Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 11 сеп 2015 18:23

sunscres92 написа:
neutralenfen написа:
sunscres92 написа:Футболисти за Топ 3 може и да имаме, но за Бундеслигата или Ла Лига - Арсенал/Челси/Сити имат по-силни състави, а с Юнайтед сме долу горе равни. Но по принцип си прав, отборът има качества, друг въпрос докъде ще стигнем с тях.

Всъщност в Ла Лига трудно бихте влезли в топ 4. Просто няма как да се мерите с Атлетико с играчи като Шкъртел, Хендерсън, Бентеке и Миньоле. Валенсия и Севиля са горе долу от вашата класа, но пак биха се класирали по-напред. В Бундеслигата смея да кажа, че третото място с повече късмет бихте взели. Прекалено много надценяваш Висшата лига. Веднага ще ти кажа, че Сити се приема като уникален отбор за Англия, а топ отборите на Европа си цъкат с тях като със средняк. Юнайтед без Съра са като нормален отбор и така ще е и занапред. Арсенал всеки сезон едно и също.

Не знам вече колко пъти трябва да ви обяснявам, че първенството в Англия е най-интересно и най-конкурентно, но в никакъв случай най-силно. Сити и Челси се открояват и останалите отбори са почти изравнени. Затова хората си мислят, че недоразумения като Стоук и УБА са някаква свръх класа. По тази логика и Билбао са гранд, след като унижиха Барса за суперкупата на Испания? Бъдете по-сериозни, че цял свят ви се смее на глупостите.

Аз съм повече от сигурен, че шансът ни да влезем в Топ 4 на Испания е подобен на този да влезем в Топ 4 Англия е може би ще е малко по-лесно да хванем 4-тото място в Испания. Просто съставът ни е по-силен от този на Валенсия и Севиля и може би на едно ниво с този на Атлетико - от който бих отличил Годин/Хуанфран/Коке/Гризман и Мартинез - Ние имаме Сако-Шкъртел/Клайн/Коу/Стъридж/Милнър примерно - които можем да кажем не изостават чак толкова от играчите на Атлетико.

Иначе не знам кой превъзнася Стоук, но е факт че Уест Хям и Кристъл Палас(примерно) са по-добри отбори от аналогичните в таблицата на Ла Лига.

И пак почна с глупостите, ще ми е интересно да видим ако Сити бият Ювентус - които биха вас(ти твърдиш, че не си фен на Реал - аз съм на 99% сигурен че си) - какво ще кажеш. Или може би за факта, че Сити бият Байерн в 3 от 6 мача, но това е друга тема.

Севиля взе 2ра поредна ЛЕ ти ми казваш, че състава ни бил по-силен :D От Атлетико и Валенсия също сме бая назад. Ако играем с тях ще ни бият здраво.
Джерард - Торес - Алонсо - Масчерано беше в момент в който и 4мата бяха може би в топ 3 на позициите си в света. Адски силна средна линия която можеше да стане и най-силната с добавката на Давид Силва. Вместо това Хикс и Жилет купиха Роби Кийн на Бенитез.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 11 сеп 2015 19:15

Аз съм съгласен с вероятността да ни бият, но казвам че съставът ни е по-класен на първ поглед.

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 11 сеп 2015 22:37

[offtopic]Тази година Севиля се подсилиха с немалко средняци и не знам доколко ще се противопоставят на останалите в ШЛ. Мястото им в топ 4 на Испания също не е сигурно за поредна година. Валенсия продаде за мен най-добрият защитник в Ла Лига за изминалият вече сезон, но пак си остават класен отбор със силни играчи на всяка позиция. Е, не бих се обзаложил, че са достатъчно добри за коментарите от Диема. :roll: Все пак според тях Юнайтед-Ливърпул е най-голямото дерби в света. :mrgreen: С Атлетико е обидно за тях да ви сравнявам. По-велики сте и от трите отбора, но в настоящето сте много назад.

sunscres92, според теб кои отбори от Бундеслигата са по-силни от топ отборите в Англия? Има ли изобщо такива? :?[/offtopic]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 11 сеп 2015 23:44

neutralenfen написа:[offtopic]Тази година Севиля се подсилиха с немалко средняци и не знам доколко ще се противопоставят на останалите в ШЛ. Мястото им в топ 4 на Испания също не е сигурно за поредна година. Валенсия продаде за мен най-добрият защитник в Ла Лига за изминалият вече сезон, но пак си остават класен отбор със силни играчи на всяка позиция. Е, не бих се обзаложил, че са достатъчно добри за коментарите от Диема. :roll: Все пак според тях Юнайтед-Ливърпул е най-голямото дерби в света. :mrgreen: С Атлетико е обидно за тях да ви сравнявам. По-велики сте и от трите отбора, но в настоящето сте много назад.

