Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубове!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубо

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 сеп 2015 11:20

iliev72 написа:
Това няма как да се случи.Те ходят по 4-5к на Герена.В Поморие и то в мач от първият кръг не повече от 400-500 човека.В момента Левски са на такова дережде , че едва ли някой ще се засили да ги гледа.

То няколко десетки ако останат извън стадиона, патакламата е сигурна. :lol:

А "кой ще гледа Левски" ... Искаш ли да хванем бас, че ако мачът е на "Лазур", ще има над 4 000 зрители ?
Тоест двойно повече от капацитета на домакинското поморийско съоражение.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 сеп 2015 12:51

Кой нарича това в Поморие стадион? Това е игрище до морето, което има трибуни и лампи. Но, домакините имат право да играят на него, факт. А по принцип на полицията и стюардите работата им да охраняват и без буферни зони или такива с по 10-ина седалки, а не по цели блокове.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 сеп 2015 14:00

Какво значение има за изхода на мача това, къде ще се играе той, та сте гракнали тук? Като по класен отбор е логично Левски да бие, а ако не бие няма да има значение стадиона. Но като играе Левски(дори в моментното му състояние) най-логично е броя на хората които ще го гледат да е адекватен за името на отбора. И те няма как да бъдат само 2 хиляди когато Левски играе мач за купата на България.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 сеп 2015 14:20

iliev72 написа:Защо трябва да има официално изявление ?! Не може ли на кафе да му се обясни на Боби , че любимият му отбор е по-добре да играе в Лазур и да обяви мача за рисков и да го премести.Хем вълка сит , хем агнето цяло.Толкова пъти сме го гледали този филм , че вече прилича на сериала "Дързост и Красота".

Добре, дай ми една основателна причина Левски да се притеснява да играе в Поморие.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 сеп 2015 14:30

Eminem написа:Добре, дай ми една основателна причина Левски да се притеснява да играе в Поморие.

Щото ако вземат та паднат, инджинеро е готов съблякан и направо в езерото ...... да направи 2-3 кални бани :)

... иначе, на Лазур биха отишли повече левскари. Ограничението "250" щеше да спре доста симпатизанти на Левски да пътуват за мача, а така няма да има тази пречка. Нали самите вие говорите за 4-5к минимум ;)
Съответно сега пречките са за поморийци.
Не е нормално да има дирижиран жребий с гарантирано домакинство и сам (БФС) да плюеш върху смисъла от него.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2015 14:33

Red_Neck написа:Не е нормално да има дирижиран жребий с гарантирано домакинство и сам (БФС) да плюеш върху смисъла от него.

Ами поморийци да се сърдят на БФС, какво ни замесват и нас в тоя пасквил, да топли душите на цесекистите-омразници и други разни маскари? Нито някой от клуба е поискал нещо такова, нито пък някоя от организациите на привържениците го е направила.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 сеп 2015 14:33

Краставичарят Ганчо написа:Това е риска, когато имаш само една трибуна, пък била тя луксозна. Една евентуална буферна зона ще изяде поне 1/3 от местата. Ще останат само 200 места за левскарите и 1000 за домакините. Твърде малко. Иначе поморийци са си прави за себе си. Ще изпуснат един футболен празник за града и евентуалните приходи от мача.

Не споря дали е правилно решението или не, но:
Бургас не е далеч от Поморие и не знам защо ще изпуснат празника. Качват се на колата и за минути са в Бургас. Ще има и автобуси.
А дали ще изпуснат приходи, не се знае. Ще се разбере по време на мача, когато се види колко публика има.
Може да се окаже, че ще имат доста повече приходи от Лазур. Колко публика ще съберат в Поморие и колко могат да съберат на Лазур ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 сеп 2015 14:57

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:Не е нормално да има дирижиран жребий с гарантирано домакинство и сам (БФС) да плюеш върху смисъла от него.

Ами поморийци да се сърдят на БФС, какво ни замесват и нас в тоя пасквил, да топли душите на цесекистите-омразници и други разни маскари? Нито някой от клуба е поискал нещо такова, нито пък някоя от организациите на привържениците го е направила.

За мен Декларацията е добра и поморийци са в правото си.
Единственото слабо място (според мен) е: "„БФС и "Левски" си позволяват да се отнасят с неуважение към малките клубове ....".
Има 3 вероятности:
- да имат инфо (което ние нямаме), че е имало натиск от страна на Левски за промяната;
- да са потърсили подкрепа от Левски мача да не се мести и от Левски да са ги отрязали;
- да не е нито едно от двете и просто да слагат БФС и Левски в общия кюп по подразбиране;

Личното ми мнение е, че Поморие имат повече информация по казуса от нас и поставянето на БФС и Левски в едно изречение не е с цел заяждане на дребно.

ПП: Все още не съм чул официалната позиция на Левски след преместването на мача. Имаше изявление на Баждеков ПРЕДИ преместването, в което той твърдеше, че за Левски не е проблем да играят в Поморие. Това обаче сега звучи повече като алиби в стил Венци Корема.
Едно е сигурно, Левски изпуска шанса няколко невръстни поморийчета да се запалят по отбора и да станат негови истински фенове след години.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 сеп 2015 15:57

Eminem написа:
Краставичарят Ганчо написа:Това е риска, когато имаш само една трибуна, пък била тя луксозна. Една евентуална буферна зона ще изяде поне 1/3 от местата. Ще останат само 200 места за левскарите и 1000 за домакините. Твърде малко. Иначе поморийци са си прави за себе си. Ще изпуснат един футболен празник за града и евентуалните приходи от мача.

Не споря дали е правилно решението или не, но:
Бургас не е далеч от Поморие и не знам защо ще изпуснат празника. Качват се на колата и за минути са в Бургас. Ще има и автобуси.
А дали ще изпуснат приходи, не се знае. Ще се разбере по време на мача, когато се види колко публика има.
Може да се окаже, че ще имат доста повече приходи от Лазур. Колко публика ще съберат в Поморие и колко могат да съберат на Лазур ?

Финансиста на Поморие няма да говори врели-некипели.Той е наясно какви ще са плюсовете и минусите ако се играе в Поморие и ако се играе в Бургас.Не знам защо са се хабите да пишете празни приказки.Човека затова му плащат заплата и затова е казал какво ще стане.Няма дайте да видим.Ясен и конкретен е.Няма какво да виждаме.На всички е ясно , че в Лазур Поморие ще се чувства като гост , а не като домакин.Тогава за какво е този жребий и всичко свързано с купата.
[offtopic]
[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2015 16:18

Двубоят от 1/16-финалите за Купата на България между Поморие и Левски окончателно ще се играе на стадион "Лазур" в Бургас. Това потвърди и спортно-техническата комисия на БФС след заседанието си днес.

Точка!!!

Върни се в “Футбол - България”