"В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: "В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7

Мнениеот eMs1 » 24 авг 2015 00:15

W84me написа:
eMs1 написа:Все пак ми се струваше, че бяхме повече от 3700, но това каза диктора, може би от вътре ти се струват повече, както и да е, сигурно пак е бил най-посетеният мач от кръга във ВСИЧКИ групи :)
Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!

Без да броиш мача в Пловдив нали?

То мач в Пловдив ли е имало? Сега ще проверя....
Я, паднали сте, достойно предполагам, пред 15 хиляди най-вероятно, като за купата!
П.П. Сега прочетох, имало около 5 хил., БРАВО! Добро постижение, като за два отбора, от А група, супер сте!
Между другото като говорим за фенове и бройки, днес на Армията имаше гостуваща агитка на Чепинец (иначе не знам защо някой друг да ходи в Б) , смея да твърдя, че бяха повече от феновете на Лудогорец, които ходят на гостувания, бяха към 20 човека сигурно :)
Последна промяна от eMs1 на 24 авг 2015 08:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 24 авг 2015 00:36

Red joker написа:
W84me написа:
eMs1 написа:Все пак ми се струваше, че бяхме повече от 3700, но това каза диктора, може би от вътре ти се струват повече, както и да е, сигурно пак е бил най-посетеният мач от кръга във ВСИЧКИ групи :)
Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!

Без да броиш мача в Пловдив нали?

А бе ,ти мазохист ли си :twisted: :!: :?:

Г*й-Наглец като ония фен на Левски дето оправи, божи86 преди да влезе в бигбрадър. Даже си мисля че са братя. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 24 авг 2015 00:53

За посещаемостта от тук може да се прецени добре, има кадри от всички сектори:

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=79298

Не знам данъци ли укриват, какво, тая бройка от 3700 само за билетите ли е (без картите), но според мен в никакъв случай не бяхме по-малко от 5000 - Спортал също ги пишат толкова. Общо-взето първият мач бяхме 8-9000, след което до момента поддържаме 5-6000 всеки мач. Категорично най-посещаваният български отбор от началото на сезона, пък който каквото ще да си говори. 4 мача, около 25 000 обща посещаемост. Интересно за колко ли кръга ги събира цялата А група :) Дано се запази настроението наистина - към края на полусезона, живот и здраве, вероятно ще имаме и някоя по-интересна битка за Купата.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2015 07:30

А бе, не знам за кво водиме изобщо този спор -ние сме №1 и това е доказано нееднократно с факти ,не с голи раздувки :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 08:41

11_best написа:Няма да ги хване. Нали сме на стадиона да ги следим. Има още доста хляб да ядат. Иначе има подобрение от предните мачове. Но второто спряха, а не трябваше.
3 707 бяха хората с карти или билети днес - към 4500 общо.Поне във В много хора си бяха с децата (зад мен имаше четири - не може да попсува човек :) ), може би така е било и в А.
Сряда пак на стадиона. Изоставаме от темпото за 150 гола, а и доста отбори ще се откажат. Поне стотарка ще видим.

В Г сектор беше същата работа.Да не говорим,че едно момче беше с 6 месечния си син и то в "сърцето на агитката" 8-) !
Очаквах да направим такава победа,трябва да си знаят с кого си имат работа!Вижте как почнаха да говорят другите за нас-не ни било там мястото,трябвало да сме в А група!Бой по каските на всички :twisted: !
Ходете на стадиона ,голямо шоу е!Спокойствие,усмивки,бели български момчета на терена!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 10:34

W84me написа:
BRF написа:В Г сектор беше същата работа.Да не говорим,че едно момче беше с 6 месечния си син и то в "сърцето на агитката" 8-) !
Очаквах да направим такава победа,трябва да си знаят с кого си имат работа!Вижте как почнаха да говорят другите за нас-не ни било там мястото,трябвало да сме в А група!Бой по каските на всички :twisted: !
Ходете на стадиона ,голямо шоу е!Спокойствие,усмивки,бели български момчета на терена!

Как говорят другите за вас във "В" група няма значение! Момчетата играят за здраве, вие давате по 10 бона заплата и се радвате :mrgreen: И щях да забравя - догодина пак В група :)

Те и другите от А взеха да говорят ,че липсваме!Може пак да сме във В група,ама не вярвам!А заплатите кой ти ги каза?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 авг 2015 11:41

Бате, луд ли си, прасетата дават по 10 бона заплата, слушай кво ти казва хулигана по-горе.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 авг 2015 11:52

Вкарахме хубави голове, играчите се забавляваха, публиката също, какво повече да се иска от един мач. Вижда се, че ЦСКА израства със всяка следваща победа и класирането ни във В група ще е победоносен поход. За Купата също ще играем силно, обеден съм, но да видим докъде ще ни допуснат. Трябва ни още съвсем малко време за обиграване и ще можем да се мерим със всички отбори от Б и и А група. Все пак приоритета ни е влезане в горна дивизия. Стигнеме ли при Майсторите ще имаме един клуб с единство между ръководво, играчи и публика, което не е ставало отдавна. Тогава и успехите ще дойдат. Дано запазят 100% българското, защото се вижда, че момчетата от школата и тези от провинцията знаят, какво е ЦСКА и къде може да ги изстреля клубът ни.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 11:53

ceBep написа:Бате, луд ли си, прасетата дават по 10 бона заплата, слушай кво ти казва хулигана по-горе.

Това на резервите,нали?Титулярите отиват на двайска,а на капитаните по 30 бона!Мммммммммммммдаааааааааааам!
Прасетата са си добре,говедата са за съжаление!Сега 100 години ще трябва да си плащат част от обора :lol: !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 авг 2015 11:55

BRF написа:
ceBep написа:Бате, луд ли си, прасетата дават по 10 бона заплата, слушай кво ти казва хулигана по-горе.

Това на резервите,нали?Титулярите отиват на двайска,а на капитаните по 30 бона!Мммммммммммммдаааааааааааам!
Прасетата са си добре,говедата са за съжаление!Сега 100 години ще трябва да си плащат част от обора :lol: !

Като сте най-добре все във "В" да сте ! :twisted:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”