sunscres92, според теб кои отбори от Бундеслигата са по-силни от топ отборите в Англия? Има ли изобщо такива? :?[/offtopic]

[offtopic]Под Топ отбори надявам се визираш Топ 4 :? Личното ми мнение е, че Байерн под ръководството на Гуардиола все още е страхотен отбор, но вече не е на нивото на Барса и Реал и може би Сити и Челси(във форма) не са никак далеч от класата им. За мен Арсенал са по-добри от всички отбори без Байерн в Германия, докато Юнайтед са ми много тотаджииски отбор в момента, както могат да завършат 2-ри в Бундеслигата, така могат и да са 4-ти. Като цяло без Де Бройне за мен Волфсбург няма да са отбора от миналата година и може би единствено Дортмунд би бил по-силен от Юнайтед към този момент - въпреки че в процеса на развитие на сезона, ще се види какво ще направят с новия отбор.[/offtopic]

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 11 сеп 2015 23:52

sunscres92 написа:
neutralenfen написа:[offtopic]Тази година Севиля се подсилиха с немалко средняци и не знам доколко ще се противопоставят на останалите в ШЛ. Мястото им в топ 4 на Испания също не е сигурно за поредна година. Валенсия продаде за мен най-добрият защитник в Ла Лига за изминалият вече сезон, но пак си остават класен отбор със силни играчи на всяка позиция. Е, не бих се обзаложил, че са достатъчно добри за коментарите от Диема. :roll: Все пак според тях Юнайтед-Ливърпул е най-голямото дерби в света. :mrgreen: С Атлетико е обидно за тях да ви сравнявам. По-велики сте и от трите отбора, но в настоящето сте много назад.

[offtopic]Под Топ отбори надявам се визираш Топ 4 :? Личното ми мнение е, че Байерн под ръководството на Гуардиола все още е страхотен отбор, но вече не е на нивото на Барса и Реал и може би Сити и Челси(във форма) не са никак далеч от класата им. За мен Арсенал са по-добри от всички отбори без Байерн в Германия, докато Юнайтед са ми много тотаджииски отбор в момента, както могат да завършат 2-ри в Бундеслигата, така могат и да са 4-ти. Като цяло без Де Бройне за мен Волфсбург няма да са отбора от миналата година и може би единствено Дортмунд би бил по-силен от Юнайтед към този момент - въпреки че в процеса на развитие на сезона, ще се види какво ще направят с новия отбор.[/offtopic]

[offtopic]Е разбира се, че визирам отборите от топ 4. Няма да те питам за Дармщат. :lol: Ще кажа, че Арсенал са ми най-симпатичният отбор от Висшата лига, колкото и да не ми се иска. :mrgreen: Играят красив футбол, а аз ценя това. Но! Няма как да кажа, че са по-добри от Дортмунд. Показателен е и последният им двубой в Германия през миналия сезон. Вярно, че си размениха по една победа в групата, но помним в колко трагична форма бе Борусия тогава. Отделно Арсенал няма титла във ВЛ от 2004, а Дортмунд съвсем скоро бяха първенци в Германия. Знаем и как швабите достигнаха до финалът в ШЛ през 2013 и кого отстраниха преди това. Арсенал не са стигали до тази фаза от 2006 насам. Чисто индивидуално защитата на Дортмунд е доста по-добра. Халфовата линия е изравнена и нападението също е смея да твърдя на едно ниво. Като цяло двата тима са си на едно ниво, с може би съвсем малка преднина за немците.

