Честит празник на всички БЪЛГАРИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Честит празник на всички БЪЛГАРИ

Мнениеот kiril.a.d » 22 сеп 2015 12:40

годе написа:
kiril.a.d написа:
HardWork написа:
kiril.a.d написа:Апропо - като човек, който не е дремал в часовете по История, на който не можа да повлияе ченгесарската пропаганда на ДС, въпреки разпълзялия и се апарат до най-ниските нива на българското население, който знае свой Род и Родина, който знае че Болгария се разпростира от Урал до Триест, който знае че няма такова нещо като "руснак" или "Русия", там, където беше Урус Болгар, а всички са болгари, който знае че короната на Болгарската империя е в Москва - цар Иван-Симеон ІV Грозни, от рода Дуло, я взима от помохамеданчена Кара Болгар, щото...му писва от мюсюлманското подивяване на Метрополията - няма как да нареча братя, съвсем чужди на мен народи!!! - нито да ги призная за "по-голям брат"...
Така че, на днешните бананоядни чуждопоклонници - анатема! Трижди анатема!!! - вие не сте и никога няма да бъдете истински българи!!! - "О, неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?" - написа Паисий Хилендарски. Ама го написа за безпросветните болгари! ;)
А аз, днес, да попитам: О, неразумний болгарино, поради что се срамиш да се наречеш юрод? - станали юроди от просветеност...ама платена "просветеност"....

Предимно се срамувам от българското си потекло, заради Азис, Волен Сидеров и другите като теб, опитващи се да насадят цялата нация на руския феодализъм! И за какво си учил?? За да ръсиш глупости из форумите! Хайде марш копейкаджия ..

Азис и Волен, мажеш да си ги задържиш при теб! - единия е от европейския трети пол, а втория е циркаджия, като всички вас, с роля!!!
То и аз вече се срамувам, че съм българин, а не болгарин, ама то е от наличието на толкова много бананоядни човекоподобни същества, като теб и останалите ченгесари! - деградацията ви е пълна!!!
А копейките, можеш да си ги задържиш до бананите - все пак са някакво разплащателно средство, за разлика от бананите с които само ви хранят!
"Руски феодализъм"....и това в 21 век? А нещо за СССР, в 21 век, няма ли да изврещиш? ;) :lol:
...много...прекалено много глупости ви карат да пишете!!! - но пък, на тия, които ви хранят с банани, пука ли им, че ви правят на маймуни?....
О, неразумний болгарино, поради что се срамиш да се наречеш...маймуняк? ;) :lol:

Кире,що не му ядеш на циркаджията руската томахавка,а?

:lol: Ми щото е невъзможно да стане! - първо, не съм от европейския трети пол, та да се занимавам с мъже и...турски навици ;)
И второ, "руска томахавка" е оксиморон - просто не съществува такова нещо, така че няма какво да се яде!
ОК?
И трето, за ядене съм се напроизвел много по-вкусни неща и ракийка съм си сварил, та имам какво да ям и пия!
Пък ти, ако искаш, рупай там пици и банани...поне докато ти дават;) - то всичко е до време...нали виждаш? - до "вчера" Москва даваше, днес Брюксел и Вашингтон...ма "утре" като почне да "дава" Анкара или Истанбул има бая да ядеш "турски томахавки" ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 22 сеп 2015 12:43

[offtopic]Кирчо,не сери поне в тая тема бе![/offtopic]
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2015 12:49

angelco77 написа:[offtopic]Кирчо,не сери поне в тая тема бе![/offtopic]

[offtopic]Драснах един сигнал в темата за модераторска помощ, така че очаквам тоя навлек да изкара останалата част от празника без допир до форума.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 сеп 2015 13:25

Скоро ще се бориме и за независимост от бежанците. Глупости пиша и аз, кога ли сме се борили за нещо, за всичко чакаме някой да ни го поднесе!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 22 сеп 2015 13:33

Честито. Пожелавам си най-накрая да се отървем от турско-комунистическо-мутренското управление, защото празнуваме и освобождение, а сме още роби.
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 сеп 2015 14:27

Честит празник и от мен!
Споделям обаче напълно всичко казано от analizatora в темата. Тези които са допринесли за независимостта през 1908 заслужават признателност и уважение, но тази дата няма никакво пряко и косвено влияние върху живота ни в момента, така както например освобождението ни от византийско робство. Не сме нито свободна, нито независима държава, а жалки роби и изпълнители на чужди враждебни интереси. Интереси, желаещи да заличат българския етнос, култура, традиции, интелектуален потенциал, да ни превърнат в тоалетната на Европа и арабския свят, да сме максимално зомбирани и разединени.
От нас зависи обаче да се вдигнем и да изметем всички евроатлантически неолиберални изверги от властта, за да си върнем националната чест, суверенитет и бъдеще, защото в противен случай ще има само разруха.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 22 сеп 2015 14:47

doktora25 написа:Честит празник и от мен!
Споделям обаче напълно всичко казано от analizatora в темата. Тези които са допринесли за независимостта през 1908 заслужават признателност и уважение, но тази дата няма никакво пряко и косвено влияние върху живота ни в момента, така както например освобождението ни от византийско робство. Не сме нито свободна, нито независима държава, а жалки роби и изпълнители на чужди враждебни интереси. Интереси, желаещи да заличат българския етнос, култура, традиции, интелектуален потенциал, да ни превърнат в тоалетната на Европа и арабския свят, да сме максимално зомбирани и разединени.
От нас зависи обаче да се вдигнем и да изметем всички евроатлантически неолиберални изверги от властта, за да си върнем националната чест, суверенитет и бъдеще, защото в противен случай ще има само разруха.

Ами да махнем 6-ти септември, защото не сме обединени като нация и всеки гледа само себе си?! Да премахнем и 3-ти март и днешния празник от календара на официалните празници, защото нито сме свободни, нито сме независими като държава?

Може би идеята на честванията и почитанията на тези дати е да ни напомнят, че в миналото невинаги сме били с робска психика и че нашето собствено бъдеще зависи само от нас...
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 22 сеп 2015 14:52

meteorit написа:Как да празнуваме Независимост, когато страната ни е военно окупирана от съюзниците и инспиратори на ИДИЛ и Ал Кайда? Време е да се вдигнем и да докажем, че Българското име може отново да звучи гордо, както през 1885 и 1908. Долу чуждите подлоги от властта!

Yankees Go Home!

Съветвам те най приятелски,посети психиатър.Имаш неотложна нужда от лечение!
Честит празник на всички българи!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 сеп 2015 14:53

Честит празник!
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”