BRF написа: Не знам аз какво не мога да разбера,но ти не можеш да разбереш нещо елементарно!Ще ти го напиша пак дано го разбереш!Аз си изказвам собствено мнение,но явно ти не го разбираш!Това,че слагаш няколко стотин хиляди хора под общ знаменател,показва твоя умствен капацитет,не моя!Още в първия си пост пишеш за животинския ми умствен капацитет!Ако имаш някакъв проблем с хората от Анималс,решавай си го с тях,не тук в някакъв форум да се зъбиш!
Съгласен съм та се счупи главата на всеки,който се гаври с деца!Може би нямаш такива и затова ти е трудно да го разбереш!Ясен си ми,че пречупваш всичко на фенска основа и това ти е водещото в преценката!
В крайна сметка щом смяташ,че е нормално да удариш човек с бутилка от 3 метра и то не за да се защитиш,а за да го утрепеш,ОК!
Взе нещо много да се обиждаш. Ти наричал ли си някога клуба Левски или фенове на Левски с обидното говеда? Левски няма нищо общо с никакви животни, за разлика от акули, орлета, канарчета, орли и сега вие се наричате животни. Ама били само едни които се нарекли така. Като се говори за наркомани в Сектор Б, визира ли точен човек или групичка или се слагат всички под общ знаменател? Глупаво е но така гледам се прави и не си спомням някой фен на друг отбор да е защитил глупавото заядливо обвинение. Ако ми покажеш че си укорил някой който ни е наричал нас левскарите, говеда и наркомани - ще ти се извиня. Иначе в случая все едно някои от Лудогорец да ми се обиди че го наричам птица. Докато по средата с големи букви навсякъде където дават репортаж от мач с ваше участие се вижда едно голямо animals, какво друго да очакваш. Животни и точка.
И стига си се хващал за тази бутилка, след като ти остана единственият довод да се правиш на голям съдник и моралист тук. Питах те ясно и точно за тази бутилка - каква е - пластмаса или стъкло и колко е тежала. Хайде като дадеш точни данни тогава може да я обсъдим, До тогава ти казвам, че е с нея никого не можеш да убиеш, дори тежка травма не можеш да причиниш. Колкото страшна е снежната топка толкова и тази полупразна малка бутилчица. Запознат ли си с адреналина? Ако те ударят с бутилка докато кротко си седиш може да и да ти стане нещичко, но като си в афектиран и ти е кипнал адреналина, болката се усеща много по-малко и нищо не може да ти стане.