Юнайтед ги слагам над всички освен Байерн в Бундеслигата и съм съгласен, че баварците отстъпиха що се касае до европейски футбол при Гуардиола. За поредна година стигат до 1/2 финал, но за тях това не е успех.[/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 12 сеп 2015 10:06

torinor написа:
chakalat написа:Почвам да ти завиждам пич- не падаш по-гръб. По-умен си, по ги разбираш тези футболните неща и най важното, в печаливша позиция си винаги. Всеки път като бием- браво на'ште биха. Всеки път като паднем- Роджърс вън. Така хем хетърската ти душа е доволна, хем понякога и победител се чувстваш, все пак.
Но, колкото и да драскаш, тука за твое съжаление съдбата на Роджърс си е в неговите ръце. Все пак едва ли Джон Хенри го интересува мнение на някой, дето не си е купил един оригинален аксесоар от него. Ако побеждаваме и влезем в Топ4 този сезон- Роджърс ще остане, ако не ще си ходи- всичко зависи от него. И докато ни е треньор, ще има моята подкрепа, както и всеки наш играч.

P.S. защо не дадеш отговори на собствените си въпроси във викторинката, дето измисли. Аз не искам да се излагам, че и малко думи знам и по-нелогично мисля...

Имаш сериозна грешка.Аз бях за оставането на Роджърс до почти самия край на миналия сезон.Като всеки нормален фен исках Роджърс да успее да вкара отбора в топ 4 което беше реална възможност няколко кръга преди края.Отборите които трябваше да победим бяха абсолютно преодолими.Вместо това обаче знаеш какво последва а като добавиш срама в Европа, смехотворната игра през целия и стана кристално ясно че този индивид трябва да се разкара максимално бързо а събията след това го потвърдиха(странните уволниения в екипа което беше странен начин за поемане на отговорност за трагичния сезон, комичните изкзвания, предприемането на нова огромна бройка трансфери(типично за средняк) и тнт.Тогава заставах зад Роджърс (зад отбора винаги независимо от резултата) без значение дали губи или печели.Това на което се надявах е с малко късмет да вкара отбора в топ 4, да се поучи от грешките си, да ги поправи, да си запази и той и футболистите самочувствието.Влизането в топ 4 при слабия завършек на сезона от страна на МЮ щеше да е голям удар по пряк съперник психологически и финансово.
Сега искам Роджърс да се махне независимо от резултатите, за мен играта ни е достатъчно красноречива и шанса да постигнем нещо повече от 5-то място с Роджръс е доста близък до нула.Аз не искам да имаме такъв шанс за топ и следователно искам причината за това да се махне.

ПС: suareshampion е личност която претендира че от както е научил думата футбол и е видял как изглежда футболна топка знае всичко, познава всичко и че е построил половин хотел с печалбите от залози.Това на теб може да не е известно но на повечето хора тука е.След абсолютно всяка наша победа или след всяка загуба на МЮ ит него следва следното :
При загуба на Юнайтед - " както бях предвидил "манафите" се издъниха, чувството ми отново не ме подведе хаха пак лапнах добри парички"
След наша победа -"Ето . пак лапнах добре и отново с Брендън сме на едно мнение, точно това щеше да е отбора който и аз щях да пусна и да подредя на терена, много се радвам че младия ни и талантлив мениджър мисли като мен което е сигурния път за успеха.Браво Брендъне като че ли имаме телепатия помежду си, мачкай и затваряи усти ! "
Неговите прогнози се разбират винаги след края на мачовете но никога няма такива преди това.Аз няма претенции да съм много бог в прогнозите, но ми се случва да позная.Не ме бърка да дам каквито и да е прогнози и да гледам с усмивка на тях ако не позная дори да се самоиронизирам.Не случайно предизвикателството ми е насочено лично към него, знам че няма да го приеме не би дал никога каквито и да е прогнози защото ако не познае ще го използват още повече за посмешище а той няма да има какво да каже освен типичните му заплахи за саморазправа на ЛС.

ПС2:Вече ти го казах, но ще ти го обясня малко по-подробно пък дано ме разбереш.Ако разбиранията ми и размислите ми започнат да съвпадат с тези на suareshampion това ще е сериозна индикация че нещо не е наред с мен и е нужна спешна визитация при различни видове медицински специалисти а защо - можеш да поразгледаш постовете му ако не разбереш диалога ни автоматично става безсмислен.Лично аз се притеснявам за теб че толкова много от разбиранията ти за "фен" се покриват с тези на двама други души(приликата особенно с един е особено силна,притеснителна и съмнителна).Аз поне не се чувствам като овца която трябва да следва овчаря си който може да е изперкал и да води стадото към пропаст ако ме разбираш какво искам да кажа.Сляпата и безрезервна подкрепа към някой който очевидно не отговаря на целите на отбора е безсмислена и типична за хора без амбиция и желание за развитие.Аз не се примирявам с играта и класирането ни но, очевидно теб това напълно те устройва.Най - комичното е че вадиш претенция да си истниски фен който някак си е успял да прочете тълковното значение на думата и останал с погрешното впечатление че е разбрал какво означава.Това че робуваш на клишета и приемаш какво някой е казал за абсолютната истина си е твой проблем, но не те прави по истински фен от абсолютно никого тук още по-малко пък от мен.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 сеп 2015 10:16

