Кой ще е новият национален селекционер ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Scanspeak
Контакти:

Re: Кой ще е новият национален селекционер ?

Мнениеот Scanspeak » 07 сеп 2015 16:26

Балъков според мен. Най-добрия вариант е Любо Пенев, винаги е бил, но отношенията му с Килима и Гела са такива, че няма да го допуснат до там, а и той едва ли ще иска докато тези полу-хора се навъртат из БФС да се занимава.
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 сеп 2015 16:46

най добре Херо . Първо защото не дава на никой да му се бърка в работата. Второ защото е достатъчно опитен и със сигурност няма да даде на никой от играчите да му се качи на главата.

Windhook
Контакти:

Мнениеот Windhook » 07 сеп 2015 16:55

Ще се включа в това море от мнения, защото темата вълнува всички ни.

За съжаление родни специалисти нямаме. Гочето, Пената и още няколко от златната ера на българския футбол вече са в пенсия, а и не виждам как може да се адаптират към модерния футбол. Новото поколение родни треньори са далеч от онзи капацитет, а и вече е очевадно, че са зависими от шефовете в БФС. Мъри Стоилов биха казали повечето, но е абсурд да зареже милионите в Казахстан и да си срине кариерата за пореден път с националната ни гарнитура. Изключено.

Аз съм за чужденец, но такъв с успехи на ниво национални отбори. Едно име изпъква в момента - Гуус Хидинк. На 68 години е, свободен е след провала начело на Холандия, сега е идеалната възможност да се преговаря с него. Ще излезе адски солено на БФС, но това не ме касае, нали са господари на схемите, все ще измислят начин да му плащат на човека.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 сеп 2015 17:16

Любо Пенев! Той беше саботиран от гнусните клоуни! Сега е момента да го върнем и да изчисти отбора от лайната! Той има топки да налага млади момчета, има не лоши тактически умения и при него резултатите бяха по - добри! Но най - важното е БФС да падне! С Перуката, Лечков, и босовете в изпълкома няма да стане нищо, ако ще и САФ да ни поеме национала!

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 07 сеп 2015 17:47

Юрген Клоп. Нали уж си търсел амбициозен проект. Ето, по-амбициозен проект от класиране на България на световното, няма как да си намери
1916

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 07 сеп 2015 18:06

Треньори има :!: Футболисти няма :!:

Балъков или Хубчев може отново Стоичков.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 сеп 2015 19:33

Треньор трябва да е Петър Хубчев.Залага изключително много на тактическата дисциплина и защитната игра,а като се има в предвид потенциала на нашите играчи това е спасението.Освен това ми се струва,че Хубчев много трудно ще допусне вмешателство в работата и с твърдия си характер ще респектира самозабравилите се ритнитопковци.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2015 20:38

Правите ли разлика между селекционер и треньор.
Чичо Митко бе най-добрият - дори се вслушваше в мнението на спортните журналисти. Сега няма журналисти - има журналя.
Хубчев май е резонна опция. Балъчето дори и в Германия не го канят.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 07 сеп 2015 21:23

На мен не ми харесва идеята за Хубчев. Не ми харесва стила на Берое. Нужен ни е човек със смелост, който е готов да експериментира с много играчи и да отсява след голяма поредица контроли. Берое играят скучно, навън играха и страхливо, без никаква агресия. Бай Любпо Петрович или Никола Спасов би се справил добре.

maztiff написа:Юрген Клоп. Нали уж си търсел амбициозен проект. Ето, по-амбициозен проект от класиране на България на световното, няма как да си намери

:lol: :lol: :lol:

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 08 сеп 2015 14:11

Марчело Липи също е без отбор май. Ако искат Гела, Ганчев и др. може да дават пари за заплата на чужденец, а може и Боко да отпусне малко от бюджета или да нареди да има облекчения за клубовете отделящи срества за селекционер на националния отбор. Ама БФС ще кажат "Нали опитахме с чужденец" - да ама кой - Лотар Матеус.
BORN TO RUN

Върни се в “Кошче за отпадъци”