Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот modor » 14 сеп 2015 13:09

CTAHKO написа:15 е добро число 8-)

Дай да ударим една мрежа на FIFA 15 :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 13:22

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 13:46

boabbb написа:

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край :lol: :lol:

Абе още малко можеше да страдате, ама и на това сме доволни :lol: За едно си прав, това е краят ви 8-) Да се свети името му :lol: Днес думите му са по-актуални от всякога :lol:

Александър Томов: Аз съм най-големият президент на ЦСКА за всичките 60 години

"Аз съм най-големият президент на ЦСКА за всичките 60 години", напълно сериозно заяви Томов в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия.

"Зарадвах милиони привърженици и те са ми благодарни. Винаги ще са ми благодарни. Тези хора и сега ме боготворят", допълни той.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 13:58

Аз не знам какво се кефите, при положение, че Левски не може да припари до тройката вече 2-3 години, да не говориме за титла :roll: Но ... все има право да е нещастен по негов си начин ...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 14:16

boabbb написа:Аз не знам какво се кефите, при положение, че Левски не може да припари до тройката вече 2-3 години, да не говориме за титла :roll: Но ... все има право да е нещастен по негов си начин ...

Мен лично титла не ме интересува 8-) Интересува ме да играят колкото се може повече момчета от школата, отколкото някакви анонимни негри, взети от плажовете и получаващи баснословни пари без да правят нищо 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 14:19

CTAHKO написа:
boabbb написа:Аз не знам какво се кефите, при положение, че Левски не може да припари до тройката вече 2-3 години, да не говориме за титла :roll: Но ... все има право да е нещастен по негов си начин ...

Мен лично титла не ме интересува 8-) Интересува ме да играят колкото се може повече момчета от школата, отколкото някакви анонимни негри, взети от плажовете и получаващи баснословни пари без да правят нищо 8-)

И ако може Татяна да не ви нарежда по телевизията към "придобивките" на Пеевски ... Иначе, като гледам състава, не е като да няма чужденци и печки :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 14:29

boabbb написа:
CTAHKO написа:

И ако може Татяна да не ви нарежда по телевизията към "придобивките" на Пеевски ... Иначе, като гледам състава, не е като да няма чужденци и печки :roll:

...и разни анонимници пред пенсия 8-) Това имам предвид и затова написах "колкото се може повече" 8-) В случая, тези заемат мястото на някое момче от школата, което поради липса на изяви, най-вероятно ще си потърси нов отбор, както Симеон Райков в Черно Море например 8-) Момче от школата, ама не играе за Левски, за сметка на негрите 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 14:33

Е, така е :roll: На мен ми харесва сегашния вид на ЦСКА, макар и във "В" група, точно защото няма негра и чужденци ;) Има 1-2 пенсионера, но има и момчета с потенциал в състава, определено ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2015 14:55

Къде го виждате тоз потенциал бе, евах ги дърварите ще ми се мъчат цял мач с няква шайка приятели които се събират един два пъти в седмица да направят един сандър на игрището и да разцъкат малко.Ей ся като се паднете с някой от А или Б група ще се види нивото.Преслав е тотален дърводелец, дори и срещу тези аматьори му трябват 8 положения да вкара едно. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 15:27

ivan56 написа:Къде го виждате тоз потенциал бе, евах ги дърварите ще ми се мъчат цял мач с няква шайка приятели които се събират един два пъти в седмица да направят един сандър на игрището и да разцъкат малко.Ей ся като се паднете с някой от А или Б група ще се види нивото.Преслав е тотален дърводелец, дори и срещу тези аматьори му трябват 8 положения да вкара едно. :)

Ами, не знам, аз не се виждам като привърженик на Джонатан Кафу, Мафу и тоя тип брикети ;) И Преслав не е от "потенциалните" - все пак е на 26 вече ;) Говориме за Кикарин, Головодов, Йорданов и т.н. ;)

Върни се в “Свободна зона”