Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Колко струва заслепението от една червена шестица?

Мнениеот HardWork » 06 окт 2015 13:11

Ясно е, че единствените отговорни лица за фалита на ЦСКА са Ал. Томов, Стойчо и кръга от хора около тях! Петуката и БФС са виновни също косвено, защото ни направиха един куп мечешки услуги! Сега пътя е ясен и всичко зависи от синдика. Коефициентът на ликвидност на ЦСКА е 0,0050, или половин стотинка за лев, ако процедурата бъде окончателно приета на кредиторите ще им се изплаща по 1 стотинка на всеки 2 лева дълг! За Левски няма какво да коментираме, те си имат адски бога олигарх за собственик и ако не станат шампиони ще е огромна изненада!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 06 окт 2015 13:15

Red_Neck написа:Виждам, че шестицата на Стойчо ви е като цирей на гъз! (извинявам се за грубоватия израз :) )
Странджа, не ти прави чест да представяш нещата по този манипулативен начин!
За какви трици говориш?
През същия този период не беше ли глобен Левски за неспазване на финансовия феърплей? Бюджетът за заплати в Левски да не е бил 200к на месец?
Мюлдер, Нуно Пинто, Рамос, Гаджев, Ангелов, Кевин Брю, Гари Родригес, Генков, Туре, Божинов, Макриев, Аниете, Бедоя, Педро и т.н. без пари ли играха ... или за едната снимка за календара?
Шестицата на Стойчо с ултра-мега селекция ли дойде?

Айде пак чорбaрски манипулации. Ти къде слагаш Мулдер, Гари Родригес, Рамос и Пинто до Женков, Гаджев, Божинов и Макриев? Първите си тръгнаха след злощастно загубената титла през сезон 2012-2013 г. Победите ви над нас дойдоха през сезон 2013-2104 и 2014-2015. След загубената титла през сезон 2012-2103 ние систематично в следващите 2 сезона съкращавахме бюджета - и наистина се опитвахме да ловим маймуни с трици. По това време (2013-2014 и 2014-2015) вие имахте Bush, ония дето после го пратихте в Турция (не помня как се казваше Тони ли Нети ли Тони Силва ли беше...), Бадема, Марсиньо, в защита бяха Валио Илиев, Апата. Така, че недей да ми говориш глупости.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 окт 2015 13:20

Вярвам, че дори БФС да клекне юмрукът на УЕФА и ФИФА ще се стовари яко върху ЦСКА :) :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 06 окт 2015 13:22

Сърбите и хърватите и ония от Люксембург да не би да ви дойдоха без пари. Янис Зико кога игра, айде вече за него не съм сигурен? Сърби и хървати отиват по принцип само там, където е изгодата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2015 13:24

Колега, ако ми извадиш един мой пост за ДП, публично ще се извиня!

Странджата се опитва да ви изкара най-големите мъченици в историята на БГ футбола и да оправдае шестицата на Стойчо с липсата ма средства в Левски. Изредил съм 10+ играчи, които не са играли при вас заради рунтавия мустак на Тодар. Глобата от ФИФА го доказва.
Колко дълг платихте за тези 2 сезона (които визира Странджата)? По-скоро не натрупахте ли нов?
Изкарахте едни 800к за да спасите лиценза, оставяйки състезаващите се във втората шестица футболисти без заплати за няколко месеца - толкоз!

Просто кранчето към Тодар спря, той хвърли кърпата и сега .... кранчето отново е отворено.
Кой държи кранчето не знам ..... знам само, че фирма Х подписва спонсорски договор с Левски за 500к на година и месец след това получава ОП от кмета на Пловдив, г-н Иван Тотев (ГЕРБ) за 30 млн. лева. Знам също, че единият от т.нар. "собственици" на Левски беше един мандат общински съветник на София от листата на ГЕРБ ( ха ..... съвпадение!). Изводите ги оставям за теб!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2015 13:33

Ivanskiq написа:
Red_Neck написа:Виждам, че шестицата на Стойчо ви е като цирей на гъз! (извинявам се за грубоватия израз :) )
Странджа, не ти прави чест да представяш нещата по този манипулативен начин!
За какви трици говориш?
През същия този период не беше ли глобен Левски за неспазване на финансовия феърплей? Бюджетът за заплати в Левски да не е бил 200к на месец?
Мюлдер, Нуно Пинто, Рамос, Гаджев, Ангелов, Кевин Брю, Гари Родригес, Генков, Туре, Божинов, Макриев, Аниете, Бедоя, Педро и т.н. без пари ли играха ... или за едната снимка за календара?
Шестицата на Стойчо с ултра-мега селекция ли дойде?

