TheRoyalCup написа:Има дни, мигове които колкото и клиширано да звучи, наистина белязват душата ти, съзнанието ти до гроб.Вчерашният ден беше един от тези, последните 20 минути ще ги помня наистина до края.
А като се сетя, как тръгнах за мача.Към 13, 30 с човекът с който имахме уговорка се отказа , как след това от фен-клуба не отговаряше гсма.Как потърсените от мен хора, единия не вдигна, а другия беше на работа...И се очерта картина да атакувам мача..през телевизора.И тогава досущ като гола на Костадинов срещу Франция в последната секунда , човекът който първоначално не вдигна, взе че ме потърси, тъкмо докато палел колата за ...Бургас и естествено ме взе със себе си.В последния възможен момент. Другото е емоции, радост, докосваш се до историята.Дълго, ужасно дълго време чакахме тези фантастични мигове.И слава Богу ги доживяхме, радвам се , че някой сякаш свише ми помогна и аз да се озова в Бургас.Честито на всички , които обичат ''Черно море''.Жалко за онези, които не бяха на ''Лазур''
Не мога да се сдържа и да не се похваля,че аз бях този който спаси положението!!!

Малко е нескромно,но никога не съм разчитал на скромността да ме разкрасява!!!Достатъчно съм си красив,от това няма накъде повече!!!

А сега съм и щастлив !!!Защото моят отбор играй и пичели!!!За трети път гледам мача по телевизията на запис.....и трите пъти нашите победиха!!!Извинявам се за несвързаните думи,но МОЯТ ОТБОР МИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТ,а това иска време.....за да се асимилира!!!Призовавам всички да си отворят душите и да се насладят на мига!!!Някой по горе беше писал в оправдание на тези,които не дойдоха....че всеки си знае дереджето и че времената са тежки!!!Напълно съм съгласен!!!Така е!!!Но ние от трибуните,винаги сме искали от футболистите,да дават всичко от себе си!!!Е във тези два финала,кой може да отрече,че НАШИТЕ МОМЧЕТА надскочиха и очакванията,и възможностите,и отговорните фактори.....които бяха против нас!!!Бориха се като истински МОРЯЦИ,10 срещу 11 час и половина!!!Бориха се и срещу Сватбата,който игра с голямо желание срещу нас!!!Бориха се и срещу много милионния Лудогорец......!!!И излязоха победители!!!Защото даваха винаги всичко от себе си!!!На тези,от феновете които не можаха да дойдат,защото са били на работа изказвам най-искрено съчувствие!!!Аз поради същите причини не дойдох в Разград с Динамо и щях да се пръсна!!!На тези,които не дойдоха поради финансови причини,защото има и такива,също съчувствам и ги разбирам !!! Но тези,които можеха да дойдат,но не дойдоха за да не си развалят рахатлъка......не мога да ги разбера!!!Ако футболистите правят и невъзможното,ние не можем ли поне да опитаме!!!Често чуваме и четем думи,че този или онзи не заслужава да е в отбора!!!Така е!!!Който е бездушен и не се влага достатъчно,не може да е един от нас!!!Но нали клубът,това сме ние!!!Значи всичко това се отнася и за нас!!!Никого конкретно не критикувам,никого не смятам насила да водя на мач!!!Но да се замислим поне,какво правим за ЧЕРНО МОРЕ.....не е толкова трудно!!!