chakalat написа:
suareshampion написа:хаха чичо ,тоя пореден виц сега го видях .....миналата година бил пуснал двама нападатели само в един мач ?! :lol: много повече бяха мачовете ....а през останалото време ,като няма двама нападатели в добра форма ,защо да ги пуска бе инвалид ?
А по миналата ,като имаше двама класни нападатели ,не играха ли всеки мач ? Не ми отговаряй :lol:
И не се прави за Стъридж бе лицемерчо ? Прекрасно виждам ,че искате Роджърс да губи .
Ако бяха останали Суарес ,Стъридж,Коутиньо и Рахимчо ,Брендън щеше да гази наред и да затваря усти на малоумните фенчета на Ливърпул ,но за мое съжаление и ваша радост ,безамбициозните янки разбиха това уникално нападателно каре .
Стъридж ,Коутиньо ,Фирмино и Бентеке плюс Милнър и понякога един Ибе в добра форма също звучи добре ,остава да видим как ще се сработят...

Миналата година преобладаваха мачовете в които играхме без нападател а ако искаш може сам да провериш дали е имало мач в който сме започнали в стартовите 11 с двама нападатели от четиримата които имахме такива.Последния в които започнахме беше именно с Тотнъм.Лично аз смятам че това е една от причините отбора ни да изглежда толкова жалък от мналата година насам.Роджърс просто спря да ползва 2-ма нападатели, нещо което преди това може да се каже че му носеше успех.За качеството на нападателите ни предполагам че аз и останалите тук във форума сме му ги натресли на Роджърс тъй че поемам своя дял вина !
Естествено че не можеш да помниш толкова дълго но нека ти кажа - това нито е първото успешно каре което е разбито нито е последното.Неотдавна имахме каре Масчерано -Алонсо -Джерад -Торес което работеше доста по-добре.Тогава един мениджър показва дали е способен - да успее някак си да замени хора от тези успешни формации нещо което Роджърс абсолютно доказа че не може.
И колкото и да не ти се вярва и както искаш го разбирай, но да искам ако може някак си Роджърс да губи а отбора не.За съжаление няма как да стане на този етап затова извличам позитиви от загубите на отбора по вина на Роджърс - края му се наближава с всеки изминал ден в който ни излага и посрамва !
Малоумни тук наистина има, но те се мислят за големи професори на тема футбол, имат смехотворни подписи, повтарят 2-3 неща поради беден речник, имат крайно абсурдно и нелогично мислене, безпричинна и нелогична подкрепа към Роджърс, кофти речник и никакъв срам че се излагат и че хората им се подиграват както си искат.Със сигурност ти познаваш много добре една такава личност :)

