Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Nomer_9 » 01 окт 2015 01:07

0007 написа:Психически бил проблемът...глупости!
Някои пак си затварят очите.5 месеца играхме само и единствено за резултатите,взехме сума ти мачове на мускули,паркирахме автобуси и биехме едва-едва.Не знам как на някой това може да му доставя удоволствие,а още по-малко да не вижда проблемите,които възникнаха с този начин на игра.Имаш отбор за съвсем различен тип футбол,а играеш така,все едно играеш шах.Само че няма цял живот от 1 положение да вкараш 1 гол и противникът ти да се скъса да изтървава.Преспокойно можеше и да останем без КК през миналата година ако Пул бяха вкарали на полуфиналите ,а не се късаха да пропускат.Само че тогава бяхме много класни и всички бяха доволни.
Който и да беше на мястото на ЖМ,досега да беше съсипан и изгонен.Само че на португалеца поради заслуги всичко му се прощава.ОК,съгласен съм.Но самият той дотолкова е снижил критериите за качествен футбол под негово ръководство,че посредственото се смята за хубаво.

По добре нямаше как да го кажеш...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 окт 2015 09:54

Първият проблем е чисто физически. Няма какво да се лъжем, миналият сезон беше изнесен основно от едно ядро, състоящо се от 13-14 човека, с редки включвания на резервите. Според мен, ако не бяхме отпаднали от ПСЖ и Брадфорд, за да влезнем в ритъм от един мач на седмица, нямаше и шампиони да станем. Отборът издишаше още тогава, какво остава за сега. Защото нищо не се е променило. Пак играем с едни и същи, а с изключение на Бегович, Зума и Педро, те са непроменени от миналия сезон.

Вторият проблем е емоционален/мотивационен. Когато целта беше титлата, отборът беше обединен около нея и успяваше да постигне резултатите. След като целта беше постигната, сякаш нищо не беше направено, за да бъде подновена амбицията в отбора. Само те си знаят какво са говорили преди сезона, но изглеждат адски незаинтересовани.

Трето-не успяваме да интегрираме нито новите попълнения, нито някой от школата. Имаме най-добрите таланти в Англия, пускаме един от дъжд на вятър, другите ги раздаваме в безсмислени наеми. Не искам да играем със 17-18 годишни титуляри, но не виждам защо не им се дава по-сериозен шанс. Ако от това поколение наложим още един, освен Рубен, ще е някакво чудо.
Същата работа е и с новите играчи, за които си пръснал милиони. Как се чувства примерно Баба, идващ като един от най-талантливите млади бекове в Европа, в отбор, който очевадно изпитва огромни трудности в защита, за сериозна сума, а получава един мач срещу четвъртодивизионен отбор, а в останалото време не е дори и на пейката. Каква мотивация би имал той да се представи добре, следващият път-и то пак ще е в някой безсмислен мач.
Не искам да зачеквам и темата с напусналите играчи, но голяма част от тях се махнаха, именно защото не им беше даден реален шанс. Вярно, ако имахме Луиз, може би нямаше да имаме Зума. Но Мата, Кевин, Шурле дори (въпреки че е посредствен дори във Волфсбург, засега), можеха да дадат повече острота на този отбор, стига на тях да им беше даден шанс.

0007 написа:Който и да беше на мястото на ЖМ,досега да беше съсипан и изгонен.Само че на португалеца поради заслуги всичко му се прощава.

Факт. Ако играехме така при който и да е друг треньор, щеше да му е показана вратата още след Палас, най-много Евертън. Изглежда засега Абрамович има доверие на мениджъра, но ако продължаваме по този начин, това ще се промени.
В ръцете и главата на Моуриньо е задачата, да вдигне този отбор и то бързо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2015 10:39

To е ясно, че няма как да падаме вечно.
Рано или късно ще влезем в добра серия от положителни резултати.
Въпросът е, тази добра серия да се дължи на няква промяна, щото ако се случи просто поради стечение на обстоятелства, след добрата серия ще влезем отново в дупка, можеби дори по-голяма от настоящата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 01 окт 2015 14:43

Моуриньо се държи като глупак, робува на едни имена, а на други не дава никакъв шанс, направи толкова грешни трансфери, както изходящи, така и входящи.

Мисля, че времето му в Челси изтича, и като гледам май ще е завинаги.

Бях един от привържениците му, но с действията си през последните години, тотално ми загуби доверието, той просто не знае как да се държи с футболистите си, не може постоянно да има скандали, дори и с лекаря на отбора, това е абсурдно.
Нека все пак да изкара целия сезон, мисля, че го заслужава!

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 02 окт 2015 00:55

Моуриньо е велик треньор ,един от най-добрите .... но е изчерпан за Челси . Вижда се с просто око , самият той изнемогва, играчите изнемогват . Не може меки играчи като Фабрегас да иска да пресират здраво Сеск не е Макелеле от едно време . Не може да караш Оскар да се връща , не може и да изтискваш Азар като не му даваш свобода ,а го караш да се връща в защита .
Моуриньо явно има грешна представа за тези играчи и какво могат те от там идва всичко .

Моуриньо колкото по-скоро се махне от Челси толкова по-добре , човека стигна върха с този отбор и сега само си плюе на реномето , в момента изглежда като един друг велик мениджър , шотландец с червен нос като изглежда тотално изперкал , неадекватен и самозабравил се забравяйки ,че границата между величието и падението е тънка.
С един Клоп начело този отбор ще има друг ,атакуващ облик .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2015 09:35

Gary Shaw написа:Моуриньо е велик треньор ,един от най-добрите .... но е изчерпан за Челси . Вижда се с просто око , самият той изнемогва, играчите изнемогват . Не може меки играчи като Фабрегас да иска да пресират здраво Сеск не е Макелеле от едно време . Не може да караш Оскар да се връща , не може и да изтискваш Азар като не му даваш свобода ,а го караш да се връща в защита .
Моуриньо явно има грешна представа за тези играчи и какво могат те от там идва всичко .

Моуриньо колкото по-скоро се махне от Челси толкова по-добре , човека стигна върха с този отбор и сега само си плюе на реномето , в момента изглежда като един друг велик мениджър , шотландец с червен нос като изглежда тотално изперкал , неадекватен и самозабравил се забравяйки ,че границата между величието и падението е тънка.
С един Клоп начело този отбор ще има друг ,атакуващ облик .

Извинявай, ама whiskey nose печелеше титлата по категоричен начин с неособено блестящи играчи, с които Мойс се посра после ... Не съм му фен, никак даже, но фактите са си факти ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 02 окт 2015 23:58

За нещата които са коментирани по-горе в последните дни, ви казах още преди месеци, ама тогава ме оплюхте.... Хубаво е че някои са прогледнали, по-добре късно отколкото никога! На останалите лаици, които още вярват в приказки от 1001 нощ, и не виждат реалността до момента, им препоръчвам да прочетат един роман на Дж,Хадли Чейс: http://chitanka.info/book/3347-oshte-edin-glupak. Приказките че проблема бил психически и незнам какво още от тоя род, са приказки за наивници. Проблема е само един и по-умните го знаем какъв е! Челси е болен, ама много болен.... Болен и разсипан, и то от един вманиачен, самовлюбен и егоистичен човек.Човек който търси грешките навсякъде другаде но не и в себе си, човек който е на път да разбие един готов отбор, който с козметични пипвания на някои места лятото, можеше да е фактор в Англия и Европа години наред. Жозе никога не е бил треньор с перспектива в отборите които е водил през годините, за лаиците които не помнят има Гугъл. Навсякъде се е задържал за не повече от по 2-3 години. Наивниците и лаиците да си отговорят защо! Отговора за останалите не е труден!
Истината е една - скоро ще стане една календарна година в която Челси играе някакво подобие на футбол, или по-скоро откровен анти-футбол! Отговорете си поне на въпроса защо футболист с откровен афинитет към играта, като се Азар се задушава, и догодина ще замине към Испания. И не само той....
Кой е виновен че сме някво жалко подобие на отбор от толкова време? Баба Станка от Чепръчене ли?
Мислете малко и си използвайте мозъците, вместо да разтягате локуми,да пишете глупост след глупост и да търсите причините навсякъде другаде но не и там където са в действителност. Отделен е въпроса ако ви устройва факта да мишкарстваме, с някви жалкари, години наред като Арсенал и Ливърпул.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 03 окт 2015 13:02

Чшшш... по- умния, Жозе Моуриньо е затворил не една и две големи усти, и със сигурност ще затвори и твоята. Тва го запомни от мен, по- неумния.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 03 окт 2015 13:22

Търпение, пичове! Вярвам, че днес ще спечелим. Сега ще си проличи дали наистина Роман Абрамович е променил своите виждания относно мениджъра. Аз искам Жозе да остане, вярвам в него. Сезонът свършва май месец. Нека не си правим изводи рано. Има още много, много време. Защо пък да не наберем скорост по Коледа? Ще ми се да бъда оптимист. Нека има поне малко позитивизъм в този форум. Играчите са си същите. Истина е, че преживяваме труден момент, но нещата ще се променят.

П.С: Очевидно е, че се нуждаем от нови лица на терена. В такъв момент би било хубаво да видим Рубен и Баба като титуляри за сметка на Иванович и Фабрегас примерно.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 03 окт 2015 16:41

Kризата е потресаваща. Това от своя страна дава поле за изява за всякакви "умници" , които се обясняват колко били знаели.

Отборът трябва да запише една добра серия и да внимаваме, да не изпуснем топ 4, защото с тази игра не ни очаква нищо хубаво. Разочарова ме ината на Моуриньо, който не спира да разчита на откровено слаби играчи, като Иванович и това, че не дава никакъв шанс на някои от новите. Изкарва си го на Матич и Азар, все едно бавните ни и ялови халфове са точно те. Помнете ми думата, че Баба и Джилободжи не са негови трансфери и няма да помиришат терен във ВЛ. Което пък ме насочва към тотално сбърканото трансферно лято. Там вината си е изцяло на ръководството.

Ако до Коледа продължаваме така, Моуриньо трябва да напусне.

Върни се в “Челси”