюват американците? :roll:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 окт 2015 14:27

Така наречената опозиция е загубила около 80 километра в рамките на 10 дни.
Изображение
Явно не напразно СА и американците недоволстват и се забързаха с политическото решение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 окт 2015 14:34

Удри яко, не им остава много , майкя им ше е.. Никакви политически решение, бомби до дупка, да минава армията, да се затворят всички бунтовници и терористи по пандели и лагери, и да се започне възстановяването на държавата :!: Колкото по-скоро, толкова по-добре за нас :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 окт 2015 14:43

HoUs4oOL написа:Така наречената опозиция е загубила около 80 километра в рамките на 10 дни.
Явно не напразно СА и американците недоволстват и се забързаха с политическото решение.

Това е много добра новина!
А колкото и да се забързват американците и Саудитска Арабия победата е близо!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”