Айде пак чорбaрски манипулации. Ти къде слагаш Мулдер, Гари Родригес, Рамос и Пинто до Женков, Гаджев, Божинов и Макриев? Първите си тръгнаха след злощастно загубената титла през сезон 2012-2013 г. Победите ви над нас дойдоха през сезон 2013-2104 и 2014-2015. След загубената титла през сезон 2012-2103 ние систематично в следващите 2 сезона съкращавахме бюджета - и наистина се опитвахме да ловим маймуни с трици. По това време (2013-2014 и 2014-2015) вие имахте Bush, ония дето после го пратихте в Турция (не помня как се казваше Тони ли Нети ли Тони Силва ли беше...), Бадема, Марсиньо, в защита бяха Валио Илиев, Апата. Така, че недей да ми говориш глупости.

Ти голЕм левскар излезе ..... да не знаеш кой кога е играл при вас :mrgreen:
Направи преговор и ела да ми се извиниш!
http://www.blitz.bg/sport/article/185104
http://www.blitz.bg/sport/article/237205

Айде, у лево!

ПП: за протокола, Буш игра половин сезон :)

Едит: Хубаво ги вижте УБАВЦИТЕ от двата списъка и елате пак да кажете, че са играли за трици, а нашите са бръмчали с ултра-мега заплати :)
Последна промяна от Red_Neck на 06 окт 2015 13:41, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 06 окт 2015 13:36

Ти смееш ли да съпоставиш РАЗЕМРА на вашия дълг с нашия? А да, Батков не си иска парите. Ами да вземе да си ги поиска. Докато не го направи това не е дълг. Същото мога да попитам и вас за вътрешните дългове. Вие имате преди всичко огрмни дългове към външни спрямо вас дружества (не от фирмите на тоя или ония пишман инвеститор при вас). И няма нужда да ми говорите са морал, вие без морални збаележки ли сте към вашето поведение в тази ситуация - визирам от отношението ви към БФС и не отнетите точки, през запитванията към Борисов за опрощаване на дълговете, до бизнеса на Ганчев (можем да добавим още Инджов, Манджуков и сие)? Ганчев няма ли пари бе, дявол да го вземе, или Манджуков, а? И що за общност сте след като на срещата с Ганчев се сложили отпред ГАтанасов?

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 06 окт 2015 13:39

У лево ще викаш на мъжа си. Bush играл половин сезон. Егати логиката.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 окт 2015 13:40

Old_death написа:Поредната тема , отворена от един промит син мозък , до колкото може да се намери такъв в син индивид , показателна за параноята и омразата в която живеете !

Но пък това е истината. Опровергай я, вместо да избиваш комплекси :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 окт 2015 13:40

Жалко е, когато си неразбран. Жалко, защото си мисля, че бях ясен - два пъти писах - не става дума за това, какво и как се е случило с ЦСКА. Защото червената шестица е само един щрих от цялостната картина - и на футбола ни, и на действителността ни. Тя беше само повод за въпроса ми. Не съм писал, че ние сме извън контекста на случващото се - и с ЦСКА, и с футбола, и с живота ни изобщо. Не за това става дума, а за това, докога манипулативно или манипулирано ще се подминават виновниците - писах го, "причинили толкова мъка на хората". А то пак се започна - ами вие, ама не е така . Кое не е така - че страдате, че излизат наяве и за слепците причинителите на вашето страдание. Само не започвайте - ще излезе по-силни, ще се върнем пак и пак ще мачкаме - гледахме този филм 25 години вече. Гледахме този филм с ненаказаното зло в името на "мира и благоденствието" в необозримото светло бъдеще ...
Е, жалко - явно не мога да се изразя разбираемо, затова се отказвам да общувам повече по темата .
Последна промяна от Странджата на 06 окт 2015 13:41, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”