Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко струва заслепението от една червена шестица?
Ясно е, че единствените отговорни лица за фалита на ЦСКА са Ал. Томов, Стойчо и кръга от хора около тях! Петуката и БФС са виновни също косвено, защото ни направиха един куп мечешки услуги! Сега пътя е ясен и всичко зависи от синдика. Коефициентът на ликвидност на ЦСКА е 0,0050, или половин стотинка за лев, ако процедурата бъде окончателно приета на кредиторите ще им се изплаща по 1 стотинка на всеки 2 лева дълг! За Левски няма какво да коментираме, те си имат адски бога олигарх за собственик и ако не станат шампиони ще е огромна изненада!
Red_Neck написа:Виждам, че шестицата на Стойчо ви е като цирей на гъз! (извинявам се за грубоватия израз)
Странджа, не ти прави чест да представяш нещата по този манипулативен начин!
За какви трици говориш?
През същия този период не беше ли глобен Левски за неспазване на финансовия феърплей? Бюджетът за заплати в Левски да не е бил 200к на месец?
Мюлдер, Нуно Пинто, Рамос, Гаджев, Ангелов, Кевин Брю, Гари Родригес, Генков, Туре, Божинов, Макриев, Аниете, Бедоя, Педро и т.н. без пари ли играха ... или за едната снимка за календара?
Шестицата на Стойчо с ултра-мега селекция ли дойде?
Айде пак чорбaрски манипулации. Ти къде слагаш Мулдер, Гари Родригес, Рамос и Пинто до Женков, Гаджев, Божинов и Макриев? Първите си тръгнаха след злощастно загубената титла през сезон 2012-2013 г. Победите ви над нас дойдоха през сезон 2013-2104 и 2014-2015. След загубената титла през сезон 2012-2103 ние систематично в следващите 2 сезона съкращавахме бюджета - и наистина се опитвахме да ловим маймуни с трици. По това време (2013-2014 и 2014-2015) вие имахте Bush, ония дето после го пратихте в Турция (не помня как се казваше Тони ли Нети ли Тони Силва ли беше...), Бадема, Марсиньо, в защита бяха Валио Илиев, Апата. Така, че недей да ми говориш глупости.
Вярвам, че дори БФС да клекне юмрукът на УЕФА и ФИФА ще се стовари яко върху ЦСКА

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Сърбите и хърватите и ония от Люксембург да не би да ви дойдоха без пари. Янис Зико кога игра, айде вече за него не съм сигурен? Сърби и хървати отиват по принцип само там, където е изгодата.
Колега, ако ми извадиш един мой пост за ДП, публично ще се извиня!
Странджата се опитва да ви изкара най-големите мъченици в историята на БГ футбола и да оправдае шестицата на Стойчо с липсата ма средства в Левски. Изредил съм 10+ играчи, които не са играли при вас заради рунтавия мустак на Тодар. Глобата от ФИФА го доказва.
Колко дълг платихте за тези 2 сезона (които визира Странджата)? По-скоро не натрупахте ли нов?
Изкарахте едни 800к за да спасите лиценза, оставяйки състезаващите се във втората шестица футболисти без заплати за няколко месеца - толкоз!
Просто кранчето към Тодар спря, той хвърли кърпата и сега .... кранчето отново е отворено.
Кой държи кранчето не знам ..... знам само, че фирма Х подписва спонсорски договор с Левски за 500к на година и месец след това получава ОП от кмета на Пловдив, г-н Иван Тотев (ГЕРБ) за 30 млн. лева. Знам също, че единият от т.нар. "собственици" на Левски беше един мандат общински съветник на София от листата на ГЕРБ ( ха ..... съвпадение!). Изводите ги оставям за теб!
Странджата се опитва да ви изкара най-големите мъченици в историята на БГ футбола и да оправдае шестицата на Стойчо с липсата ма средства в Левски. Изредил съм 10+ играчи, които не са играли при вас заради рунтавия мустак на Тодар. Глобата от ФИФА го доказва.
Колко дълг платихте за тези 2 сезона (които визира Странджата)? По-скоро не натрупахте ли нов?
Изкарахте едни 800к за да спасите лиценза, оставяйки състезаващите се във втората шестица футболисти без заплати за няколко месеца - толкоз!
Просто кранчето към Тодар спря, той хвърли кърпата и сега .... кранчето отново е отворено.
Кой държи кранчето не знам ..... знам само, че фирма Х подписва спонсорски договор с Левски за 500к на година и месец след това получава ОП от кмета на Пловдив, г-н Иван Тотев (ГЕРБ) за 30 млн. лева. Знам също, че единият от т.нар. "собственици" на Левски беше един мандат общински съветник на София от листата на ГЕРБ ( ха ..... съвпадение!). Изводите ги оставям за теб!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ivanskiq написа:Red_Neck написа:Виждам, че шестицата на Стойчо ви е като цирей на гъз! (извинявам се за грубоватия израз)
Странджа, не ти прави чест да представяш нещата по този манипулативен начин!
За какви трици говориш?
През същия този период не беше ли глобен Левски за неспазване на финансовия феърплей? Бюджетът за заплати в Левски да не е бил 200к на месец?
Мюлдер, Нуно Пинто, Рамос, Гаджев, Ангелов, Кевин Брю, Гари Родригес, Генков, Туре, Божинов, Макриев, Аниете, Бедоя, Педро и т.н. без пари ли играха ... или за едната снимка за календара?
Шестицата на Стойчо с ултра-мега селекция ли дойде?
Айде пак чорбaрски манипулации. Ти къде слагаш Мулдер, Гари Родригес, Рамос и Пинто до Женков, Гаджев, Божинов и Макриев? Първите си тръгнаха след злощастно загубената титла през сезон 2012-2013 г. Победите ви над нас дойдоха през сезон 2013-2104 и 2014-2015. След загубената титла през сезон 2012-2103 ние систематично в следващите 2 сезона съкращавахме бюджета - и наистина се опитвахме да ловим маймуни с трици. По това време (2013-2014 и 2014-2015) вие имахте Bush, ония дето после го пратихте в Турция (не помня как се казваше Тони ли Нети ли Тони Силва ли беше...), Бадема, Марсиньо, в защита бяха Валио Илиев, Апата. Така, че недей да ми говориш глупости.
Ти голЕм левскар излезе ..... да не знаеш кой кога е играл при вас

