Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Връщането на гаджев е поредното срамно петно. Никой ли няма чест и достойнство в този клуб ? Гонзо отдавна доказа, че ги няма. Левски футболен клуб ли е или пансион ? Или е благотворителна организация ? Не може да си намери отбор и дай да го спасяваме. Защо ? Каква полза има Левски от това ? Ще му плаща заплата до края на годината и след това тоя ще се изниже. И тъй като гаджев си търси отбор, със сигурност ще е титуляр, а НЕ го заслужава. Нито показва качества, нито желание. Нали си тръгваше бе, пу...? Сега някой, който НЕ заслужава ще е забит на пейката заради тоя.
тоя гаджев трябва да бъде освиркван на всеки мач, а Гонзо отново доказа, че е сериен лъжец. Нали нямаше да позволи на футболистите да разиграват клуба ? Нали бе, Гонзо, забрави ли какво беше казал ? А ? Много избирателна памет имаш.
сериен лъжец
metodito написа:Eminem написа:Връщането на гаджев е поредното срамно петно. Никой ли няма чест и достойнство в този клуб ? Гонзо отдавна доказа, че ги няма. Левски футболен клуб ли е или пансион ? Или е благотворителна организация ? Не може да си намери отбор и дай да го спасяваме. Защо ? Каква полза има Левски от това ? Ще му плаща заплата до края на годината и след това тоя ще се изниже. И тъй като гаджев си търси отбор, със сигурност ще е титуляр, а НЕ го заслужава. Нито показва качества, нито желание. Нали си тръгваше бе, пу...? Сега някой, който НЕ заслужава ще е забит на пейката заради тоя.
тоя гаджев трябва да бъде освиркван на всеки мач, а Гонзо отново доказа, че е сериен лъжец. Нали нямаше да позволи на футболистите да разиграват клуба ? Нали бе, Гонзо, забрави ли какво беше казал ? А ? Много избирателна памет имаш.
Що смърдиш така, колега? Пък и винаи можеш да го погледнеш от смешната страна. Лично аз днес като го прочетох се смях пет минути.
Както каза баща ми, който е цесекар: "Владо е като Гонзо. Той в "Левски" ще се пенсионира".А това за Боби прочете ли?
Лично мен, ако питаш, предпочитам Боби пред Владо, ма никой не ме пита...
metodito написа:Тоя път съм съгласен с blue - за холандската система. За назидание. Така следващия път, когато се случи такова нещо, "Ми тоя кво прави там?" ще е логичен. Само така може да се избегне насилие. Как го каза Жорж Ганчев: "Ние сме древен, но за сметка на това - много прост народ"... Нали така беше?
или само гледат
Кво гледат, човек? Ми, ако го убият? Или те заради това гледат? Ми ако бяха бастисали лапето? А БФС са идиоти!
..Player, човек, хванеш ли бутилка и да замахнеш с нея, всичко може да се случи. Достатъчно е да падне назад и да се удари в главата. Всичко може да стане. Удари му два-три-пет шамара. Какви са тея бутилки. Един ден ще се случи мизерията. Тогава няма да има виновни. И аз съм съгласен с Томислав Русев. Поне нещо трябваше да има от страна на клуба. А пък декларацията на НКП... Каква е връзката с мача на червените с евреите с този?
Eminem написа:
Защо ли ? С кое не си съгласен от написаното ? И въобще не ми е до смях, защото това е поредната подигравка с клуба и феновете.
А като замерват нашите с бутилки като играят на някои стадиони, някой да ги е наказал сериозно, защото това може да е опит за убийство? Стоев беше наказан, че изритал бутилка хвърлена по него, но не и наказани онези които го целеха. В майнатаун Гонзо си изпи бутилката хвърлена от папагалите, а да имаше последстия за селяните там? И това не са единствените случаи. Има и футболисти ударени с бутилки и какво? Сещам се в края на миналия сезон в Ловеч, как удариха вратаря на Берое май и какво стана? Защо никой не се е възмущавал толкова срещу бутилки досега. Другите може да си хвърлят и няма нищо, но когато това се направи от фен на Левски е опит за убийство. Айде без глупости. А пък и виждам сега, че червен родител и в Пловдив е правил мизерии. Нещо се имат за по-големи от всички и над закони и правила.
А връзката на червените е че дори това не им е за първи път. В Мездра пак нахлуха преди няколко години. Миналия месец пак и какво поиска клуба тогава? Какво поиска след като нападнаха БФС? Айде да си гледат кочината и да не гледат където не им е работа онези. Ще ми искат Левски да си плащал- еми плаща си, а те? Пак прецакват държавата и си траят. Феновете им големи националисти уж- защо не натискат клуба си да плаща на тази държава. Или и те като циганите искат нищо да не плащат.
Player написа:Взе нещо много да се обиждаш. Ти наричал ли си някога клуба Левски или фенове на Левски с обидното говеда? Левски няма нищо общо с никакви животни, за разлика от акули, орлета, канарчета, орли и сега вие се наричате животни. Ама били само едни които се нарекли така. Като се говори за наркомани в Сектор Б, визира ли точен човек или групичка или се слагат всички под общ знаменател? Глупаво е но така гледам се прави и не си спомням някой фен на друг отбор да е защитил глупавото заядливо обвинение. Ако ми покажеш че си укорил някой който ни е наричал нас левскарите, говеда и наркомани - ще ти се извиня. Иначе в случая все едно някои от Лудогорец да ми се обиди че го наричам птица. Докато по средата с големи букви навсякъде където дават репортаж от мач с ваше участие се вижда едно голямо animals, какво друго да очакваш. Животни и точка.
И стига си се хващал за тази бутилка, след като ти остана единственият довод да се правиш на голям съдник и моралист тук. Питах те ясно и точно за тази бутилка - каква е - пластмаса или стъкло и колко е тежала. Хайде като дадеш точни данни тогава може да я обсъдим, До тогава ти казвам, че е с нея никого не можеш да убиеш, дори тежка травма не можеш да причиниш. Колкото страшна е снежната топка толкова и тази полупразна малка бутилчица. Запознат ли си с адреналина? Ако те ударят с бутилка докато кротко си седиш може да и да ти стане нещичко, но като си в афектиран и ти е кипнал адреналина, болката се усеща много по-малко и нищо не може да ти стане.
metodito написа:Виж сега, Владо е дал доста на "Левски". Видяхме какво означава той за отбора, когато беше контузен, нали? Това, че от време на време показва вяла игра... Абе, колкото и да е вяла, по-добър е от Сърмов или Велев за средата, нали? И по отношение на желанието, определено по-голямо желание и борбеност показва от футболисти като Генков, Педро, Борко Стойчев, Белаид и сие. Не е ли така? И той не се е самопривлякъл в "Левски". Има си тренорски щаб и с оглед на това, че на Боби контузията може да е тежка, това е добро решение.
Наитина ли не го намираш за смешно. Аз продължавам да се хиля пък.
Владо Трансфера....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че от време на време показва вяла игра
Eminem написа:И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.
blue avalanche написа:Eminem написа:И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.
А сега,когато Живко ще си застане на титулярното място,имаме и Прохазка.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, tamkuan и 19 госта