ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени!
И защо да ги е срам?Сигурно, защото укриваха данъци, осигурявайки футболистите на минимална заплата!Нагляри!
Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв
Кашчей написа:шивача написа:Кашчей написа:защо написа:Кашчей написа:Идеше реч за букмейкърите, защото тогава Байер поведоха с 2:0 за отрицателно време, а второто полувреме Монако изравни, за същото време и накрая спряха да играят. Дали е договорка или букмейкъри, май никой не разследва.
Всичко това е грозно, което става покрай вас, но вината е само ваша (не на феновете, че някои не разбират когато се напише "ваш"). За мен и феновете имат вина, защото искат само едно, а то не винаги е възможно.
Идеше реч, че букмейкърите са играли на Анфилд, което няма как да стане. А феновете си знаем, кой е виновен и какво е възможно да се направи, нищо че някой отвреме-навреме се прави на интересен, особено с тебе.
Тоо...букмейкърите не са играли и в мача България-Естония, преди 2-3 години в Турция, ама....
в този ред на мисли залагам хилядарка, че си душевно болен
Мисли и Шивач, след "Юристите на ЦСКА пак удрят лошо" са несъвместими! Да не говорим за "Походът към 32-та"!
Не ти схванах" мислите", вероятно се опита да се изходиш по мен, но по-скоро си зацапал пак прокъсаните си гащури. и не е походът , а пътя към титлата

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени!
кво са писали топящата се публика?
Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв
шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:Кашчей написа:защо написа:Кашчей написа:Идеше реч за букмейкърите, защото тогава Байер поведоха с 2:0 за отрицателно време, а второто полувреме Монако изравни, за същото време и накрая спряха да играят. Дали е договорка или букмейкъри, май никой не разследва.
Всичко това е грозно, което става покрай вас, но вината е само ваша (не на феновете, че някои не разбират когато се напише "ваш"). За мен и феновете имат вина, защото искат само едно, а то не винаги е възможно.
Идеше реч, че букмейкърите са играли на Анфилд, което няма как да стане. А феновете си знаем, кой е виновен и какво е възможно да се направи, нищо че някой отвреме-навреме се прави на интересен, особено с тебе.
Тоо...букмейкърите не са играли и в мача България-Естония, преди 2-3 години в Турция, ама....
в този ред на мисли залагам хилядарка, че си душевно болен
Мисли и Шивач, след "Юристите на ЦСКА пак удрят лошо" са несъвместими! Да не говорим за "Походът към 32-та"!
Не ти схванах" мислите", вероятно се опита да се изходиш по мен, но по-скоро си зацапал пак прокъсаните си гащури. и не е походът , а пътя към титлатаГоляма тема си беше, мен си ме кефише, особено докато бяхме в игра, бая сърцетупи се чуваха и накрая изплуваха мишките да празнуват, по мишикарски
Титлените ти теми бяха две, защото ти с едно не се задоволяваш

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
шивача написа:CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени!
http://www.sportal.bg/news.php?news=570101
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
магаренце, темата беше една! Тази, която пуснах с идеята, че ние всяка година се борим за титлата. А първият път в подписа си написах "че ЦСКА ще е шампион, който не вярва на себе си да вярва на мен" или нещо близо до това? Да ти обясня:имам характер да пиша всичко, щото не ми пука от нищо. А и не съм мишка, която да чака на гюме, като легендарни сини деветки. Имам мнение и не се притеснявам да си го изказвам, и отстоявам. Пут?а не би го разбрала, както и хора без достойнство! Важното е, че и на вас ви направих кефа, като налазихте накрая, изкачайки от всички дупки, да плювате. Но на мен не ми дреме
Единствено ми пука за отбора, това е! На моите грешки бързо си прощавам и гледам напред, щото съм прекалено готин тип, за да се напрягам за глупости 

CSKA 78 написа:шивача написа:CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени!
Лайнари, същата държава да ги вкара барабар със спринцовките в затвора, както и с колите убийци! А ревльовия баскетболен отбор? Да реват и да се тресат, като не им отърва да ходят в бодрум!
шивача написа:магаренце, темата беше една! Тази, която пуснах с идеята, че ние всяка година се борим за титлата. А първият път в подписа си написах "че ЦСКА ще е шампион, който не вярва на себе си да вярва на мен" или нещо близо до това? Да ти обясня:имам характер да пиша всичко, щото не ми пука от нищо. А и не съм мишка, която да чака на гюме, като легендарни сини деветки. Имам мнение и не се притеснявам да си го изказвам, и отстоявам. Пут?а не би го разбрала, както и хора без достойнство! Важното е, че и на вас ви направих кефа, като налазихте накрая, изкачайки от всички дупки, да плювате. Но на мен не ми дремеЕдинствено ми пука за отбора, това е! На моите грешки бързо си прощавам и гледам напред, щото съм прекалено готин тип, за да се напрягам за глупости
Освен да се преклоня пред величието на ореола ти, какво друго да направя

А вие, от ежегодна борба за титлата, си докарахте синдик и производство. Дай Боже всекиму такова щастие..ако се вярва на вашите писания тук!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
шивача написа:CSKA 78 написа:шивача написа:CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени!
Лайнари, същата държава да ги вкара барабар със спринцовките в затвора, както и с колите убийци! А ревльовия баскетболен отбор? Да реват и да се тресат, като не им отърва да ходят в бодрум!
Малко е нагло да пишеш за затвор , при положение , че вашия лидер животното е в затвора . А последните ви 2ма собственици са подсъдими .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.