chakalat написа:suareshampion написа:хаха чичо ,тоя пореден виц сега го видях .....миналата година бил пуснал двама нападатели само в един мач ?!

много повече бяха мачовете ....а през останалото време ,като няма двама нападатели в добра форма ,защо да ги пуска бе инвалид ?
А по миналата ,като имаше двама класни нападатели ,не играха ли всеки мач ? Не ми отговаряй
И не се прави за Стъридж бе лицемерчо ? Прекрасно виждам ,че искате Роджърс да губи .
Ако бяха останали Суарес ,Стъридж,Коутиньо и Рахимчо ,Брендън щеше да гази наред и да затваря усти на малоумните фенчета на Ливърпул ,но за мое съжаление и ваша радост ,безамбициозните янки разбиха това уникално нападателно каре .
Стъридж ,Коутиньо ,Фирмино и Бентеке плюс Милнър и понякога един Ибе в добра форма също звучи добре ,остава да видим как ще се сработят...
Миналата година преобладаваха мачовете в които играхме без нападател а ако искаш може сам да провериш дали е имало мач в който сме започнали в стартовите 11 с двама нападатели от четиримата които имахме такива.Последния в които започнахме беше именно с Тотнъм.Лично аз смятам че това е една от причините отбора ни да изглежда толкова жалък от мналата година насам.Роджърс просто спря да ползва 2-ма нападатели, нещо което преди това може да се каже че му носеше успех.За качеството на нападателите ни предполагам че аз и останалите тук във форума сме му ги натресли на Роджърс тъй че поемам своя дял вина !
Естествено че не можеш да помниш толкова дълго но нека ти кажа - това нито е първото успешно каре което е разбито нито е последното.Неотдавна имахме каре Масчерано -Алонсо -Джерад -Торес което работеше доста по-добре.Тогава един мениджър показва дали е способен - да успее някак си да замени хора от тези успешни формации нещо което Роджърс абсолютно доказа че не може.
И колкото и да не ти се вярва и както искаш го разбирай, но да искам ако може някак си Роджърс да губи а отбора не.За съжаление няма как да стане на този етап затова извличам позитиви от загубите на отбора по вина на Роджърс - края му се наближава с всеки изминал ден в който ни излага и посрамва !
Малоумни тук наистина има, но те се мислят за големи професори на тема футбол, имат смехотворни подписи, повтарят 2-3 неща поради беден речник, имат крайно абсурдно и нелогично мислене, безпричинна и нелогична подкрепа към Роджърс, кофти речник и никакъв срам че се излагат и че хората им се подиграват както си искат.Със сигурност ти познаваш много добре една такава личност

Чичо ,какъв е смисъла да говорим ,след като ти си нямаш хал хабер от миналия сезон ? Такива като тебе ,трябва да гледат мачовете на Ливърпул по два или три пъти . Много са мачовете с двама нападатели .Казах ти за футбол да не ми говориш ,ти пак се излагаш .
Глупавото ти твърдение е ,че Роджърс е бил страхлив миналия сезон ,нали така ? Е не е .Нито миналия ,въпреки лошата селекция ,нито по миналия когато играеше супер нападателен футбол и изпочупи всички рекорди ,нито още по миналия ,когато налагаше голобради юношки (което прави и до ден днешен разбира се ).Страхливи мениджъри бяха Бенитес и Далглиш,които залагат предимно на опита и на по дефанзивни схеми на игра.
Пак казвам Роджърс си определя тактиката и схемата ,в зависимост от наличния потенциал с който разполага ! Като ти се контузи най добрия нападател а другия най добър ти е продаден и заместниците бяха с по слаби качества(защото янките не дадоха пари за по добри) и в една постоянно слаба форма ,нормално е да търсиш промени и други варианти във схемата и постройката на игра .
Освен това ,с кой Бенитес замени Алонсо и Масчерано ? С трагичния тогава Лукас Лейва ли ?

Да ,много успешен ход беше ,толкова успешен ,че накрая разказа играта на Ливърпул и се изниза ,като остави един трагичен отбор . И между другото ,извън темата за Бенитес , Ходжсън е много по добър треньор от Далглиш .
Чичо, стига ти толкова уроци .Не е сериозно от моя страна да падам толкова ниско и коментирам футбол с футболен инвалид .
Речник ? хаха Няма по добър футболен речник в тоя форум от моя .Никой не притежава тоя футболен интелект ,като моя .Ето сега ще ти вида анализа ,преди и след мач на Ливърпул . Ти си един дървен философ и ми философстваш във футболен форум .Ок ,прави се на философ ,но не и в футболен форум .Аз си определям речника и начина на изказване ,в зависимост от мястото където се намирам . Всяко останало държание е смешно и избиване на комплекси . Предпочитам като вляза да прочета две футболни думи или изречения ,но на място ,което ми е достатъчно да разбера дадения съфорумник ,а не някакви дълги фермани ,от които не лъха на футбол а на хейт,злоба,омраза и комплекси .
Не може бе чичак ,не може да ми харесвате 8то място на Далглиш .Не можете да ми харесвате неговия бавен ,безидеен , праволинеен ,некреативен ,безрезултатен и неефективен футбол .Не може да ми харесвате неговите куци магарета ,които той доведе за много милиони и в същото време да имате претенции ,към човека който наложи един много по добър ,съвременен ,нападателен и резултатен футбол и който постигна най доброто класиране на Ливърпул от 25 години насам ?! Няма как да ви взема насериозно и за това ви бъзикам и се забавлявам с вас вече 5та година .
Значи тоя път сериозно ,прекратявам всякакви коментари за минали години .Това ми е омръзнало до крайна степен .Това се е коментирало към 12367265267277812 пъти в това форумче .Смях .Абсолютен смях .После аз съм бил повтарял едно и също ?

Спри се бе чичо ,няма полза от тоя непрестатен хейт по Роджърс подкрепен с едни и същи глупави аргументи ,както и за минали треньори .Няма кой да те чуе

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.