Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 09 сеп 2015 23:12

Tommi написа:Аз се чудя какво да си пожелая. Дали да се паднат сращу нас и да ги качваме на резултат, или някой като Пирин (понеже е последен в класирането) да ги изпердаши и да млъкнат до другата година. :)

Ти Пирин недей спомева, че ако не се бе излигавил Маркос, щяха да си тръгнат с 3 точки от Арена Тонев :)

Рано е за дерби, макар в един мач (на Армията) да имаме по-голям шанс. Голям цирк ще е ако в края на Май вие все така се боричкате с изпадащите и бземем, че си уредим едно дерби в един мач на неутрален терен :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 сеп 2015 23:12

Teo написа:Кошмара Ви тропа на вратата :idea:

Нека влезе.
Само Левски!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 сеп 2015 23:16

siniq_fen написа:
Teo написа:Кошмара Ви тропа на вратата :idea:

Нека влезе.

Кошмара този път ще бъде хем страшен, хем болезнен!
@ Така, че внимавайте какво си пожелавате! В Петък като изтеглите късата клечка и ще гледате така :shock:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2015 23:25

Red_Neck написа:
Tommi написа:Аз се чудя какво да си пожелая. Дали да се паднат сращу нас и да ги качваме на резултат, или някой като Пирин (понеже е последен в класирането) да ги изпердаши и да млъкнат до другата година. :)

Ти Пирин недей спомева, че ако не се бе излигавил Маркос, щяха да си тръгнат с 3 точки от Арена Тонев :)

Рано е за дерби, макар в един мач (на Армията) да имаме по-голям шанс. Голям цирк ще е ако в края на Май вие все така се боричкате с изпадащите и бземем, че си уредим едно дерби в един мач на неутрален терен :)

Обаче има един проблем. :roll: Някъде из форума аз съм си казал тежката дума, че вие отпадате от първия отбор от "А" група, който срещнете. :|
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 сеп 2015 23:50

Абе червените бият Ихтиман, Септември и много вирнаха носовете :roll: Давайте го малко по-спокойно, защото играта ви не е нищо особено.... а и си цъкате при аматьорите. И Пешо ви каза- внимавайте какво си пожелавате! Не казвайте хоп преди да сте скочили! Айде поздрави!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 сеп 2015 23:54

TodorT написа:Абе червените бият Ихтиман, Септември и много вирнаха носовете :roll: Давайте го малко по-спокойно, защото играта ви не е нищо особено.... а и си цъкате при аматьорите. И Пешо ви каза- внимавайте какво си пожелавате! Не казвайте хоп преди да сте скочили! Айде поздрави!

Тошко, аз вече си ви пожелах, ама вие дали ни пожелахте или се надявате така вътрешно да ни избегнете :?: 8-) Много добре знаете, че сме сила в момента и мача ще е само един в които ни ще бъдем домакини и се надявам да е на Армията!
@ Играем страхотен футбол, а вашия отбор е една дупка в момента... ако всичко се нареди както си мисля на 23 септември записваме 7 поредна и ви изхвърляме от Купата на България!
Последна промяна от Teo на 09 сеп 2015 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2015 23:58

Teo написа:
TodorT написа:Абе червените бият Ихтиман, Септември и много вирнаха носовете :roll: Давайте го малко по-спокойно, защото играта ви не е нищо особено.... а и си цъкате при аматьорите. И Пешо ви каза- внимавайте какво си пожелавате! Не казвайте хоп преди да сте скочили! Айде поздрави!

Тошко, аз вече си ви пожелах, ама вие дали ни пожелахте или се надявате така вътрешно да ни избегнете :?: 8-) Много добре знаете, че сме сила в момента и мача ще е само един в които ни ще бъдем домакини и се надявам да е на Армията!
@ Играем страхотен футбол, а вашия отбор е една дупка в момента... ако всичко се нареди както си мисля на 23 септември записваме 7 поредна и ви изхвърляме от Купата на Армията!

Стига си ни разсмивал, момче... :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 сеп 2015 23:59

Tommi написа:
Teo написа:

@ Играем страхотен футбол, а вашия отбор е една дупка в момента... ако всичко се нареди както си мисля на 23 септември записваме 7 поредна и ви изхвърляме от Купата на Армията!

Стига си ни разсмивал, момче... :)

Бат Томи, кажи на кой позиции имате по-добри състезатели.. чакам да чуя!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 сеп 2015 00:01

Teo написа:

Абе гледах ви два мача, ама не видях да сте кой знае каква сила. Играете, ама не вкарвате, а и цъкате срещу аматьори! Нормално е хора като Бранеков да нямат проблеми с футболистите на Чико Бяга :lol: Не ви и отписвам, защото в такива дербита се играе всичко друго, но не и футбол... грозна работа са мачовете от години насам. Все пак в един такъв мач ние ще сме фаворити, каквато и дупка да сме! Сега Владо Гаджев се върна, слага лепенката на носа, а вие ще треперите :lol: :mrgreen: Ще видим какво ще отреди жребия, но не мисля, че ще се паднем заедно..... но съдбата е голяма работа :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 сеп 2015 00:02

Teo написа:
Бат Томи, кажи на кой позиции имате по-добри състезатели.. чакам да чуя!

От 1 до 11.

Върни се в “Левски”