1982 написа:Аз съм се връщал в 17-и век .... вие днес ме върнахте 2 000 години назад, да ми обяснявате как евреите се били натрапили по тея земи, а сега пискаш, че съм се върнал 2-3 века назад, като стане дума за руските натрапници.
А в резервати живеят тея индианци, които искат да живеят в такива. Много от тях пък си живеят като останалите хора, имат си къщи, работа и т.н., никой не ги е затворил в тея резервати, там се седи по собствена воля. Това е към днешна дата, ако ще ме връщаш назад, има и индиански Хасан Израиловци, нали знаеш ?!

А не са ли се натрапили, кога започва инвазията на евреите там, нещо за Алия Бет евентуално?
За какви натрапници ми говориш, бе пич, не знаеш ли, че 90% от населението на Чечня е от етнически чеченци, за разлика от индианците, които са коренното население на Северна Америка, чеченците не са малцинство в Кавказ, в Абхазия също над 50% са абхази.
В Южна Осетия населението е над 60% осетинци, като в Грузия също има не малак брой абхази и осетинци, в Карачаево карачевците също са мнозинство, като там има и голям брой черкези и абазини.
Единствено в Адигея адигейците не са мнозинство, за какви натрапници ми говориш в такъв случай, като всички тия кавказки народи си имат републики?
Сериозно ли е имало Хасан Израиловци и в коя точно война, в която са участвали американците, индианския вожд се е опитвал да вдига въстания, подпомаган от страната, срещу която воюват американците?

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]