Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот criminal » 18 сеп 2015 12:29

Кролик написа:
criminal написа:Прекалено дълги коментари на един елементарен въпрос..За България съм готов на всичко, трябва да се запази цялостта на нацията ни и ако това включва и военни сблъсъци..ми да се почваме, какви са тези :ама, но, ако, ..България е НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ !

Не че не съм съгласен с теб, ама по тази логика защо Доган, Местан и техните гласоподаватели са още живи ?

Горепосочените също са част от България, историята ни помни още редица подобни на днешните индивиди, много са се опитвали да разрушат България, но Тя ги е надживяла всички гробокопачи, ВЪПРОСЪТ Е ПРОСТ, ОТГОВОРЪТ СЪЩО. На тази територия, хипотетично , може да остане едно българско семейство и 100 турски и цигански, но дори само защото са на наша територия, ще ги браним..
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 сеп 2015 18:30

Yoda_ написа:Аз пък съм готов !
Разбира се, най-първо ще резнем тиквите на всичките ни бивши и настоящи управници, пък после ще видим накъде ще поемем....

Най-вероятно, заедно с православните ни братя от Русия и Сърбия, ще тръгнем на Запад, да раздадем справедливост !
А около ЛаМанша, най-вероятно ще се срещнем с едни други мръсни гадове...

Гледай да не се срещнеш с един Пиночет на площада и то барабар с "православните ти другари" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 сеп 2015 18:42

Thsmith написа:
Yoda_ написа:Аз пък съм готов !
Разбира се, най-първо ще резнем тиквите на всичките ни бивши и настоящи управници, пък после ще видим накъде ще поемем....

Най-вероятно, заедно с православните ни братя от Русия и Сърбия, ще тръгнем на Запад, да раздадем справедливост !
А около ЛаМанша, най-вероятно ще се срещнем с едни други мръсни гадове...

Гледай да не се срещнеш с един Пиночет на площада и то барабар с "православните ти другари" :lol:

И кво? Пиночет освен да реже глави на арестувани хора, какво друго може? Оля се с тоя Пиночет и ти. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 сеп 2015 19:04

irradeum написа:Тука някакви комплексари , начело с някакъв младеж с аватар на метросексуален китарист се вкарват в някакви филми !!! Кой ще е в пехотата, кой ще форсира Марица, някои пък ще са във флота ! Хайде холан!
Това не са ви видеоигрите . Носете шапка като излизате в жегата , не злоупотребявайте с енергийни напитки , халюционогенни гъби, високоалкохолни напитки и меки наркотици . Слушайте мама и баба и си сменяйте редовно памперсите , мишки форумни и Интернет Рамбовци. :) :)

ПНХ, кюмбе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 сеп 2015 19:12

sin4ec написа:
irradeum написа:Тука някакви комплексари , начело с някакъв младеж с аватар на метросексуален китарист се вкарват в някакви филми !!! Кой ще е в пехотата, кой ще форсира Марица, някои пък ще са във флота ! Хайде холан!
Това не са ви видеоигрите . Носете шапка като излизате в жегата , не злоупотребявайте с енергийни напитки , халюционогенни гъби, високоалкохолни напитки и меки наркотици . Слушайте мама и баба и си сменяйте редовно памперсите , мишки форумни и Интернет Рамбовци. :) :)

ПНХ, кюмбе!

Жив дрисльо!
БТВ, тука прочетох мнения, че ако ги привикат на мобилизация, просто нямало да отидат... Дали си дават сметка, че при война дезертьорството се наказва със смърт? Закона си важи и до днес.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 сеп 2015 19:51

язе написа:Дали си дават сметка, че при война дезертьорството се наказва със смърт? Закона си важи и до днес.

Че то ако се стигне до мобилизация, напълно ясно е че ще се мре. Това не ти е Средновековието - който и да ни хване от по-приличните държави от към военна техника, ще ни направят на парцали за нЕма и минута.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 сеп 2015 20:32

diplomat написа:
язе написа:Дали си дават сметка, че при война дезертьорството се наказва със смърт? Закона си важи и до днес.

Че то ако се стигне до мобилизация, напълно ясно е че ще се мре. Това не ти е Средновековието - който и да ни хване от по-приличните държави от към военна техника, ще ни направят на парцали за нЕма и минута.

По-добре да умреш напред в бой, отколкото да те разстрелят като дезертьор и предател и да ти ебават семейството...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 сеп 2015 21:24

sin4ec написа:
diplomat написа:

По-добре да умреш напред в бой, отколкото да те разстрелят като дезертьор и предател и да ти ебават семейството...

Ама пуст страх, бе, човек! Ти си с лък, а противникът ти е с гранатомет - много ясно, че ще те е шубе! Много е лесно всеки да се пъчи, когато сме вкъщи на уютно и спокойно, ама стане ли такова нещо, не се знае как ще реагира човек, особено на бойното поле (ако изобщо би имало такова в случая)...

Не казвам, че не си прав, а просто каква би била реалността. Колкото и да е клиширано, алкохолът притъпява човешкото чувство за самосъхранение, същото важи и за някои наркотици. Но хората биха казали, че такива неща биха били използвани само от страхливци... :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 сеп 2015 21:56

diplomat написа:Ама пуст страх, бе, човек! Ти си с лък, а противникът ти е с гранатомет - много ясно, че ще те е шубе! Много е лесно всеки да се пъчи, когато сме вкъщи на уютно и спокойно, ама стане ли такова нещо, не се знае как ще реагира човек, особено на бойното поле (ако изобщо би имало такова в случая)...

