Мнениеот ShooterMan » 19 сеп 2015 02:09
Въпреки всичко....играхме като пълни селяни. В ен-ти пореден мач! Без НИКАКВА игрова идея и причината е повече от ясна. И преди не сме имали нападатели, но поне имахме ХАЛФОВЕ. Откакто си замина ЕРНАНДЕС не можем да измислим нищо читаво на терена и само блъскаме топката като селяни разчитайки на някакъв проблясък на дефанзивни футболисти като КЛОК и СТЕНИО, или на крилата в лицето на КУРЬОР! Какъв е тоя ИЗМИСЛЕН футболист Бурабия? БАКТИСА ми от тоя неграмотен мангасар! За ЕН-ти път му броя изгубените топки - над 15!!! БЕЗОБРАЗИЕ е да разчиташ на такъв ПОСРЕДСТВЕНЯК да ти е водещ футболист, а още по-безобразно е да гледаш от пейката и да не правиш нищо по въпроса. Тоя трябваше да бъде заменен още в 20-тата минута, защото заради МАЛОУМНИТЕ му отигравания замалко не ни вкараха 3 гола....както и в Стара Загора, Пловдив, Благоевград и т.н. този некъдърник е най-полезния играч на съперника, такъв, който ще даде "пасът" където ще ни гепят на контра с числено преимущество и ще ни скъсат шортите. От момента в който този бе набеден за нашия плеймейкър и основна фигура НЕ ИГРАЕМ АБСОЛЮТНО НИЩО! ПОПИЛЯВАТ НИ НА КОНТРИ! Къде е Капацитета да се изкаже са любимеца си? Гъргоров, къде е Гъргоров? ТРЯБВА НИ ХАЛФ, спешно, спешно, поне футбол да играем, не това днес, това НЕ Е футбол и докато този бездарен футболист има водеща роля в отбора така ще бъде! Този е за твърда, ДЪЛБОКА резерва и не да ми говори резервите днес нищо не направили....тоя некъдърник Бурабия НИЩО не направи, освен да помага на Литекс 80 минути, проваляше всичките ни атаки, организираше техните голови, а накрая си изкара и ЧК, втори за него, и междудругото - напълно заслужен, както и тоя от София. Най-голямата грешка беше привличането на тоя, направо ни разби отбора отвсякъде. Всичко почна да се срива от както някой си въобрази, че тоя дърварин може да замени ЕРНАНДЕС. Не само, че не може, ами заради тази мисъл не предлагаха договор на колумбиеца, протакаха и накрая занем какво се случи. Ами халал да ни е този ....БЕЖАНЕЦ!
Иначе съм много доволен от Жиньо. Перфектен защитник и много подвижен, влиза в ритъм и форма. КИТАНОВ също направи отличен мач.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.