Сега предполагам, че ще дават всички мачове на ПАОК от ЛЕ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petko.h.markov написа:Ти,тези фенове на ЦСКА не вкарвай в кюпа/те и сега си имат същото отношение/въпроса беше за другите.И би ли ми обяснил прозвището"кюрда" на Стоичков?От къде
идва,какво означава и с какво го е заслужил?
Eminem написа:petko.h.markov написа:Ти,тези фенове на ЦСКА не вкарвай в кюпа/те и сега си имат същото отношение/въпроса беше за другите.И би ли ми обяснил прозвището"кюрда" на Стоичков?От къде
идва,какво означава и с какво го е заслужил?
Едва ли, ама хайде.
Колкото до това прозвище, питай тези, които му викат по този начин. Аз не съм го наричал така и не знам откъде идва.
Но Стоичков сам си заслужи някои критики заради селяндурското му поведение през по-голямата част от времето.
Jürgen написа:Успех на Бербата!
Сега предполагам, че ще дават всички мачове на ПАОК от ЛЕ.
Alexx написа:Бербатов много се прецака.
Viktor4o_Rs написа:Аз разбира съм никой, за да давам акъл на Берба къде да играе, той знае най-добре за себе сиПросто се надявах да иде в отбор от Топ 5 на първенствата - било Астън Вила, било Самп.
Или ако ще е в Гърция, да е в Олимпиакос - безспорният хегемон там. Поне са го картотекирали за ЛЕ, ще е интересно да го гледам срещу Дортмунд, желая му успех.
petko.h.markov написа:...Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?
Red_Neck написа:...На 27 годишна възраст учреди Фондация подпомагаща млади българи в най-различни области и никога не даде повод името му да бъде замесено в скадали....
Captain Stottlemeyer написа:petko.h.markov написа:...Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?
Лично аз като привърженик на "Левски" съм дълбоко признателен на Митко Бербатов за престоя му в ЦСКА. През това време той не успя да вкара нито един, повтарям нито един гол на "Левски", независимо от немалкото удобни положения, открили се пред него.Затова неслучайно именно феновете на ЦСКА го псуваха най-редовно, наричаха майка му к**ва, а Бербатов се махна с радост от "Българска армия". Съвсем друг въпрос е, че сега всички "червени" фенове го припознават като свой и пишат дитирамби за него...
![]()
Радвам се, че успях да засегна някои по-тъпички фенове на Барби с предишния си пост, радва ме и тяхната селяндурска реакция. За тях ще повторя: Да, Бербатов се правеше на регулировчик във Фулъм и лазеше по нервите както на съотборници, така и на фенове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта