Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2015 14:26

Силен трансфер :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2015 14:27

Eminem написа:Връщането на гаджев е поредното срамно петно. Никой ли няма чест и достойнство в този клуб ? Гонзо отдавна доказа, че ги няма. Левски футболен клуб ли е или пансион ? Или е благотворителна организация ? Не може да си намери отбор и дай да го спасяваме. Защо ? Каква полза има Левски от това ? Ще му плаща заплата до края на годината и след това тоя ще се изниже. И тъй като гаджев си търси отбор, със сигурност ще е титуляр, а НЕ го заслужава. Нито показва качества, нито желание. Нали си тръгваше бе, пу...? Сега някой, който НЕ заслужава ще е забит на пейката заради тоя.
тоя гаджев трябва да бъде освиркван на всеки мач, а Гонзо отново доказа, че е сериен лъжец. Нали нямаше да позволи на футболистите да разиграват клуба ? Нали бе, Гонзо, забрави ли какво беше казал ? А ? Много избирателна памет имаш.

Що смърдиш така, колега? Пък и винаи можеш да го погледнеш от смешната страна. Лично аз днес като го прочетох се смях пет минути.

Както каза баща ми, който е цесекар: "Владо е като Гонзо. Той в "Левски" ще се пенсионира". ;) А това за Боби прочете ли?

Лично мен, ако питаш, предпочитам Боби пред Владо, ма никой не ме пита...
сериен лъжец

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2015 14:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 сеп 2015 14:30

metodito написа:
Eminem написа:Връщането на гаджев е поредното срамно петно. Никой ли няма чест и достойнство в този клуб ? Гонзо отдавна доказа, че ги няма. Левски футболен клуб ли е или пансион ? Или е благотворителна организация ? Не може да си намери отбор и дай да го спасяваме. Защо ? Каква полза има Левски от това ? Ще му плаща заплата до края на годината и след това тоя ще се изниже. И тъй като гаджев си търси отбор, със сигурност ще е титуляр, а НЕ го заслужава. Нито показва качества, нито желание. Нали си тръгваше бе, пу...? Сега някой, който НЕ заслужава ще е забит на пейката заради тоя.
тоя гаджев трябва да бъде освиркван на всеки мач, а Гонзо отново доказа, че е сериен лъжец. Нали нямаше да позволи на футболистите да разиграват клуба ? Нали бе, Гонзо, забрави ли какво беше казал ? А ? Много избирателна памет имаш.

Що смърдиш така, колега? Пък и винаи можеш да го погледнеш от смешната страна. Лично аз днес като го прочетох се смях пет минути.

Както каза баща ми, който е цесекар: "Владо е като Гонзо. Той в "Левски" ще се пенсионира". ;) А това за Боби прочете ли?

Лично мен, ако питаш, предпочитам Боби пред Владо, ма никой не ме пита...

Защо ли ? С кое не си съгласен от написаното ? И въобще не ми е до смях, защото това е поредната подигравка с клуба и феновете.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 сеп 2015 14:36

metodito написа:Тоя път съм съгласен с blue - за холандската система. За назидание. Така следващия път, когато се случи такова нещо, "Ми тоя кво прави там?" ще е логичен. Само така може да се избегне насилие. Как го каза Жорж Ганчев: "Ние сме древен, но за сметка на това - много прост народ"... Нали така беше?

или само гледат

Кво гледат, човек? Ми, ако го убият? Или те заради това гледат? Ми ако бяха бастисали лапето? А БФС са идиоти!

..Player, човек, хванеш ли бутилка и да замахнеш с нея, всичко може да се случи. Достатъчно е да падне назад и да се удари в главата. Всичко може да стане. Удари му два-три-пет шамара. Какви са тея бутилки. Един ден ще се случи мизерията. Тогава няма да има виновни. И аз съм съгласен с Томислав Русев. Поне нещо трябваше да има от страна на клуба. А пък декларацията на НКП... Каква е връзката с мача на червените с евреите с този?

