Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 16:52

BRF написа: Не знам аз какво не мога да разбера,но ти не можеш да разбереш нещо елементарно!Ще ти го напиша пак дано го разбереш!Аз си изказвам собствено мнение,но явно ти не го разбираш!Това,че слагаш няколко стотин хиляди хора под общ знаменател,показва твоя умствен капацитет,не моя!Още в първия си пост пишеш за животинския ми умствен капацитет!Ако имаш някакъв проблем с хората от Анималс,решавай си го с тях,не тук в някакъв форум да се зъбиш!
Съгласен съм та се счупи главата на всеки,който се гаври с деца!Може би нямаш такива и затова ти е трудно да го разбереш!Ясен си ми,че пречупваш всичко на фенска основа и това ти е водещото в преценката!
В крайна сметка щом смяташ,че е нормално да удариш човек с бутилка от 3 метра и то не за да се защитиш,а за да го утрепеш,ОК!

Взе нещо много да се обиждаш. Ти наричал ли си някога клуба Левски или фенове на Левски с обидното говеда? Левски няма нищо общо с никакви животни, за разлика от акули, орлета, канарчета, орли и сега вие се наричате животни. Ама били само едни които се нарекли така. Като се говори за наркомани в Сектор Б, визира ли точен човек или групичка или се слагат всички под общ знаменател? Глупаво е но така гледам се прави и не си спомням някой фен на друг отбор да е защитил глупавото заядливо обвинение. Ако ми покажеш че си укорил някой който ни е наричал нас левскарите, говеда и наркомани - ще ти се извиня. Иначе в случая все едно някои от Лудогорец да ми се обиди че го наричам птица. Докато по средата с големи букви навсякъде където дават репортаж от мач с ваше участие се вижда едно голямо animals, какво друго да очакваш. Животни и точка.
И стига си се хващал за тази бутилка, след като ти остана единственият довод да се правиш на голям съдник и моралист тук. Питах те ясно и точно за тази бутилка - каква е - пластмаса или стъкло и колко е тежала. Хайде като дадеш точни данни тогава може да я обсъдим, До тогава ти казвам, че е с нея никого не можеш да убиеш, дори тежка травма не можеш да причиниш. Колкото страшна е снежната топка толкова и тази полупразна малка бутилчица. Запознат ли си с адреналина? Ако те ударят с бутилка докато кротко си седиш може да и да ти стане нещичко, но като си в афектиран и ти е кипнал адреналина, болката се усеща много по-малко и нищо не може да ти стане.
Последна промяна от Player на 08 сеп 2015 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 сеп 2015 16:53

BRF написа:
plamenst7 написа:Значи - бях на този мач и станах свидетел на всичко което се случи. Истината е, че при ситуацията в която бяха показани червени картони на състезатели от двата отбора, един от феновете на ЦСКА(някой твърдат, че е бил капитана на отбора им изгонен с червен картон по рано в мача) скочи и започна бурно да протестира срещу съдията. Беше му казано от фенове на Левски да си седне на мястото, но вместо това той започна да се прави на отворен и да псува тези които му направиха забележката. Малко неадекватно поведение, при полижение, че си заобиколен от многобройни фенове на противника. Това е все едно аз да отида на следващия мач на ЦСКА в сектор Г и да започна да ги псувам и да очаквам, че ще си тръгна от там невредим. Не оправдавам побойниците, но това си беше абсолютно изпросен бой. След като вече стана мелето играча на ЦСКА който беше ударен с бутилка по главата се намираше на трибуната сред феновете и се опитване да предпазва своите хора от гнева на сините фенове. Когато се буташ между шамарите, трябва да си наясно, че и ти може да отнесеш някой от тях.

Всичко това,което си написал звучи логично и предполагам,че е вярно!Само това с бутилката не разбирам,освен че е страхлива постъпка!При такава разлика в бройката можеше да си ги поступате и готово!

Аз съм написал, че не оправдавам побойниците. Просто искам да кажа, че ако си бяха седели тихо и кротко, при положение, че се намират сред значително превъзхождащите ги като численост фенове на противника, нямаше да се случи всичко това. Всички знаем, че и в сините и в червените редици има такива хора, които само чакат най-малкото за да скочат на бой, че дори и сами провокират реакцията с действията си, но е адски глупаво да правиш подобни провокации когато си в неизгодна позиция.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 сеп 2015 17:08

blue avalanche написа:Трябва да се приложи холандската система.НИКАКВИ гостуващи агитки и фенове!

