Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Аз пък не вярвам, че дадена религия учи на насилие и ксенофобия
Това го диктуват грешни и откровено лъжливи тълкувания на религията
Не ме разбирайте погрешно - не съм фен на ракетите и фереджетата, ама не там е проблема ... Грешно тълкуваното християнство, например, води до десетки хиляди жени, изгорени като "вещици" - замислете се над това ...
Леевски, оле
Има ли още останали някакви шведи във Швеция?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9imKfAMtQsk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9imKfAMtQsk[/youtube]
Последна промяна от Se7en на 09 окт 2015 12:18, променено общо 1 път.
“In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.”
― George Orwell
― George Orwell
boabbb написа:Аз пък не вярвам, че дадена религия учи на насилие и ксенофобияТова го диктуват грешни и откровено лъжливи тълкувания на религията
Не ме разбирайте погрешно - не съм фен на ракетите и фереджетата, ама не там е проблема ... Грешно тълкуваното християнство, например, води до десетки хиляди жени, изгорени като "вещици" - замислете се над това ...
Ислямът не е само религия - това са определени социални и легални норми, икономическа, образователна и военна система, философия за живота и социална йерархия всичко събрано накуп.
Западните общества и белите държави от Европа не са съвместими с тази варварска философия и затова трябва или да кажем веднъж завинаги "чао-чао" на исляма, или да бъдем заличени!
Ислямът трябва да бъде криминализиран в Европа!
― George Orwell
― George Orwell
boabbb написа:Аз пък не вярвам, че дадена религия учи на насилие и ксенофобияТова го диктуват грешни и откровено лъжливи тълкувания на религията
Не е така. Имаше една статия в Дойче Веле за Мохамед и ислямския култ към него, както и силата на военната му доктрина, промяната на целите след като от Мека отива в Медина и т.н. Ислямистите се уповават на него и неговата агресивна вяра - това са техните основополагащи религиозни колони.
И да е имало останали някакви шведи, след някое и друго десетилетие със сигурност няма да ги има вече.
Първият самолет потегля, да заповядат следващите:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JxS56NGjcIY[/youtube]
Първият самолет потегля, да заповядат следващите:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JxS56NGjcIY[/youtube]
― George Orwell
― George Orwell
САЩ прекратяват програмата по обучение на сирийски бунтовници 
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
diplomat написа:Не е така. Имаше една статия в Дойче Веле за Мохамед и ислямския култ към него, както и силата на военната му доктрина, промяната на целите след като от Мека отива в Медина и т.н. Ислямистите се уповават на него и неговата агресивна вяра - това са техните основополагащи религиозни колони.
Ислямски култ към Мохамед, това е голяма дивотия сериозно, че нали той е първия човек приел исляма и на него Аллах разкрива писанието на Корана, даже той бил неграмотен и просто предавал посланието на Аллах, което му разкривал Джибрил, впоследствие исляма приемат жена му и брат му, от кого е бил тоя култ?
В последствие започва да проповядва и мюсюлманите биват подложени на гонения от ''езичниците'', започват да ги убиват и така се появяват първите мъченици на исляма.
А Мохамед е бил преследван от властта в Мека, през цялото време бил облян в кръв от камъните, с които го замеряли, затова при едно такова гонение по чудотворен начин избягва в Медина, където има повече последователи, от този момент започва и летоброенето.
Мохамед няма военна доктрина, дори корана е написан след смъртта му, за шериата да не говорим, това което проповядва Мохамед е сходно с християнството например, именно Корана е разликата, но той не е написан от Мохамед.
Не знам защо се смята, че Мохамед е агресивен, та нали го наричали ал-Амин(честния) и оная легенда кой да сложи камъка върху Кааба, намери я тая статия, ако можеш...
А и нали при завръщането си в Мека, като завоевател помилва всички пленници...
Исляма се изопачава много след смъртта на Мохамед и с разрастването на Арабския Халифат, както и заради вътрешното разделение на шиити и сунити, което се пренася(от сунитите) и върху разбирането и третирането на християните, а по принцип мюсюлманите не могат да водят джихад против християни, а и други религии освен, ако не са застрашени, това рязане на глави в днешно време не е ислям...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Cicero написа:САЩ прекратяват програмата по обучение на сирийски бунтовници
Мда, официално си признаха за 500 милионната дивотия, която направиха, ама нещо не мога да схвана защо сега?
Имаше спекулации, че ще въоръжават ''умерените джихадисти'' с ПВО, за да свалят руски самолети, а сега гнева сред ''бунтовниците'' ще е огромен, те и без това си дават оръжията на ан-Нусра и другите песове, а сега да не говорим...
Не вярвам да рискуват да дадат ПВО и техните самолети да западат...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Cicero написа:САЩ прекратяват програмата по обучение на сирийски бунтовници
Мда, официално си признаха за 500 милионната дивотия, която направиха, ама нещо не мога да схвана защо сега?
Имаше спекулации, че ще въоръжават ''умерените джихадисти'' с ПВО, за да свалят руски самолети, а сега гнева сред ''бунтовниците'' ще е огромен, те и без това си дават оръжията на ан-Нусра и другите песове, а сега да не говорим...
Не вярвам да рискуват да дадат ПВО и техните самолети да западат...

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
HoUs4oOL написа:diplomat написа:Не е така. Имаше една статия в Дойче Веле за Мохамед и ислямския култ към него, както и силата на военната му доктрина, промяната на целите след като от Мека отива в Медина и т.н. Ислямистите се уповават на него и неговата агресивна вяра - това са техните основополагащи религиозни колони.
Ислямски култ към Мохамед, това е голяма дивотия сериозно, че нали той е първия човек приел исляма и на него Аллах разкрива писанието на Корана, даже той бил неграмотен и просто предавал посланието на Аллах, което му разкривал Джибрил, впоследствие исляма приемат жена му и брат му, от кого е бил тоя култ?
В последствие започва да проповядва и мюсюлманите биват подложени на гонения от ''езичниците'', започват да ги убиват и така се появяват първите мъченици на исляма.
А Мохамед е бил преследван от властта в Мека, през цялото време бил облян в кръв от камъните, с които го замеряли, затова при едно такова гонение по чудотворен начин избягва в Медина, където има повече последователи, от този момент започва и летоброенето.
Мохамед няма военна доктрина, дори корана е написан след смъртта му, за шериата да не говорим, това което проповядва Мохамед е сходно с християнството например, именно Корана е разликата, но той не е написан от Мохамед.
Не знам защо се смята, че Мохамед е агресивен, та нали го наричали ал-Амин(честния) и оная легенда кой да сложи камъка върху Кааба, намери я тая статия, ако можеш...
А и нали при завръщането си в Мека, като завоевател помилва всички пленници...
Исляма се изопачава много след смъртта на Мохамед и с разрастването на Арабския Халифат, както и заради вътрешното разделение на шиити и сунити, което се пренася(от сунитите) и върху разбирането и третирането на християните, а по принцип мюсюлманите не могат да водят джихад против християни, а и други религии освен, ако не са застрашени, това рязане на глави в днешно време не е ислям...
Много глупости братче.
А като отива в Медина кво прави?
Неверниците са ваш явен враг.И не вземайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллаха!
Убивайте ги, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада.
Наказанието за онези, които воюват срещу Аллах и Неговия Пратеник, е да бъдат убити или разпънати или да се отсекат ръцете и нозете им кръстом или да бъдат прокудени от земята им
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...