Чичо ,какъв е смисъла да говорим ,след като ти си нямаш хал хабер от миналия сезон ? Такива като тебе ,трябва да гледат мачовете на Ливърпул по два или три пъти . Много са мачовете с двама нападатели .Казах ти за футбол да не ми говориш ,ти пак се излагаш .
Глупавото ти твърдение е ,че Роджърс е бил страхлив миналия сезон ,нали така ? Е не е .Нито миналия ,въпреки лошата селекция ,нито по миналия когато играеше супер нападателен футбол и изпочупи всички рекорди ,нито още по миналия ,когато налагаше голобради юношки (което прави и до ден днешен разбира се ).Страхливи мениджъри бяха Бенитес и Далглиш,които залагат предимно на опита и на по дефанзивни схеми на игра.
Пак казвам Роджърс си определя тактиката и схемата ,в зависимост от наличния потенциал с който разполага ! Като ти се контузи най добрия нападател а другия най добър ти е продаден и заместниците бяха с по слаби качества(защото янките не дадоха пари за по добри) и в една постоянно слаба форма ,нормално е да търсиш промени и други варианти във схемата и постройката на игра .
Освен това ,с кой Бенитес замени Алонсо и Масчерано ? С трагичния тогава Лукас Лейва ли ? :lol: Да ,много успешен ход беше ,толкова успешен ,че накрая разказа играта на Ливърпул и се изниза ,като остави един трагичен отбор . И между другото ,извън темата за Бенитес , Ходжсън е много по добър треньор от Далглиш .
Чичо, стига ти толкова уроци .Не е сериозно от моя страна да падам толкова ниско и коментирам футбол с футболен инвалид .
Речник ? хаха Няма по добър футболен речник в тоя форум от моя .Никой не притежава тоя футболен интелект ,като моя .Ето сега ще ти вида анализа ,преди и след мач на Ливърпул . Ти си един дървен философ и ми философстваш във футболен форум .Ок ,прави се на философ ,но не и в футболен форум .Аз си определям речника и начина на изказване ,в зависимост от мястото където се намирам . Всяко останало държание е смешно и избиване на комплекси . Предпочитам като вляза да прочета две футболни думи или изречения ,но на място ,което ми е достатъчно да разбера дадения съфорумник ,а не някакви дълги фермани ,от които не лъха на футбол а на хейт,злоба,омраза и комплекси .
Не може бе чичак ,не може да ми харесвате 8то място на Далглиш .Не можете да ми харесвате неговия бавен ,безидеен , праволинеен ,некреативен ,безрезултатен и неефективен футбол .Не може да ми харесвате неговите куци магарета ,които той доведе за много милиони и в същото време да имате претенции ,към човека който наложи един много по добър ,съвременен ,нападателен и резултатен футбол и който постигна най доброто класиране на Ливърпул от 25 години насам ?! Няма как да ви взема насериозно и за това ви бъзикам и се забавлявам с вас вече 5та година . :lol:
Значи тоя път сериозно ,прекратявам всякакви коментари за минали години .Това ми е омръзнало до крайна степен .Това се е коментирало към 12367265267277812 пъти в това форумче .Смях .Абсолютен смях .После аз съм бил повтарял едно и също ? :lol: Спри се бе чичо ,няма полза от тоя непрестатен хейт по Роджърс подкрепен с едни и същи глупави аргументи ,както и за минали треньори .Няма кой да те чуе :lol:
Последна промяна от suareshampion на 12 сеп 2015 12:05, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 сеп 2015 10:20

"Тренер" броиш ли точките с и без Хендерсън?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 сеп 2015 10:25

chakalat написа:
torinor написа:
chakalat написа:Почвам да ти завиждам пич- не падаш по-гръб. По-умен си, по ги разбираш тези футболните неща и най важното, в печаливша позиция си винаги. Всеки път като бием- браво на'ште биха. Всеки път като паднем- Роджърс вън. Така хем хетърската ти душа е доволна, хем понякога и победител се чувстваш, все пак.
Но, колкото и да драскаш, тука за твое съжаление съдбата на Роджърс си е в неговите ръце. Все пак едва ли Джон Хенри го интересува мнение на някой, дето не си е купил един оригинален аксесоар от него. Ако побеждаваме и влезем в Топ4 този сезон- Роджърс ще остане, ако не ще си ходи- всичко зависи от него. И докато ни е треньор, ще има моята подкрепа, както и всеки наш играч.

P.S. защо не дадеш отговори на собствените си въпроси във викторинката, дето измисли. Аз не искам да се излагам, че и малко думи знам и по-нелогично мисля...

Имаш сериозна грешка.Аз бях за оставането на Роджърс до почти самия край на миналия сезон.Като всеки нормален фен исках Роджърс да успее да вкара отбора в топ 4 което беше реална възможност няколко кръга преди края.Отборите които трябваше да победим бяха абсолютно преодолими.Вместо това обаче знаеш какво последва а като добавиш срама в Европа, смехотворната игра през целия и стана кристално ясно че този индивид трябва да се разкара максимално бързо а събията след това го потвърдиха(странните уволниения в екипа което беше странен начин за поемане на отговорност за трагичния сезон, комичните изкзвания, предприемането на нова огромна бройка трансфери(типично за средняк) и тнт.Тогава заставах зад Роджърс (зад отбора винаги независимо от резултата) без значение дали губи или печели.Това на което се надявах е с малко късмет да вкара отбора в топ 4, да се поучи от грешките си, да ги поправи, да си запази и той и футболистите самочувствието.Влизането в топ 4 при слабия завършек на сезона от страна на МЮ щеше да е голям удар по пряк съперник психологически и финансово.
Сега искам Роджърс да се махне независимо от резултатите, за мен играта ни е достатъчно красноречива и шанса да постигнем нещо повече от 5-то място с Роджръс е доста близък до нула.Аз не искам да имаме такъв шанс за топ и следователно искам причината за това да се махне.

