CTAHKO написа:15 е добро число
Дай да ударим една мрежа на FIFA 15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:CTAHKO написа:15 е добро число
По-добре ужасен край, отколкото ужас без край![]()
Александър Томов: Аз съм най-големият президент на ЦСКА за всичките 60 години
"Аз съм най-големият президент на ЦСКА за всичките 60 години", напълно сериозно заяви Томов в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия.
"Зарадвах милиони привърженици и те са ми благодарни. Винаги ще са ми благодарни. Тези хора и сега ме боготворят", допълни той.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
boabbb написа:Аз не знам какво се кефите, при положение, че Левски не може да припари до тройката вече 2-3 години, да не говориме за титлаНо ... все има право да е нещастен по негов си начин ...
CTAHKO написа:boabbb написа:Аз не знам какво се кефите, при положение, че Левски не може да припари до тройката вече 2-3 години, да не говориме за титлаНо ... все има право да е нещастен по негов си начин ...
Мен лично титла не ме интересуваИнтересува ме да играят колкото се може повече момчета от школата, отколкото някакви анонимни негри, взети от плажовете и получаващи баснословни пари без да правят нищо
boabbb написа:CTAHKO написа:boabbb написа:Аз не знам какво се кефите, при положение, че Левски не може да припари до тройката вече 2-3 години, да не говориме за титлаНо ... все има право да е нещастен по негов си начин ...
Мен лично титла не ме интересуваИнтересува ме да играят колкото се може повече момчета от школата, отколкото някакви анонимни негри, взети от плажовете и получаващи баснословни пари без да правят нищо
И ако може Татяна да не ви нарежда по телевизията към "придобивките" на Пеевски ... Иначе, като гледам състава, не е като да няма чужденци и печки
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Къде го виждате тоз потенциал бе, евах ги дърварите ще ми се мъчат цял мач с няква шайка приятели които се събират един два пъти в седмица да направят един сандър на игрището и да разцъкат малко.Ей ся като се паднете с някой от А или Б група ще се види нивото.Преслав е тотален дърводелец, дори и срещу тези аматьори му трябват 8 положения да вкара едно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта