ЦСКА - лятна селекция 2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ЦСКА - лятна селекция 2015

Мнениеот RockSeeker » 01 сеп 2015 15:12

Teo написа:@ Нека не омаловажаваме Преслав и Коцето.. момчетата бележат, но днес просто не се получиха нещата от куп странични фактори като например тая жега...

На Коцето определено не му се получи в последния мач и според мен не заради жегата... Все ми е тая дали ще се смятат за по-големи футболисти, отколкото са (и при двамата се забелязва по мое скромно мнение), но да не влияе на отборната игра и колектива. Освен това не съм съвсем съгласен, че и двамата са показали, че могат да бележат редовно. Преслав - за момента да, пет гола (и петте от игра) за четири мача, в които е участвал (единият като резерва). Но Хазуров за пет мача (два като резерва) има 2 гола от игра и 2 от дузпи, така че тепърва ще си проличи колко бележи. За мен до момента той е по-ценен като поглед над играта, при създаването на положения и "увличането" на противникови защитници, затова и съм разочарован, че в последния мач подходи откровено егоистично и мислеше повече за това как да вкара, отколкото кое е най-доброто решение спрямо развитието на конкретната атака, спрямо позиционирането на съотборниците му и съперниковите състезатели.
За Преслав не виждам причина някой да е недоволен от него в последния мач. Влезе в 60та, в 62та асистира на Галчев, в 85та с гола си "приключи" окончателно мача. Ако това е, когато не му се получава - ебати нападателя сме имали :lol: ;) За В група тези двамата са ни повече от достатъчни, а за Купата е наивно да си мислим, че можем да постигнем нещо повече от героичен 1/4 или при най-добро стечени на обстоятелствата (приемливи съперници, домакинства, липса на повече контузии) 1/2 финал, освен ако няма някакво рязко израстване за 1-2 месеца в целия отбор, което обаче е твърде малко вероятно. Би трябвало да сме доволни дори на 1/8 финал според мен. Преслав е на "средна" футболна възраст, така че има време да докаже, че има място в отбора и занапред. Хазуров с неговите 30... До А в най-добрия случай ще е на 32, а не е от "старите кучета", които са с класи над по-младите. До момента показва, че би могъл да бъде полезен, дори в Б предполагам, но дотам. Така че ако имаме вариант за по-перспективен нападател догодина, не би трябвало да има колебания дали да му предлагаме нов договор... Не защото не би имал място и той, а защото от една страна надали ще се съгласи да бъде резерва в Б и от друга - съмнявам се да получава символична заплата, което ще се обезсмисли, ако ще го държим на пейката. За да имаме повече от двама нападатели, третият трябва да е юноша, който ще бъде доволен и на епизодични появявания и няма да товари бюджета :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 12:40

Тик-Так1892 написа:Впечатленията ми от Анатоли са от мачове А група и контроли.Слави Петров,от мач с Марица и срещу Оборище поигра.

Господинов не става за А,за В става,щото отборите играещи срещу нас ,нямат положения :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 12:48

От мачовете досега може да се каже ,че играчи като Иво Иванов и Демона не знаят къде се намират :idea: Този, Узунов ме впечатли в контролите,сега нещо се губи,не знам защо :( От юношите най-много изпъква Чорбаджийски,другите за сега са далече от истината-щом с отбори от В група не могат да изпъкнат,значи... ;) Нищо де,има още време да се пообиграе отбора и някои хора да влезнат във форма,евентуално,ако това е причината за настоящето им представяне :idea: За някои обаче, дълбоко се съмнявам-като вратарчето например :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2015 16:01

Ще ни трябва вратар!Защитата изглежда добре Грънчов,Чорбаджийски,Бранеков,Кикарин!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 19:05

BRF написа:Ще ни трябва вратар!Защитата изглежда добре Грънчов,Чорбаджийски,Бранеков,Кикарин!

Гледай за някой бургазлия :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 сеп 2015 14:19

BRF написа:Ще ни трябва вратар!Защитата изглежда добре Грънчов,Чорбаджийски,Бранеков,Кикарин!

Мен Анатоли Господинов не ми вдъхва доверие... хубаво ще е да намерим добра алтернатива на Стоян!
@ Какво става със Слави Петров :?:

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 29 сеп 2015 09:42

Очаква се сериозна зимна селекция,пък да видиме :!: ;)
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “ЦСКА”