ПС: suareshampion е личност която претендира че от както е научил думата футбол и е видял как изглежда футболна топка знае всичко, познава всичко и че е построил половин хотел с печалбите от залози.Това на теб може да не е известно но на повечето хора тука е.След абсолютно всяка наша победа или след всяка загуба на МЮ ит него следва следното :
При загуба на Юнайтед - " както бях предвидил "манафите" се издъниха, чувството ми отново не ме подведе хаха пак лапнах добри парички"
След наша победа -"Ето . пак лапнах добре и отново с Брендън сме на едно мнение, точно това щеше да е отбора който и аз щях да пусна и да подредя на терена, много се радвам че младия ни и талантлив мениджър мисли като мен което е сигурния път за успеха.Браво Брендъне като че ли имаме телепатия помежду си, мачкай и затваряи усти ! "
Неговите прогнози се разбират винаги след края на мачовете но никога няма такива преди това.Аз няма претенции да съм много бог в прогнозите, но ми се случва да позная.Не ме бърка да дам каквито и да е прогнози и да гледам с усмивка на тях ако не позная дори да се самоиронизирам.Не случайно предизвикателството ми е насочено лично към него, знам че няма да го приеме не би дал никога каквито и да е прогнози защото ако не познае ще го използват още повече за посмешище а той няма да има какво да каже освен типичните му заплахи за саморазправа на ЛС.

ПС2:Вече ти го казах, но ще ти го обясня малко по-подробно пък дано ме разбереш.Ако разбиранията ми и размислите ми започнат да съвпадат с тези на suareshampion това ще е сериозна индикация че нещо не е наред с мен и е нужна спешна визитация при различни видове медицински специалисти а защо - можеш да поразгледаш постовете му ако не разбереш диалога ни автоматично става безсмислен.Лично аз се притеснявам за теб че толкова много от разбиранията ти за "фен" се покриват с тези на двама други души(приликата особенно с един е особено силна,притеснителна и съмнителна).Аз поне не се чувствам като овца която трябва да следва овчаря си който може да е изперкал и да води стадото към пропаст ако ме разбираш какво искам да кажа.Сляпата и безрезервна подкрепа към някой който очевидно не отговаря на целите на отбора е безсмислена и типична за хора без амбиция и желание за развитие.Аз не се примирявам с играта и класирането ни но, очевидно теб това напълно те устройва.Най - комичното е че вадиш претенция да си истниски фен който някак си е успял да прочете тълковното значение на думата и останал с погрешното впечатление че е разбрал какво означава.Това че робуваш на клишета и приемаш какво някой е казал за абсолютната истина си е твой проблем, но не те прави по истински фен от абсолютно никого тук още по-малко пък от мен.

хаха чета само първите два реда и умирам от смях ... Абе чичак ,не разбра ли че аз съм човека бе .Абе ти ли ще ми говориш за футбол на мене бе . Абе ей ,абе ще те изям с парцалите бе ей .
Преценил съм и съм те притеглил по думите ,че си куц кон на терена ,ако изобщо някога си играл футбол . А аз чичак ,мога да я играя тая игра много добре и я разбирам много добре ,тъй като цял живот съм във футбола .А ти къде си играл ,освен зад блока ? Не можеш да си мериш пишката с мене бе чичо ,не го ли разбра това ? Прекалено си назад по стъпалото ,дори в тоя форум си на едно от последните стъпала . На едно от последните ,дори не си по средата ?! Ти наясно ли си колко е голямо разстоянието между мене и тебе бе ? :mrgreen: И си тръгнал да ми говориш за футбол ? Ми аз нямам грешно мнение в тоя форум бе чичо .Казах ти ,върни се назад 5 години и разгледай хронологията да видиш колко съм голям .Най големия ! :mrgreen: Чиче ,днес ако бием ми е интересно дали ще минеш на по твърди успокоителни ? :mrgreen:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 сеп 2015 10:26

То и Перуката и Лечков са цял живот във футбола ама си остават неуки тъпанари които хабер си нямат от играта.

Върни се в “Ливърпул”