Литекс - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Литекс - Черно море

Мнениеот Sole » 18 сеп 2015 21:58

Фалове не ни свирят,очевАдни корнери изболи очите на съдиите зад вратите не ни дават,Дани играе чисто за топката-получава жълт картон,първия жълт картон на Бурабия-измислен С една дума съдиите продължават да се упражняват във всеки мач срещу Моряците.
Иначе Моряците се раздадоха. Но без читав нападател в отбора и с тази бедняшка селекция толкова :!:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 18 сеп 2015 22:03

Sole написа:Фалове не ни свирят,очевАдни корнери изболи очите на съдиите зад вратите не ни дават,Дани играе чисто за топката-получава жълт картон,първия жълт картон на Бурабия-измислен С една дума съдиите продължават да се упражняват във всеки мач срещу Моряците.
Иначе Моряците се раздадоха. Но без читав нападател в отбора и с тази бедняшка селекция толкова :!:

+1913 !!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 18 сеп 2015 22:04

С Велиан Бижев в атака - толкова! Топката минава през краката му, а той сам на по-малко от 1 метър от голлинията! Много мразя да хуля наш футболист ама това вече не се търпи.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 сеп 2015 22:12

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C7Gm1P0Kcuw&feature=youtu.be[/youtube]

Бат Кольо го каза: "Китанов е играч на мача, а останалите са фигуранти!"

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 18 сеп 2015 22:34

Въпреки всичко голът им бе от засада!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 сеп 2015 23:12

ti4a70 написа:Въпреки всичко голът им бе от засада!

И според мен голът им беше от чиста засада,но ние нищо не играхме!!!Да се браниш цял мач и да драпаш до 0:0....не е това,което искаме!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 сеп 2015 00:46

Точно, в кой момент от атаката за гола е засадата?
Съдията бих казал, че ви пожали, още първото Паланков трябваше да отиде под душовете.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 сеп 2015 02:09

Въпреки всичко....играхме като пълни селяни. В ен-ти пореден мач! Без НИКАКВА игрова идея и причината е повече от ясна. И преди не сме имали нападатели, но поне имахме ХАЛФОВЕ. Откакто си замина ЕРНАНДЕС не можем да измислим нищо читаво на терена и само блъскаме топката като селяни разчитайки на някакъв проблясък на дефанзивни футболисти като КЛОК и СТЕНИО, или на крилата в лицето на КУРЬОР! Какъв е тоя ИЗМИСЛЕН футболист Бурабия? БАКТИСА ми от тоя неграмотен мангасар! За ЕН-ти път му броя изгубените топки - над 15!!! БЕЗОБРАЗИЕ е да разчиташ на такъв ПОСРЕДСТВЕНЯК да ти е водещ футболист, а още по-безобразно е да гледаш от пейката и да не правиш нищо по въпроса. Тоя трябваше да бъде заменен още в 20-тата минута, защото заради МАЛОУМНИТЕ му отигравания замалко не ни вкараха 3 гола....както и в Стара Загора, Пловдив, Благоевград и т.н. този некъдърник е най-полезния играч на съперника, такъв, който ще даде "пасът" където ще ни гепят на контра с числено преимущество и ще ни скъсат шортите. От момента в който този бе набеден за нашия плеймейкър и основна фигура НЕ ИГРАЕМ АБСОЛЮТНО НИЩО! ПОПИЛЯВАТ НИ НА КОНТРИ! Къде е Капацитета да се изкаже са любимеца си? Гъргоров, къде е Гъргоров? ТРЯБВА НИ ХАЛФ, спешно, спешно, поне футбол да играем, не това днес, това НЕ Е футбол и докато този бездарен футболист има водеща роля в отбора така ще бъде! Този е за твърда, ДЪЛБОКА резерва и не да ми говори резервите днес нищо не направили....тоя некъдърник Бурабия НИЩО не направи, освен да помага на Литекс 80 минути, проваляше всичките ни атаки, организираше техните голови, а накрая си изкара и ЧК, втори за него, и междудругото - напълно заслужен, както и тоя от София. Най-голямата грешка беше привличането на тоя, направо ни разби отбора отвсякъде. Всичко почна да се срива от както някой си въобрази, че тоя дърварин може да замени ЕРНАНДЕС. Не само, че не може, ами заради тази мисъл не предлагаха договор на колумбиеца, протакаха и накрая занем какво се случи. Ами халал да ни е този ....БЕЖАНЕЦ!

Иначе съм много доволен от Жиньо. Перфектен защитник и много подвижен, влиза в ритъм и форма. КИТАНОВ също направи отличен мач.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 19 сеп 2015 08:51

Пореден трагичен мач на отбора.Искам да попитам хората които сравниха че дори и изкараха Васев по добър от Коконов къде беше невероятно бързото и технично крило вчера?За пореден мач играем със 2-3 човека по малко(Бурабия ,Васев ,ЦН който и да е той) като добавим и съдиите които всеки мач ни пръскат от картони а при идентични ситуации на противника се прави устна забележка гледката става много неприятна ! Спасов също почва малко да ме дразни с тея размествания на позициите!Когато Кулибали се контузи трябваше да пусне Костадинов не че Дани не се справи ама нали преди началото на сезона каза че ще разчита и на юношите (но нали те все не са готови).Докога ще търпим статисти на терена които цял мач не пипат топката (Васев) а нашите юноши като ги пуснат за 10мин. за цял сезон и ги определяме като "неготови"?Продължавам да твърдя че Спасов трябва да погледне към школата и да вземе един голям талант като Йосков и да го НАЛАГА защото от тримата ни нападатели НИЩО НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 сеп 2015 09:36

Васев идва от В група ...нормално да има проблеми с адаптацията при "професионалистите" и да лъкатуши в мачовете ...със сигурност е по-добър от Коконов! Това, че Коконов вкарваше голове срещу отборите от втората шестица в мачове без напрежение не го прави класа! За мача снощи засада нямаше при гола! Паланков още първото полувреме беше с червен картон ...просто Литекс бяха по-добри ...ама ние по-добре да си вземаме срещите с Левски, Пирин, Ботев Пд ...после да искаме да бием Литекс и Лудогорец :evil: Поздравявам Китанов за добрата игра, дано да се развива и да стигне и до мъжкия национален и така.. другите няма какво да им коментирам толкова :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”