Teo написа:@ Нека не омаловажаваме Преслав и Коцето.. момчетата бележат, но днес просто не се получиха нещата от куп странични фактори като например тая жега...
На Коцето определено не му се получи в последния мач и според мен не заради жегата... Все ми е тая дали ще се смятат за по-големи футболисти, отколкото са (и при двамата се забелязва по мое скромно мнение), но да не влияе на отборната игра и колектива. Освен това не съм съвсем съгласен, че и двамата са показали, че могат да бележат редовно. Преслав - за момента да, пет гола (и петте от игра) за четири мача, в които е участвал (единият като резерва). Но Хазуров за пет мача (два като резерва) има 2 гола от игра и 2 от дузпи, така че тепърва ще си проличи колко бележи. За мен до момента той е по-ценен като поглед над играта, при създаването на положения и "увличането" на противникови защитници, затова и съм разочарован, че в последния мач подходи откровено егоистично и мислеше повече за това как да вкара, отколкото кое е най-доброто решение спрямо развитието на конкретната атака, спрямо позиционирането на съотборниците му и съперниковите състезатели.
За Преслав не виждам причина някой да е недоволен от него в последния мач. Влезе в 60та, в 62та асистира на Галчев, в 85та с гола си "приключи" окончателно мача. Ако това е, когато не му се получава - ебати нападателя сме имали