W84me написа:eMs1 написа:Все пак ми се струваше, че бяхме повече от 3700, но това каза диктора, може би от вътре ти се струват повече, както и да е, сигурно пак е бил най-посетеният мач от кръга във ВСИЧКИ групи![]()
Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!
Без да броиш мача в Пловдив нали?
То мач в Пловдив ли е имало? Сега ще проверя....
Я, паднали сте, достойно предполагам, пред 15 хиляди най-вероятно, като за купата!
П.П. Сега прочетох, имало около 5 хил., БРАВО! Добро постижение, като за два отбора, от А група, супер сте!
Между другото като говорим за фенове и бройки, днес на Армията имаше гостуваща агитка на Чепинец (иначе не знам защо някой друг да ходи в Б) , смея да твърдя, че бяха повече от феновете на Лудогорец, които ходят на гостувания, бяха към 20 човека сигурно