ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 06 окт 2015 21:58

Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 06 окт 2015 22:04

CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени! :shock:

И защо да ги е срам?Сигурно, защото укриваха данъци, осигурявайки футболистите на минимална заплата!Нагляри!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв

Мнениеот шивача » 06 окт 2015 22:07

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:
защо написа:
Кашчей написа:Идеше реч за букмейкърите, защото тогава Байер поведоха с 2:0 за отрицателно време, а второто полувреме Монако изравни, за същото време и накрая спряха да играят. Дали е договорка или букмейкъри, май никой не разследва.
Всичко това е грозно, което става покрай вас, но вината е само ваша (не на феновете, че някои не разбират когато се напише "ваш"). За мен и феновете имат вина, защото искат само едно, а то не винаги е възможно.

Идеше реч, че букмейкърите са играли на Анфилд, което няма как да стане. А феновете си знаем, кой е виновен и какво е възможно да се направи, нищо че някой отвреме-навреме се прави на интересен, особено с тебе. :lol:

Тоо...букмейкърите не са играли и в мача България-Естония, преди 2-3 години в Турция, ама.... 8-)

в този ред на мисли залагам хилядарка, че си душевно болен :idea:

Мисли и Шивач, след "Юристите на ЦСКА пак удрят лошо" са несъвместими! Да не говорим за "Походът към 32-та"!

Не ти схванах" мислите", вероятно се опита да се изходиш по мен, но по-скоро си зацапал пак прокъсаните си гащури. и не е походът , а пътя към титлата :mrgreen: Голяма тема си беше, мен си ме кефише, особено докато бяхме в игра, бая сърцетупи се чуваха и накрая изплуваха мишките да празнуват, по мишикарски 8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2015 22:10

CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени! :shock:

кво са писали топящата се публика?

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2015 22:12

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:
защо написа:
Кашчей написа:Идеше реч за букмейкърите, защото тогава Байер поведоха с 2:0 за отрицателно време, а второто полувреме Монако изравни, за същото време и накрая спряха да играят. Дали е договорка или букмейкъри, май никой не разследва.
Всичко това е грозно, което става покрай вас, но вината е само ваша (не на феновете, че някои не разбират когато се напише "ваш"). За мен и феновете имат вина, защото искат само едно, а то не винаги е възможно.

Идеше реч, че букмейкърите са играли на Анфилд, което няма как да стане. А феновете си знаем, кой е виновен и какво е възможно да се направи, нищо че някой отвреме-навреме се прави на интересен, особено с тебе. :lol:

Тоо...букмейкърите не са играли и в мача България-Естония, преди 2-3 години в Турция, ама.... 8-)

в този ред на мисли залагам хилядарка, че си душевно болен :idea:

Мисли и Шивач, след "Юристите на ЦСКА пак удрят лошо" са несъвместими! Да не говорим за "Походът към 32-та"!

Не ти схванах" мислите", вероятно се опита да се изходиш по мен, но по-скоро си зацапал пак прокъсаните си гащури. и не е походът , а пътя към титлата :mrgreen: Голяма тема си беше, мен си ме кефише, особено докато бяхме в игра, бая сърцетупи се чуваха и накрая изплуваха мишките да празнуват, по мишикарски 8-)

Титлените ти теми бяха две, защото ти с едно не се задоволяваш :mrgreen: да не говорим за подписите, особено при първата тема, сезон 2013-2014
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 окт 2015 22:19

шивача написа:

http://www.sportal.bg/news.php?news=570101
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2015 22:27

магаренце, темата беше една! Тази, която пуснах с идеята, че ние всяка година се борим за титлата. А първият път в подписа си написах "че ЦСКА ще е шампион, който не вярва на себе си да вярва на мен" или нещо близо до това? Да ти обясня:имам характер да пиша всичко, щото не ми пука от нищо. А и не съм мишка, която да чака на гюме, като легендарни сини деветки. Имам мнение и не се притеснявам да си го изказвам, и отстоявам. Пут?а не би го разбрала, както и хора без достойнство! Важното е, че и на вас ви направих кефа, като налазихте накрая, изкачайки от всички дупки, да плювате. Но на мен не ми дреме :) Единствено ми пука за отбора, това е! На моите грешки бързо си прощавам и гледам напред, щото съм прекалено готин тип, за да се напрягам за глупости :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2015 22:29

CSKA 78 написа:
шивача написа:

Лайнари, същата държава да ги вкара барабар със спринцовките в затвора, както и с колите убийци! А ревльовия баскетболен отбор? Да реват и да се тресат, като не им отърва да ходят в бодрум!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2015 22:34

шивача написа:магаренце, темата беше една! Тази, която пуснах с идеята, че ние всяка година се борим за титлата. А първият път в подписа си написах "че ЦСКА ще е шампион, който не вярва на себе си да вярва на мен" или нещо близо до това? Да ти обясня:имам характер да пиша всичко, щото не ми пука от нищо. А и не съм мишка, която да чака на гюме, като легендарни сини деветки. Имам мнение и не се притеснявам да си го изказвам, и отстоявам. Пут?а не би го разбрала, както и хора без достойнство! Важното е, че и на вас ви направих кефа, като налазихте накрая, изкачайки от всички дупки, да плювате. Но на мен не ми дреме :) Единствено ми пука за отбора, това е! На моите грешки бързо си прощавам и гледам напред, щото съм прекалено готин тип, за да се напрягам за глупости :lol:

Освен да се преклоня пред величието на ореола ти, какво друго да направя :roll:
А вие, от ежегодна борба за титлата, си докарахте синдик и производство. Дай Боже всекиму такова щастие..ако се вярва на вашите писания тук!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 06 окт 2015 22:35

шивача написа:
CSKA 78 написа:
шивача написа:

Лайнари, същата държава да ги вкара барабар със спринцовките в затвора, както и с колите убийци! А ревльовия баскетболен отбор? Да реват и да се тресат, като не им отърва да ходят в бодрум!

Малко е нагло да пишеш за затвор , при положение , че вашия лидер животното е в затвора . А последните ви 2ма собственици са подсъдими .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Архив”