Защо да се ощетяват нормалните фенове ? Не е ли по-добре да започнат да наказват хулиганите ?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 17:14

Eminem написа:
blue avalanche написа:Трябва да се приложи холандската система.НИКАКВИ гостуващи агитки и фенове!

Защо да се ощетяват нормалните фенове ? Не е ли по-добре да започнат да наказват хулиганите ?

Добре е и да наказват провинилите се, но без гостуващи агитки от раз се оправя проблема. Аз съм за това и съм го споменавал преди време тук. Иначе ще има едни гонения, кой хванат, кой виновен, кой не, кой наказан, кой оправдан и ще се губи и време и ще има грозни сцени докато се реши проблема. Така мирно и лесно се оправят нещата. Представи си че става дума за твоя дом и тепърва ще чакаш да идват хулигани да ти трошат и чупят и после да ги хващат и съдят. Вече белята ще ти е станала у нас нали. Най-добре да се застраховаш и да не пускаш у вас потенциални проблемни хора и ситуации.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 сеп 2015 17:15

Eminem написа:

Единствено търсенето на персонална отговорност на провинилите се може да доведе до някакъв ефект. Докато се глобяват клубовете за постъпките на някакви безмозъчни идиоти, ефект няма да има, освен да се пълни касата на БФС.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 сеп 2015 17:23

Player написа:
Eminem написа:

Добре е и да наказват провинилите се, но без гостуващи агитки от раз се оправя проблема. Аз съм за това и съм го споменавал преди време тук. Иначе ще има едни гонения, кой хванат, кой виновен, кой не, кой наказан, кой оправдан и ще се губи и време и ще има грозни сцени докато се реши проблема. Така мирно и лесно се оправят нещата. Представи си че става дума за твоя дом и тепърва ще чакаш да идват хулигани да ти трошат и чупят и после да ги хващат и съдят. Вече белята ще ти е станала у нас нали. Най-добре да се застраховаш и да не пускаш у вас потенциални проблемни хора и ситуации.

Това е най-лесният и бърз вариант, но проблем има и извън стадиона, а този вариант оправя само проблема на стадиона.
В крайна сметка, полицаите пак ще си имат работа с хулиганите и все още ще ги има побоищата.
Ако държавата си влезе в ролята и започне да ги наказва, това ще се отрази положително и по стадионите и по улиците.

plamenst7 написа:Единствено търсенето на персонална отговорност на провинилите се може да доведе до някакъв ефект. Докато се глобяват клубовете за постъпките на някакви безмозъчни идиоти, ефект няма да има, освен да се пълни касата на БФС.

Абсолютно.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 17:30

Извън стадиона е нещо съвсем друго. Тогава си е чисто криминално престъпление. Трябва да се разделят нещата, едно е да викаш на стадиона и да се заяждаш и съвсем друго навън. Аз нямам проблем да се вика и пее на стадиона, но много се дразня в метрото или градския да се вика и псува. Едното си е нарушаване на обществения ред. Докато на стадиона си е нормално викането.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2015 17:44

plamenst7 написа:
Eminem написа:

Единствено търсенето на персонална отговорност на провинилите се може да доведе до някакъв ефект. Докато се глобяват клубовете за постъпките на някакви безмозъчни идиоти, ефект няма да има, освен да се пълни касата на БФС.

Персонална отговорност да им търсят клубовете и полицията. За реда на стадиона е отговорен клуба. Има камери, установяват кои са мизерниците и им налагат наказания, или завеждат дело срещу тях.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 сеп 2015 17:59

Eminem написа:

Само от бой и ебане разбират тия отрепки. Нали повечето са големи нацита, да ги пуснат в любимите им лагери и да чукат камъните 14 часа, като са толкова агресивни. Да еба и прогнилите утайки, цялата държава с тях трябва да се занимава - бетер циганите станаха! :evil:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2015 19:50

Eminem написа:

В Холандия никой не смята,че се ощетяват "нормалните" фенове!
Просто са го приели и това е!

Върни се в “Левски”