Спонсорите на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: Спонсорите на Левски

Мнениеот Вал » 16 сеп 2015 20:10

sin4ec написа:Пропуснали сте Градус.

И аз си мисля, че като става дума за много пари, сигурно отнякъде наднича Домусчиев.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 16 сеп 2015 20:17

amoros написа:Левски ще стане клуб №1 в България като основите вече са поставени.При едно добро управление на клуба и финансовия гръб осигурен от многобройните спонсори въпрос на време е да се направи и качествена селекция.Дано да не долетят знайни и незнайни мениджъри а да се остави Г.Иванов да си преценя с С.Стоев.

Пише се със Стойчо Стоев господин Аморос. Това не е грешка в бързината, а неграмотност.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 16 сеп 2015 20:19

Братята Иван и Лука Ангелови са фенове на ЦСКА.Преди всичко обаче са бизнесмени, всеки техен ход в премерен и пресметнат.Изсипали са досега една камара пари за ЦСКА и Берое.Във футбола влязоха през 2008 година , когато Георги Първанов ги набута да дадат една сума кеш за спасението на ЦСКА.След това логото им се мъдреше по календарите на ЦСКА и рекламните пана на стадион Българска армия.Докато избиваха парите дадени напред на Титаните за ЦСКА разбраха , че има хляб във футболната реклама.А един рекламодател винаги търси най- доброто !
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 сеп 2015 20:23

727150 написа:

Братята Иван и Лука Ангелови са фенове на ЦСКА.Преди всичко обаче са бизнесмени, всеки техен ход в премерен и пресметнат.Изсипали са досега една камара пари за ЦСКА и Берое.Във футбола влязоха през 2008 година , когато Георги Първанов ги набута да дадат една сума кеш за спасението на ЦСКА.След това логото им се мъдреше по календарите на ЦСКА и рекламните пана на стадион Българска армия.Докато избиваха парите дадени напред на Титаните за ЦСКА разбраха , че има хляб във футболната реклама.А един рекламодател винаги търси най- доброто !

Съгласен! Инвазията в Бургас беше отбелязана, независимо, че не взехме Купата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 сеп 2015 21:12

Captain Stottlemeyer написа:
Red_Neck написа:...Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг :?: :mrgreen:

Обяснявам ти като на шестгодишен (на теб и на още един-двама бавноразвиващи се), като едновременно се извинявам на децата на тази възраст, ако ги засягам на тема интелект: Същата полза, каквато има "Газпром", за да си прави реклама чрез ФК "Шалке 04" (примерно)... 8-)

И аз като бавноразвиващ се да го допълня.Ползата за Шалке 04 и канцлера на Германия за изгодно сключен договор/даже него лично после го взеха на работа/
е същата и в България,Левски и премиера,ако беше станал"Южен поток"
Нали така капитане!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 16 сеп 2015 21:17

BRF написа:Странни са всички тези спонсори,но са факт!Всеки да си ги тълкува както си иска!За мене те са под диктовката на 2.2.16.16 ,който е на път да изгони младите хора от България!Всички тези неща се правят за поредното разединение на народа ни!Вечно ни противопоставят!Бъдете живи и здрави всички българи!

Да правси,за съжаление. Злобата и ненависта станаха водещата сила на българина. Футбола не е забвление а,война.
Учудва ме това,че толкова лестно се връзва ме на,тези манипулаций. Чак,толкова ли сме "лестни".

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 16 сеп 2015 22:36

Брато това с купуването на билетче без да ходиш е малко като търкането на лото фиш взет от лафка или пускане на тото. Накрая милионите ги взима дъщерята на кметчето с един фиш чисти парички както стана със 7-те милиона. Това не е моят Левски. Цялото първенство смърди на "чалга" писна ми да ги чакам да се научат да центрират. Колко години вече тренират всеки ден!?!?! Не се ли научиха да центрират тия дървета мама му!! Аман от недоносчета наричащи се професионалисти! Аз за тия дървета на Герена няма да стъпя - само от фен шопа си купувам разни работи, но билет за тия смешници дето на празна врата не целят топката!?! Не мерси!
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 17 сеп 2015 02:33

1982 написа:
Achtung_Juden написа:Цялата работа е, че за Цска няма нищо. Ама кой ще спонсорира отбор от В група?! При това отбор с изключително лоша слава. Цяла вечер няма да ми стигне да пиша цирковете само в последните 10 години.

Абсолютно съм съгласен, че ЦСКА има лош имидж и трудно някой ще се навие да спонсорира клуба.

Въпросът е там, че Левски също има много лош имидж - не е играл близо 3 години в Европа, резултатите му и в нашето смешно първенство са трагични, стадионът му редовно е празен, около собствеността на клуба витае огромна мъгла и задкулисие .... е, никоя нормална фирма няма да седне да рекламира в такъв лош продукт. Освен, ако ...... не оперира в България. Защото знаем тук как стават нещата - "Ало, абе нали се разбрахме тоя, нашият човек - Бирата, да не го закачаме ?!" ....

Какво означава "много лош имидж"? Пред 20 футболни агенти може би, но не смятам, че Щрабаг са тръгнали за тази целева група :) И двата отбора си имат много добър имидж сред феновете си.
"... не е играл близо 3 години в Европа..." - всъщност два сезона, и другите като играят та се късат :)
"... резултатите му и в нашето смешно първенство са трагични..." - и отборът с най-много точки, победи и вкарани голове в пъвенството И купата за последните 5 години е... (барабани) ЛЕВСКИ! Във време на незапомнена кадрова, финансова и спортно-техническа криза, представяш ли си като се оправим...
Пак да питам - в кой точно друг отбор да рекламират?!? От една страна имат отбора с най-много фенове (и най-много антифенове) и титулярен играч австриец, от другата е Чепинец (нищо лично), викам да изберат Чепинец, а? Може тогава да сте доволни. Хората не са дали още един лев, и за 3 дни увеличиха популярността си от трима човека май са чували нещо, за някаква такава фирма. до поне няколко десетки хиляди (вероятно и много повече, прескоференцията беше централна новина навсякъде). Ама това е лошо, ужасТ, 'щото розовите така казват.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 сеп 2015 03:17

Левски стана национална кауза.Де що има свястна фирма трябва да помага....Даите да спасим тези куци коне начело със уникалният вожд ГОНЗО.Може ли този отбор да падне толкова ниско със насилствени спонсорства.Явно за простотията и арогантноста граници няма......

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 сеп 2015 06:22

Спонсори и собственици на двата най-популярни отбори в България стават финансови хищници които използват клубовете за държавни поръчки и натрупване на лични банкови сметки.За това договорите им са за не повече от две години,в крайни случаи за един мандат на правителството.Мултигруп,Титан,Мобилтел,ВИС-2,Виваком или ВТБ се разрастват благодарение на лобитата в парламент,правителство,кметове и партократи.

Върни се в “Левски”