Не казвам, че не си прав, а просто каква би била реалността. Колкото и да е клиширано, алкохолът притъпява човешкото чувство за самосъхранение, същото важи и за някои наркотици. Но хората биха казали, че такива неща биха били използвани само от страхливци... :roll:

Прав си. Да не идва на глава-аз не знам как ще реагирам...едно време в съветските войски карали новобранците да лягат в окопите, а отгоре минавали Т-34, че и гърмели с оръдията, за да преодолеят войниците страха. Човек претръпва, но в него е вграден атавистичен страх за живота, и това е нормално. Който каже, че не го е страх-лъжец е!
Аз в много битки( агиткаджийски) съм влизал, страхът е в първите няколко. После адреналинът го притъпява. Предполагам, така е и в истинските битки. Но все пак едно е най-много да ти хвърлят един бой и да ти вземат шалчето, друго е да те направят на каша с автомат или шрапнели. Явно мозъкът се адаптира и приема тази реалност...трябва да питаш някой военен психолог.
С лък срещу гранати не става. При относително равни оръжия обаче, както видя в Донбас, решаваща се оказа психиката и мотивацията. Дори неколкократното предимство в жива сила и техника на украинците не помогнаха срещу решилия да се бие до смърт съперник. Повярвай, има подвизи в тази битка, с които извършилите ги с гордост могат да застанат до дедите си от Великата Отечествена и никак да не се срамуват и никак не изглеждат по-малки! А повечето от извършилите ги не са професионални войници-съвсем обикновени хорица. Явно си е до психика. Нашите деди неведнаж са доказвали, че могат. Ние носим техните гени и няма причина да не можем. Поне така си мисля...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2015 22:44

Thurman Murman написа:
dunavfc написа:
Thurman Murman написа:
dunavfc написа:Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0

И този въпрос го задаваш, само няколко месеца след като във Франция изпозастреляха дузина журналисти??? А и не е нужно да се случи точно атентат, за да посочиш някой като престъпник! Предполагам, че в ултра-дебилното си заключение не визираш само Германия, но и другите западноевропейски цивилизации, които са се сблъсквали с тая воняща, ислямска гмеж?! Затова ти давам малко тема за размисъл, в случай, че решиш да попрочетеш туй-онуй, за да се запознаеш с някои факти и евентуално да ти светне ламБата, как точно стоят нещата с "безпроблемните" антихристи :arrow: http://ovarna.bg/ot-upor/shveciya-iznas ... -dejstvie/ :idea:

Най-добре е, когато човек е неинформиран и неинтелигентен, да е по-сдържан в умозаключенията си!

Палячо, защо се месиш в дискусиите на хората, без да имаш хал хабер за какво става въпрос ? Не смяташ ли, че така изглеждаш изключително нелепо и глупаво ? Дискутираме мюсюлманите в Германия, защото просто Германия, трябва да послужи за пример, как може да има нормално съжителство вместо всякакви етности, религии и т.н. Да не съм правил анализ на цяла Европа, че ми говориш за Франция, Швеция и който си искаш повече ? Бахта в наглеца, неорентиран...
Май е по-добре ти да не се чувстваш задължен да се включваш в дискусии, които нито те касаят, нито разбираш и асимилираш.

А ти щото имаш хабер, гербераст потен Изображение
И защо да дискутираме само Германия, а не и останалите държави, след като некъпаните пришълци идват от едни и същи страни, имат един и същ манталитет, един и същ статус, една и съща религия... Начинът им на мислене, отношението им към европейската култура и социалните им профили, също се припокриват на 100%, ама той гледал само Германия, но не и Швеция примерно, дето е втората най-желана дестинация...?! Та ева у галфона... Пък дори и само за Германия да говорим, сега например са поискали забрана на Октоберфеста, щото им накърнявал некви си там техни, цигански чувства. А той седнал да ми плещи за съжителство с тая сган и прочее... И защо въобще някой трябва да служи за пример за съжителство между раси и религии??? Ми те може да не искат примерно... Който иска да интегрира и приобщава, да си ги взима у тях! А не кухата Меркел да кани гости и след това да иска друг да се грижи за тия гости :idea:
Така че, селски рапон като теб, дето прави кавали на най-големия простак и Тиквеник в историята на България, да не ми обяснява къде да се включвам, какво разбирам и какво не! Ако обичаш! Или поне не по форумите 8-) Щото като гледам, как точно към теб всички се отнасят като към изтривалка, май е ясно, че точно твоето "мнение", освен за тоалет папир, за друго нИ стаА 8-)

Бате, ти си ебати скандалният малоумни, дори и за нивото на форума :shock: Казах ти да не се обаждаш, защото хал хабер си нямаш, какво с кого съм дискутирал, но ти вместо да замълчи, като абсолютен простак продължаваш да дълбаеш там, където не трябва. Не знам на какъв език да ти кажа, че не съм отворил аз темата за Германия, а просто опонирах на някой си по темата, който твърдеше, че мюсюлманите в Германия създавали проблеми на България, точно затова и попитах, колко атентата са направени там. Но ти си малоумни и тия неща не можеш да ги разбереш, ако като чета на какви елементарни неща се хващаш и направо се хващам за главата, щели да спират Октоберфест...Бате, не може да си такъв олигофрен и да обобщаваш за всички бежанци, само защото 2-3-5 човека се били възмутили от нещо. Аз, трябва ли да обобщя, че всички майна са малоумни и глупави, само заради това, че ти си такъв ?

Изтривалка мога да бъда само в твоите безпредметни, празни и комплексирани очи 8-) Няма да ти обяснявам, ти на мен, как ми изглеждаш, да не вземеш да се комплексираш още повече, а и от уважение към Пловдив, чудесен град с чудесни хора, надявам се да си от някое село, че иначе проблема е сериозен..

Върни се в “Свободна зона”