Teo написа:TodorT написа:Абе червените бият Ихтиман, Септември и много вирнаха носовете

Давайте го малко по-спокойно, защото играта ви не е нищо особено.... а и си цъкате при аматьорите. И Пешо ви каза- внимавайте какво си пожелавате! Не казвайте хоп преди да сте скочили! Айде поздрави!
Тошко, аз вече си ви пожелах, ама вие дали ни пожелахте или се надявате така вътрешно да ни избегнете

Много добре знаете, че сме сила в момента и мача ще е само един в които ни ще бъдем домакини и се надявам да е на Армията!
@ Играем страхотен футбол, а вашия отбор е една дупка в момента... ако всичко се нареди както си мисля на 23 септември записваме 7 поредна и ви изхвърляме от Купата на Армията!
Абе гледах ви два мача, ама не видях да сте кой знае каква сила. Играете, ама не вкарвате, а и цъкате срещу аматьори! Нормално е хора като Бранеков да нямат проблеми с футболистите на Чико Бяга

Не ви и отписвам, защото в такива дербита се играе всичко друго, но не и футбол... грозна работа са мачовете от години насам. Все пак в един такъв мач ние ще сме фаворити, каквато и дупка да сме! Сега Владо Гаджев се върна, слага лепенката на носа, а вие ще треперите

Ще видим какво ще отреди жребия, но не мисля, че ще се паднем заедно..... но съдбата е голяма работа