Кой ще е новият национален селекционер ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще е новият национален селекционер ?
Балъков според мен. Най-добрия вариант е Любо Пенев, винаги е бил, но отношенията му с Килима и Гела са такива, че няма да го допуснат до там, а и той едва ли ще иска докато тези полу-хора се навъртат из БФС да се занимава.
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"
най добре Херо . Първо защото не дава на никой да му се бърка в работата. Второ защото е достатъчно опитен и със сигурност няма да даде на никой от играчите да му се качи на главата.
Ще се включа в това море от мнения, защото темата вълнува всички ни.
За съжаление родни специалисти нямаме. Гочето, Пената и още няколко от златната ера на българския футбол вече са в пенсия, а и не виждам как може да се адаптират към модерния футбол. Новото поколение родни треньори са далеч от онзи капацитет, а и вече е очевадно, че са зависими от шефовете в БФС. Мъри Стоилов биха казали повечето, но е абсурд да зареже милионите в Казахстан и да си срине кариерата за пореден път с националната ни гарнитура. Изключено.
Аз съм за чужденец, но такъв с успехи на ниво национални отбори. Едно име изпъква в момента - Гуус Хидинк. На 68 години е, свободен е след провала начело на Холандия, сега е идеалната възможност да се преговаря с него. Ще излезе адски солено на БФС, но това не ме касае, нали са господари на схемите, все ще измислят начин да му плащат на човека.
За съжаление родни специалисти нямаме. Гочето, Пената и още няколко от златната ера на българския футбол вече са в пенсия, а и не виждам как може да се адаптират към модерния футбол. Новото поколение родни треньори са далеч от онзи капацитет, а и вече е очевадно, че са зависими от шефовете в БФС. Мъри Стоилов биха казали повечето, но е абсурд да зареже милионите в Казахстан и да си срине кариерата за пореден път с националната ни гарнитура. Изключено.
Аз съм за чужденец, но такъв с успехи на ниво национални отбори. Едно име изпъква в момента - Гуус Хидинк. На 68 години е, свободен е след провала начело на Холандия, сега е идеалната възможност да се преговаря с него. Ще излезе адски солено на БФС, но това не ме касае, нали са господари на схемите, все ще измислят начин да му плащат на човека.
Любо Пенев! Той беше саботиран от гнусните клоуни! Сега е момента да го върнем и да изчисти отбора от лайната! Той има топки да налага млади момчета, има не лоши тактически умения и при него резултатите бяха по - добри! Но най - важното е БФС да падне! С Перуката, Лечков, и босовете в изпълкома няма да стане нищо, ако ще и САФ да ни поеме национала!
Юрген Клоп. Нали уж си търсел амбициозен проект. Ето, по-амбициозен проект от класиране на България на световното, няма как да си намери
1916
Треньори има
Футболисти няма
Балъков или Хубчев може отново Стоичков.

Балъков или Хубчев може отново Стоичков.
Треньор трябва да е Петър Хубчев.Залага изключително много на тактическата дисциплина и защитната игра,а като се има в предвид потенциала на нашите играчи това е спасението.Освен това ми се струва,че Хубчев много трудно ще допусне вмешателство в работата и с твърдия си характер ще респектира самозабравилите се ритнитопковци.
Правите ли разлика между селекционер и треньор.
Чичо Митко бе най-добрият - дори се вслушваше в мнението на спортните журналисти. Сега няма журналисти - има журналя.
Хубчев май е резонна опция. Балъчето дори и в Германия не го канят.
Чичо Митко бе най-добрият - дори се вслушваше в мнението на спортните журналисти. Сега няма журналисти - има журналя.
Хубчев май е резонна опция. Балъчето дори и в Германия не го канят.
На мен не ми харесва идеята за Хубчев. Не ми харесва стила на Берое. Нужен ни е човек със смелост, който е готов да експериментира с много играчи и да отсява след голяма поредица контроли. Берое играят скучно, навън играха и страхливо, без никаква агресия. Бай Любпо Петрович или Никола Спасов би се справил добре.

maztiff написа:Юрген Клоп. Нали уж си търсел амбициозен проект. Ето, по-амбициозен проект от класиране на България на световното, няма как да си намери

-
- Контакти:
Марчело Липи също е без отбор май. Ако искат Гела, Ганчев и др. може да дават пари за заплата на чужденец, а може и Боко да отпусне малко от бюджета или да нареди да има облекчения за клубовете отделящи срества за селекционер на националния отбор. Ама БФС ще кажат "Нали опитахме с чужденец" - да ама кой - Лотар Матеус.
BORN TO RUN
Върни се в “Кошче за отпадъци”