Thurman Murman написа:dunavfc написа:Thurman Murman написа:dunavfc написа:Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0
И този въпрос го задаваш, само няколко месеца след като във Франция изпозастреляха дузина журналисти??? А и не е нужно да се случи точно атентат, за да посочиш някой като престъпник! Предполагам, че в ултра-дебилното си заключение не визираш само Германия, но и другите западноевропейски цивилизации, които са се сблъсквали с тая воняща, ислямска гмеж?! Затова ти давам малко тема за размисъл, в случай, че решиш да попрочетеш туй-онуй, за да се запознаеш с някои факти и евентуално да ти светне ламБата, как точно стоят нещата с "безпроблемните" антихристи
http://ovarna.bg/ot-upor/shveciya-iznas ... -dejstvie/
Най-добре е, когато човек е неинформиран и неинтелигентен, да е по-сдържан в умозаключенията си!
Палячо, защо се месиш в дискусиите на хората, без да имаш хал хабер за какво става въпрос ? Не смяташ ли, че така изглеждаш изключително нелепо и глупаво ? Дискутираме мюсюлманите в Германия, защото просто Германия, трябва да послужи за пример, как може да има нормално съжителство вместо всякакви етности, религии и т.н. Да не съм правил анализ на цяла Европа, че ми говориш за Франция, Швеция и който си искаш повече ? Бахта в наглеца, неорентиран...
Май е по-добре ти да не се чувстваш задължен да се включваш в дискусии, които нито те касаят, нито разбираш и асимилираш.
А ти щото имаш хабер, гербераст потен

И защо да дискутираме само Германия, а не и останалите държави, след като некъпаните пришълци идват от едни и същи страни, имат един и същ манталитет, един и същ статус, една и съща религия... Начинът им на мислене, отношението им към европейската култура и социалните им профили, също се припокриват на 100%, ама той гледал само Германия, но не и Швеция примерно, дето е втората най-желана дестинация...?! Та ева у галфона... Пък дори и само за Германия да говорим, сега например са поискали забрана на Октоберфеста, щото им накърнявал некви си там техни, цигански чувства. А той седнал да ми плещи за съжителство с тая сган и прочее... И защо въобще някой трябва да служи за пример за съжителство между раси и религии??? Ми те може да не искат примерно... Който иска да интегрира и приобщава, да си ги взима у тях! А не кухата Меркел да кани гости и след това да иска друг да се грижи за тия гости
Така че, селски рапон като теб, дето прави кавали на най-големия простак и Тиквеник в историята на България, да не ми обяснява къде да се включвам, какво разбирам и какво не! Ако обичаш! Или поне не по форумите

Щото като гледам, как точно към теб всички се отнасят като към изтривалка, май е ясно, че точно твоето "мнение", освен за тоалет папир, за друго нИ стаА

Бате, ти си ебати скандалният малоумни, дори и за нивото на форума

Казах ти да не се обаждаш, защото хал хабер си нямаш, какво с кого съм дискутирал, но ти вместо да замълчи, като абсолютен простак продължаваш да дълбаеш там, където не трябва. Не знам на какъв език да ти кажа, че не съм отворил аз темата за Германия, а просто опонирах на някой си по темата, който твърдеше, че мюсюлманите в Германия създавали проблеми на България, точно затова и попитах, колко атентата са направени там. Но ти си малоумни и тия неща не можеш да ги разбереш, ако като чета на какви елементарни неща се хващаш и направо се хващам за главата, щели да спират Октоберфест...Бате, не може да си такъв олигофрен и да обобщаваш за всички бежанци, само защото 2-3-5 човека се били възмутили от нещо. Аз, трябва ли да обобщя, че всички майна са малоумни и глупави, само заради това, че ти си такъв ?
Изтривалка мога да бъда само в твоите безпредметни, празни и комплексирани очи

Няма да ти обяснявам, ти на мен, как ми изглеждаш, да не вземеш да се комплексираш още повече, а и от уважение към Пловдив, чудесен град с чудесни хора, надявам се да си от някое село, че иначе проблема е сериозен..