fcb_bg написа:irradeum написа:fcb_bg написа:irradeum написа:fcb_bg написа:Ненчев: Подозираме, че в самолетите Русия пренася оръжие за Сирия.
Мърда смотана, малко ли оръжие продаде на СА, които го набутаха на ИД, както и на САЩ, които го набутаха на опозицията? Педал продажен, ще ми говори за комисионни и заплахи! Продажник!
Ей , мелез руски ! Ще спреш ли да обиждаш ! Освен пропуски в образованието имаш сериозни пропуски и във възпитанието.
С такива тъпи изказвания, такива обиди заслужава. Беше се покрил като мишок след сакатлъка в Анево и чакаше инструкции.
Що, кеф ли ти е, че въоръжаваме ИД, а? Като пращахме на грузинците при конфликта с РФ, това е обяснимо. Ама да въоръжаваме ИД и после да викаме на руснаците "Ааааа, вие МАЙ мъкнете оръжие да стреляте ИД..." и ти да ми правиш нагли забележки ли?
За малките зелени човечета в Сирия ли ми говориш? В Крим ги нямаше , нали, няма ги и в Сирия..
Знаете ли че, освен в Украйна, руски войски "няма" също така и в Сирия? Така ги "няма", че (въпреки забраната) постоянно се снимат на фона на разни сирийски забележителности и качват снимките в интернет. Освен това, във видео на сирийска правителствена телевизия, снимано в западната провинция Латакия, ясно се вижда бронетранспортьор от най-нова модификация (на въоръжение само в Русия) и се чува руска реч.
Потин хитро заявява, че "за военна намеса на Русия срещу ИД" засега било рано да се говори. Само че в западните райони на Сирия (крайбрежието и районът на Дамаск) – откъдето са селфитата на руски войници – в тези райони ИД я няма. Там правителствените войски воюват с "умерената опозиция". И точно в тази война Русия се намесва на страната на Башар. За война на Русия срещу ИД, както казва и самият Потин, дума не може да става.
От друга страна, има данни, че руски военни оперират и в източните пустинни райони на Сирия, но не е ясно на чия страна са. Например, в интернет има снимка на някой си Миша Муратов от 22 август, на която той е маскиран като боец на ИД. Дали с тази маскировка е воювал против ИД, или (което лично на мен ми се струва по-вероятно) е вършел някакви неща под маската на ИД, засега не е ясно.
Ясно e само, че ИД не се опитва да действа в западните райони (където са съсредоточени интересите на Русия), а Русия не се намесва в източните райони (където се вихри ИД). Това може да е резултат от някакво споразумение между Русия и ИД, а може и ИД просто да се подчинява на заповеди от Кремъл.
Болен мозък, набута Русия с връзки с ИД ли? Аз ли не казах кой зарежда с оръжие ИД или ти не разбра? Аз ли не казах кой индиректно подкрепя терористични групировки или ти не разбра? В Сирия можеш да видиш новия БТР, може да видиш и друго. Докато не ми покажеш руска техника в Украйна, спокойно можеш да стоиш мирен в ъгъла.
Небето над Сирия е затворено за военни въздушни полети за тези за които САЩ кажат. Руснаците такъв кур им набиха с дипломатическото искане за полети за удари по ИД, та онез мълчаха 2 дена и после попитаха "Ама защо ви е, какво ще правите...". Питаха натовска държава "Ще ни дадете ли коридор до Сирия за да пуцаме идиялги?" Веднагикос, немас проблемас. А Щатите се нацупиха на гърчолята. После пробваха и нас и се оказа, че ние идиляги не щем да се трепат. "Харашо, ние ще си намерим начин да летим до там".
Бъди си горд ястреб, докато в Европа политици от висш ранг си правят устата за намеса на руснаците по проблема с ИД.
П.С. Можеш и да измислиш някакъв аргумент срещу гнева ми срещу Ненчев, освен да ми правиш анализ.
Дообре!Аз пък що си мисля че тия и руски самолети ако ДЕЙСТВИТЕЛНО са минали през Гърция немааа начин да не са прелетели и през България??Без значение кво обявяват нашите-може или не!За да минат през гръцко без да навестят българско!?Аджеба как ше стане?От р. Резовска и вдясно през Турция към Гърция?

[/center]