TristaNNN написа:Red_Neck написа:Не е нормално да има дирижиран жребий с гарантирано домакинство и сам (БФС) да плюеш върху смисъла от него.
Ами поморийци да се сърдят на БФС, какво ни замесват и нас в тоя пасквил, да топли душите на цесекистите-омразници и други разни маскари? Нито някой от клуба е поискал нещо такова, нито пък някоя от организациите на привържениците го е направила.
За мен Декларацията е добра и поморийци са в правото си.
Единственото слабо място (според мен) е:
"„БФС и "Левски" си позволяват да се отнасят с неуважение към малките клубове ....".
Има 3 вероятности:
- да имат инфо (което ние нямаме), че е имало натиск от страна на Левски за промяната;
- да са потърсили подкрепа от Левски мача да не се мести и от Левски да са ги отрязали;
- да не е нито едно от двете и просто да слагат БФС и Левски в общия кюп по подразбиране;
Личното ми мнение е, че Поморие имат повече информация по казуса от нас и поставянето на БФС и Левски в едно изречение не е с цел заяждане на дребно.
ПП: Все още не съм чул официалната позиция на Левски след преместването на мача. Имаше изявление на Баждеков ПРЕДИ преместването, в което той твърдеше, че за Левски не е проблем да играят в Поморие. Това обаче сега звучи повече като алиби в стил Венци Корема.
Едно е сигурно, Левски изпуска шанса няколко невръстни поморийчета да се запалят по отбора и да станат негови истински фенове след години.