sin4ec написа:Пропуснали сте Градус.
И аз си мисля, че като става дума за много пари, сигурно отнякъде наднича Домусчиев.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
amoros написа:Левски ще стане клуб №1 в България като основите вече са поставени.При едно добро управление на клуба и финансовия гръб осигурен от многобройните спонсори въпрос на време е да се направи и качествена селекция.Дано да не долетят знайни и незнайни мениджъри а да се остави Г.Иванов да си преценя с С.Стоев.
727150 написа:sin4ec написа:Пропуснали сте Градус.
Братята Иван и Лука Ангелови са фенове на ЦСКА.Преди всичко обаче са бизнесмени, всеки техен ход в премерен и пресметнат.Изсипали са досега една камара пари за ЦСКА и Берое.Във футбола влязоха през 2008 година , когато Георги Първанов ги набута да дадат една сума кеш за спасението на ЦСКА.След това логото им се мъдреше по календарите на ЦСКА и рекламните пана на стадион Българска армия.Докато избиваха парите дадени напред на Титаните за ЦСКА разбраха , че има хляб във футболната реклама.А един рекламодател винаги търси най- доброто !
Captain Stottlemeyer написа:Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг![]()
Обяснявам ти като на шестгодишен (на теб и на още един-двама бавноразвиващи се), като едновременно се извинявам на децата на тази възраст, ако ги засягам на тема интелект: Същата полза, каквато има "Газпром", за да си прави реклама чрез ФК "Шалке 04" (примерно)...
BRF написа:Странни са всички тези спонсори,но са факт!Всеки да си ги тълкува както си иска!За мене те са под диктовката на 2.2.16.16 ,който е на път да изгони младите хора от България!Всички тези неща се правят за поредното разединение на народа ни!Вечно ни противопоставят!Бъдете живи и здрави всички българи!
1982 написа:Achtung_Juden написа:Цялата работа е, че за Цска няма нищо. Ама кой ще спонсорира отбор от В група?! При това отбор с изключително лоша слава. Цяла вечер няма да ми стигне да пиша цирковете само в последните 10 години.
Абсолютно съм съгласен, че ЦСКА има лош имидж и трудно някой ще се навие да спонсорира клуба.
Въпросът е там, че Левски също има много лош имидж - не е играл близо 3 години в Европа, резултатите му и в нашето смешно първенство са трагични, стадионът му редовно е празен, около собствеността на клуба витае огромна мъгла и задкулисие .... е, никоя нормална фирма няма да седне да рекламира в такъв лош продукт. Освен, ако ...... не оперира в България. Защото знаем тук как стават нещата - "Ало, абе нали се разбрахме тоя, нашият човек - Бирата, да не го закачаме ?!" ....
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 9 госта