годе написа:kiril.a.d написа:HardWork написа:kiril.a.d написа:Апропо - като човек, който не е дремал в часовете по История, на който не можа да повлияе ченгесарската пропаганда на ДС, въпреки разпълзялия и се апарат до най-ниските нива на българското население, който знае свой Род и Родина, който знае че Болгария се разпростира от Урал до Триест, който знае че няма такова нещо като "руснак" или "Русия", там, където беше Урус Болгар, а всички са болгари, който знае че короната на Болгарската империя е в Москва - цар Иван-Симеон ІV Грозни, от рода Дуло, я взима от помохамеданчена Кара Болгар, щото...му писва от мюсюлманското подивяване на Метрополията - няма как да нареча братя, съвсем чужди на мен народи!!! - нито да ги призная за "по-голям брат"...
Така че, на днешните бананоядни чуждопоклонници - анатема! Трижди анатема!!! - вие не сте и никога няма да бъдете истински българи!!! - "О, неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?" - написа Паисий Хилендарски. Ама го написа за безпросветните болгари!
А аз, днес, да попитам: О, неразумний болгарино, поради что се срамиш да се наречеш юрод? - станали юроди от просветеност...ама платена "просветеност"....
Предимно се срамувам от българското си потекло, заради Азис, Волен Сидеров и другите като теб, опитващи се да насадят цялата нация на руския феодализъм! И за какво си учил?? За да ръсиш глупости из форумите! Хайде марш копейкаджия ..
Азис и Волен, мажеш да си ги задържиш при теб! - единия е от европейския трети пол, а втория е циркаджия, като всички вас, с роля!!!
То и аз вече се срамувам, че съм българин, а не болгарин, ама то е от наличието на толкова много бананоядни човекоподобни същества, като теб и останалите ченгесари! - деградацията ви е пълна!!!
А копейките, можеш да си ги задържиш до бананите - все пак са някакво разплащателно средство, за разлика от бананите с които само ви хранят!
"Руски феодализъм"....и това в 21 век? А нещо за СССР, в 21 век, няма ли да изврещиш?![]()
![]()
...много...прекалено много глупости ви карат да пишете!!! - но пък, на тия, които ви хранят с банани, пука ли им, че ви правят на маймуни?....
О, неразумний болгарино, поради что се срамиш да се наречеш...маймуняк?![]()
Кире,що не му ядеш на циркаджията руската томахавка,а?

И второ, "руска томахавка" е оксиморон - просто не съществува такова нещо, така че няма какво да се яде!
ОК?
И трето, за ядене съм се напроизвел много по-вкусни неща и ракийка съм си сварил, та имам какво да ям и пия!
Пък ти, ако искаш, рупай там пици и банани...поне докато ти дават;) - то всичко е до време...нали виждаш? - до "вчера" Москва даваше, днес Брюксел и Вашингтон...ма "утре" като почне да "дава" Анкара или Истанбул има бая да ядеш "турски томахавки"