Направи преговор и ела да ми се извиниш!
http://www.blitz.bg/sport/article/185104
http://www.blitz.bg/sport/article/237205
Айде, у лево!
ПП: за протокола, Буш игра половин сезон

Едит: Хубаво ги вижте УБАВЦИТЕ от двата списъка и елате пак да кажете, че са играли за трици, а нашите са бръмчали с ултра-мега заплати

Последна промяна от Red_Neck на 06 окт 2015 13:41, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Ти смееш ли да съпоставиш РАЗЕМРА на вашия дълг с нашия? А да, Батков не си иска парите. Ами да вземе да си ги поиска. Докато не го направи това не е дълг. Същото мога да попитам и вас за вътрешните дългове. Вие имате преди всичко огрмни дългове към външни спрямо вас дружества (не от фирмите на тоя или ония пишман инвеститор при вас). И няма нужда да ми говорите са морал, вие без морални збаележки ли сте към вашето поведение в тази ситуация - визирам от отношението ви към БФС и не отнетите точки, през запитванията към Борисов за опрощаване на дълговете, до бизнеса на Ганчев (можем да добавим още Инджов, Манджуков и сие)? Ганчев няма ли пари бе, дявол да го вземе, или Манджуков, а? И що за общност сте след като на срещата с Ганчев се сложили отпред ГАтанасов?
У лево ще викаш на мъжа си. Bush играл половин сезон. Егати логиката.
- damyanov1963
Old_death написа:Поредната тема , отворена от един промит син мозък , до колкото може да се намери такъв в син индивид , показателна за параноята и омразата в която живеете !
Но пък това е истината. Опровергай я, вместо да избиваш комплекси

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Странджата
- Контакти:
Жалко е, когато си неразбран. Жалко, защото си мисля, че бях ясен - два пъти писах - не става дума за това, какво и как се е случило с ЦСКА. Защото червената шестица е само един щрих от цялостната картина - и на футбола ни, и на действителността ни. Тя беше само повод за въпроса ми. Не съм писал, че ние сме извън контекста на случващото се - и с ЦСКА, и с футбола, и с живота ни изобщо. Не за това става дума, а за това, докога манипулативно или манипулирано ще се подминават виновниците - писах го, "причинили толкова мъка на хората". А то пак се започна - ами вие, ама не е така . Кое не е така - че страдате, че излизат наяве и за слепците причинителите на вашето страдание. Само не започвайте - ще излезе по-силни, ще се върнем пак и пак ще мачкаме - гледахме този филм 25 години вече. Гледахме този филм с ненаказаното зло в името на "мира и благоденствието" в необозримото светло бъдеще ...
Е, жалко - явно не мога да се изразя разбираемо, затова се отказвам да общувам повече по темата .
Е, жалко - явно не мога да се изразя разбираемо, затова се отказвам да общувам повече по темата .
Последна промяна от Странджата на 06 окт 2015 13:41, променено общо 1 път.