Бербатов ще играе в ПАОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Бербатов ще играе в ПАОК

Мнениеот Jürgen » 02 сеп 2015 18:13

Успех на Бербата 8-) !
Сега предполагам, че ще дават всички мачове на ПАОК от ЛЕ. :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2015 18:18

petko.h.markov написа:Ти,тези фенове на ЦСКА не вкарвай в кюпа/те и сега си имат същото отношение/въпроса беше за другите.И би ли ми обяснил прозвището"кюрда" на Стоичков?От къде
идва,какво означава и с какво го е заслужил?

Едва ли, ама хайде.
Колкото до това прозвище, питай тези, които му викат по този начин. Аз не съм го наричал така и не знам откъде идва.
Но Стоичков сам си заслужи някои критики заради селяндурското му поведение през по-голямата част от времето.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 сеп 2015 18:24

Eminem написа:
petko.h.markov написа:Ти,тези фенове на ЦСКА не вкарвай в кюпа/те и сега си имат същото отношение/въпроса беше за другите.И би ли ми обяснил прозвището"кюрда" на Стоичков?От къде
идва,какво означава и с какво го е заслужил?

Едва ли, ама хайде.
Колкото до това прозвище, питай тези, които му викат по този начин. Аз не съм го наричал така и не знам откъде идва.
Но Стоичков сам си заслужи някои критики заради селяндурското му поведение през по-голямата част от времето.

То другите са цвете,ама давай.

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 02 сеп 2015 18:42

Феновете на оная жалка збирщина от В група какво го възхваляват тоя Димитър, единствените които могат да се гордеят с него са феновете на Пирин....

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 02 сеп 2015 18:48

Jürgen написа:Успех на Бербата 8-) !
Сега предполагам, че ще дават всички мачове на ПАОК от ЛЕ. :lol:

Ааа, нищо чудно Диемите да почнат да дават и гръцкото първенство, сиреч ще гледаме всички мачове на ПАОК плюс купата и нЕкои приятелски.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 сеп 2015 18:58

Alexx написа:Бербатов много се прецака.

Прецака нас, защото няма да може да го гледаме по диемите.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 сеп 2015 19:22

Viktor4o_Rs написа:Аз разбира съм никой, за да давам акъл на Берба къде да играе, той знае най-добре за себе си 8-) Просто се надявах да иде в отбор от Топ 5 на първенствата - било Астън Вила, било Самп. :roll: Или ако ще е в Гърция, да е в Олимпиакос - безспорният хегемон там. Поне са го картотекирали за ЛЕ, ще е интересно да го гледам срещу Дортмунд, желая му успех.

В Олимпиакос си имат и странични греди и ъглови флагчета.За какво им е :?: В ПАОК ще го използват по предназначение-да поставя конусите на трениращите,да раздава потниците и да се наслаждава на мачовете и на новия си изкуствен мокет от пейката за резервичките :idea: :!: :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 сеп 2015 19:34

petko.h.markov написа:...Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?

Лично аз като привърженик на "Левски" съм дълбоко признателен на Митко Бербатов за престоя му в ЦСКА. През това време той не успя да вкара нито един, повтарям нито един гол на "Левски", независимо от немалкото удобни положения, открили се пред него. :) Затова неслучайно именно феновете на ЦСКА го псуваха най-редовно, наричаха майка му к**ва, а Бербатов се махна с радост от "Българска армия". Съвсем друг въпрос е, че сега всички "червени" фенове го припознават като свой и пишат дитирамби за него... :lol:
П.П. Радвам се, че успях да засегна някои по-тъпички фенове на Барби с първия си пост в темата, радва ме и тяхната селяндурска реакция. За тях ще повторя: Да, Бербатов се правеше на регулировчик във Фулъм и лазеше по нервите както на съотборници, така и на фенове. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 сеп 2015 19:42, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 сеп 2015 19:42

Red_Neck написа:...На 27 годишна възраст учреди Фондация подпомагаща млади българи в най-различни области и никога не даде повод името му да бъде замесено в скадали....

Митака не е просто момче, има и добър икономически съветник. Тази фондация той я учреди, за да спести от данъци. Той не дава пари за нея, парите се дават от други. Веригата магазини Lidl също е регистрирана като фондация (Stiftung), но не съм чувал там стоките да са без пари... 8-) И като е толкова добродетелен, защо не помогна на закъсалия "Пирин" преди време? Една или две месечни заплати щяха да спасят родния му клуб!
Що се касае до националния отбор: Националният отбор не е на Перуката и Сие. Той е на България. Митака просто използва удобния момент, за да се измъкне и да се посвети изцяло на Манчестър Юнайтед. Известно е, че сър Алекс не насърчаваше участието на свои играчи в националните отбори (пример: Райън Гигс). Само че жертвата на Барби не трогна сър Алекс... :lol:
П.П. Радвам се, че успях да засегна някои по-тъпички фенове на Барби с първия си пост, радва ме и тяхната селяндурска реакция. За тях ще повторя: Да, Бербатов се правеше на регулировчик във Фулъм и лазеше по нервите както на съотборници, така и на фенове. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 сеп 2015 19:50, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 сеп 2015 19:42

Captain Stottlemeyer написа:
petko.h.markov написа:...Мисля си,дали ако Бербатов не беше играл в ЦСКА тези 2-3г,щяха толкова да го мразят сега/дори и днес/във форума?

Лично аз като привърженик на "Левски" съм дълбоко признателен на Митко Бербатов за престоя му в ЦСКА. През това време той не успя да вкара нито един, повтарям нито един гол на "Левски", независимо от немалкото удобни положения, открили се пред него. :) Затова неслучайно именно феновете на ЦСКА го псуваха най-редовно, наричаха майка му к**ва, а Бербатов се махна с радост от "Българска армия". Съвсем друг въпрос е, че сега всички "червени" фенове го припознават като свой и пишат дитирамби за него... :lol:
Радвам се, че успях да засегна някои по-тъпички фенове на Барби с предишния си пост, радва ме и тяхната селяндурска реакция. За тях ще повторя: Да, Бербатов се правеше на регулировчик във Фулъм и лазеше по нервите както на съотборници, така и на фенове. :)

Бербатов е български футболист от световна величина.Но ти това трудно ще го разбереш,защото,абе просто защото си такъв.Почти всички те ти мнения са пропити
от "някакво високомерие,иронично говорене и арогантност",без подплата както винаги.Просто бях длъжен да ти го кажа.

Върни се в “Футбол - Свят”