А като замерват нашите с бутилки като играят на някои стадиони, някой да ги е наказал сериозно, защото това може да е опит за убийство? Стоев беше наказан, че изритал бутилка хвърлена по него, но не и наказани онези които го целеха. В майнатаун Гонзо си изпи бутилката хвърлена от папагалите, а да имаше последстия за селяните там? И това не са единствените случаи. Има и футболисти ударени с бутилки и какво? Сещам се в края на миналия сезон в Ловеч, как удариха вратаря на Берое май и какво стана? Защо никой не се е възмущавал толкова срещу бутилки досега. Другите може да си хвърлят и няма нищо, но когато това се направи от фен на Левски е опит за убийство. Айде без глупости. А пък и виждам сега, че червен родител и в Пловдив е правил мизерии. Нещо се имат за по-големи от всички и над закони и правила.
А връзката на червените е че дори това не им е за първи път. В Мездра пак нахлуха преди няколко години. Миналия месец пак и какво поиска клуба тогава? Какво поиска след като нападнаха БФС? Айде да си гледат кочината и да не гледат където не им е работа онези. Ще ми искат Левски да си плащал- еми плаща си, а те? Пак прецакват държавата и си траят. Феновете им големи националисти уж- защо не натискат клуба си да плаща на тази държава. Или и те като циганите искат нищо да не плащат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2015 14:38

Eminem написа:
Защо ли ? С кое не си съгласен от написаното ? И въобще не ми е до смях, защото това е поредната подигравка с клуба и феновете.

Виж сега, Владо е дал доста на "Левски". Видяхме какво означава той за отбора, когато беше контузен, нали? Това, че от време на време показва вяла игра... Абе, колкото и да е вяла, по-добър е от Сърмов или Велев за средата, нали? И по отношение на желанието, определено по-голямо желание и борбеност показва от футболисти като Генков, Педро, Борко Стойчев, Белаид и сие. Не е ли така? И той не се е самопривлякъл в "Левски". Има си тренорски щаб и с оглед на това, че на Боби контузията може да е тежка, това е добро решение.

Наитина ли не го намираш за смешно. Аз продължавам да се хиля пък. :lol:

Владо Трансфера.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А като замерват нашите с бутилки като играят на някои стадиони, някой да ги е наказал сериозно, защото това може да е опит за убийство? Стоев беше наказан, че изритал бутилка хвърлена по него, но не и наказани онези които го целеха. В майнатаун Гонзо си изпи бутилката хвърлена от папагалите, а да имаше последстия за селяните там? И това не са единствените случаи. Има и футболисти ударени с бутилки и какво? Сещам се в края на миналия сезон в Ловеч, как удариха вратаря на Берое май и какво стана? Защо никой не се е възмущавал толкова срещу бутилки досега. Другите може да си хвърлят и няма нищо, но когато това се направи от фен на Левски е опит за убийство. Айде без глупости. А пък и виждам сега, че червен родител и в Пловдив е правил мизерии. Нещо се имат за по-големи от всички и над закони и правила.
А връзката на червените е че дори това не им е за първи път. В Мездра пак нахлуха преди няколко години. Миналия месец пак и какво поиска клуба тогава? Какво поиска след като нападнаха БФС? Айде да си гледат кочината и да не гледат където не им е работа онези. Ще ми искат Левски да си плащал- еми плаща си, а те? Пак прецакват държавата и си траят. Феновете им големи националисти уж- защо не натискат клуба си да плаща на тази държава. Или и те като циганите искат нищо да не плащат.

Човек, простотията няма цвят и тъпаците - фенска принадлежност. Дали си фен на Манчестър (Чапръчене) или на "Левски", трябва да се дири съдебна отговорност на лицето, и ефективна присъда.

Мненията на цесекарите в този подфорум не ги чета (а и поначало ги игнорирам). Така че вероятно визираш някаква дискусия между вас, но аз нямам работа с тях, така че не знам за какво става дума.
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2015 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 сеп 2015 14:44

Player написа:Взе нещо много да се обиждаш. Ти наричал ли си някога клуба Левски или фенове на Левски с обидното говеда? Левски няма нищо общо с никакви животни, за разлика от акули, орлета, канарчета, орли и сега вие се наричате животни. Ама били само едни които се нарекли така. Като се говори за наркомани в Сектор Б, визира ли точен човек или групичка или се слагат всички под общ знаменател? Глупаво е но така гледам се прави и не си спомням някой фен на друг отбор да е защитил глупавото заядливо обвинение. Ако ми покажеш че си укорил някой който ни е наричал нас левскарите, говеда и наркомани - ще ти се извиня. Иначе в случая все едно някои от Лудогорец да ми се обиди че го наричам птица. Докато по средата с големи букви навсякъде където дават репортаж от мач с ваше участие се вижда едно голямо animals, какво друго да очакваш. Животни и точка.
И стига си се хващал за тази бутилка, след като ти остана единственият довод да се правиш на голям съдник и моралист тук. Питах те ясно и точно за тази бутилка - каква е - пластмаса или стъкло и колко е тежала. Хайде като дадеш точни данни тогава може да я обсъдим, До тогава ти казвам, че е с нея никого не можеш да убиеш, дори тежка травма не можеш да причиниш. Колкото страшна е снежната топка толкова и тази полупразна малка бутилчица. Запознат ли си с адреналина? Ако те ударят с бутилка докато кротко си седиш може да и да ти стане нещичко, но като си в афектиран и ти е кипнал адреналина, болката се усеща много по-малко и нищо не може да ти стане.

Не съм се обидил,няма как да ме обидиш!Много пъти съм ви наричал говеда,както и мен са ме наричали чорбар,прасе!
Като се говори за наркоманите от сектор Б,според мен се има предвид точно определена група от хора,не всичките!
Значи има знаме Анималс и всички сме животни :? ?Вие нали имате Сини Хуни,та всички ли сте хуни?
Колкото до бутилката,тя винаги ми е била ЕДИНСТВЕНИЯ довод,всичко друго си е нормално!От самото начало написах,че не разбирам това с бутилката,която ти така лековато сравняваш със снежна топка!Питаш ме за адреналина,явно ти не си го изпитвал в бой,на мен ми се е налагало много пъти.Всъщност какво общо има адреналина със сцепена глава?Вярно,че може да не те усещаш болка,но последствията са си същите!
Не се правя на моралист,а си изказвам мнението!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 сеп 2015 14:45

Нали попита каква била връзката с мача на червените с евреите и ти обясних. Голяма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 сеп 2015 14:47

metodito написа:Виж сега, Владо е дал доста на "Левски". Видяхме какво означава той за отбора, когато беше контузен, нали? Това, че от време на време показва вяла игра... Абе, колкото и да е вяла, по-добър е от Сърмов или Велев за средата, нали? И по отношение на желанието, определено по-голямо желание и борбеност показва от футболисти като Генков, Педро, Борко Стойчев, Белаид и сие. Не е ли така? И той не се е самопривлякъл в "Левски". Има си тренорски щаб и с оглед на това, че на Боби контузията може да е тежка, това е добро решение.

Наитина ли не го намираш за смешно. Аз продължавам да се хиля пък. :lol:

Владо Трансфера.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колко е дал ? Толкова, че да си позволява гавра с Левски ? Защото това е гавра. Ще е титуляр за сметка на някой, който повече заслужава, ще си прибира парите и на зима отново ще си търси отбор. Толкова ли е дал ? А скатаването му на терена броиш ли го ?
Това, че от време на време показва вяла игра

Не, от време на време показва някаква игра и минимално желание. През по-голямата част от времето, показва, че не е забравил да ходи.
И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2015 14:53

Eminem написа:И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.

А сега,когато Живко ще си застане на титулярното място,имаме и Прохазка. ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 сеп 2015 14:56

blue avalanche написа:
Eminem написа:И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.

А сега,когато Живко ще си застане на титулярното място,имаме и Прохазка. ;)

Да, вярно и него си имаме. ГаджевА няма място в този отбор!

Върни се в “Левски”