Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България

Мнениеот Eastern » 13 авг 2015 09:57

Честита СУПЕР КУПА МОРЯЦИ!Много добра игра през първите 45мин. въпреки уникалния пропуск мисля че Живко Петков е точния човек за върха на атаката за момента, иначе всички се раздадоха като за финал.Много добра подкрепа от малкото хора които бяхме на стадиона, всички викаха на макс :mrgreen: .
Имайте повече вяра в отбора, недейте след два слаби мача да спирате да ходите на стадиона, мисля че малко по малко ще тръгнем на горе едва 4 кръга са минали а някои си мислят че първенството е свършило и е загубено има още 32 мача :o
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 авг 2015 11:12

Честита СУПЕРКУПА, МОРЯЦИ!!! Два трофея за няма и три месеца... има ли още недоволни? Не бяхме много в Бургас, но тези които бяхме там се представихме достойно. От първата до последната минута- пълна подкрепа. Страхотно първо полувреме на нашия отбор. Още тогава трябваше да водим с разлика и да приключи всичко. Напълно заслужена победа. Срещу един доста скъп отбор. Скъп отбор, който беше тотално надигран през първото полувреме. Невероятен гол на Бурабия (и атака разбира се). Много спокойно и сигурно изнасяне на топката. В защита и вратар много стабилни. Когато излезе Траян се притесних ( и Жиньо и Кули не вдъхваха доверие), но се справиха чудесно. Станчев заедно с Бурабия бих ги отличил специално. Живко свърши много работа напред. Трябва му един гол. Онова снощи трябваше да го вкара. Чета че Кольо казал, че още няколко кръга ще криволичим. Сигурно е така. Аз съм убеден че този отбор може, че скоро ще влезе в ритъма който желаем. ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ТРЕНЬОРА И ОТБОРА!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2015 11:30

ЧЕСТИТА КУПА МОРЯЦИ!!! Няма кво да си говорим,анализи,играчи и т.н.,оставям го на онези тъпаци,които не спряха тука да анализират всичко и всеки.Финал бе,един мач,колкото и странен състав,не ми дреме,един мач изигран със сърце и душа,воля и желание за победа, и МОРЯЦИ купата е наша,честито на всички.А плювалниците да си анализират пак всичко,но ще им дам един съвет малко повече да ходят по мачове,и да не ми се оправдават,защото и аз и повечето от тези които бяха в Бургас също работят,но начин да подкрепиш отбора си винаги се намира и купи и финали за нашия отбор не са ежедневие все пак.
P.S И на следващото домакинство да не забравите от първата минута още-ОСТАВКА,ОСТАВКА за Кольо :) :) :) :) :)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 авг 2015 11:54

Ей, мрого разбирачи бе :mrgreen: .
Много мразя някой да ми говори в множествено число и да слага всички под общ знаменател.
Проблемите ви във форума с един идиот (Мишо), не ме бъркат бе смешковци. Що му обръщате внимание на този неразбирам, явно сте на нивото му.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 авг 2015 11:55

Vladislav написа:Честита СУПЕРКУПА, МОРЯЦИ!!! Два трофея за няма и три месеца... има ли още недоволни? Не бяхме много в Бургас, но тези които бяхме там се представихме достойно. От първата до последната минута- пълна подкрепа. Страхотно първо полувреме на нашия отбор. Още тогава трябваше да водим с разлика и да приключи всичко. Напълно заслужена победа. Срещу един доста скъп отбор. Скъп отбор, който беше тотално надигран през първото полувреме. Невероятен гол на Бурабия (и атака разбира се). Много спокойно и сигурно изнасяне на топката. В защита и вратар много стабилни. Когато излезе Траян се притесних ( и Жиньо и Кули не вдъхваха доверие), но се справиха чудесно. Станчев заедно с Бурабия бих ги отличил специално. Живко свърши много работа напред. Трябва му един гол. Онова снощи трябваше да го вкара. Чета че Кольо казал, че още няколко кръга ще криволичим. Сигурно е така. Аз съм убеден че този отбор може, че скоро ще влезе в ритъма който желаем. ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ТРЕНЬОРА И ОТБОРА!

+1

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 авг 2015 11:58

Честита Супер купа,Моряци! Спечелихте, но не защото играхте силно, просто Лудогорец не игра нищо-бъдете обективни.
И аз бих се радвал на първа Супер купа(логично), но в този мач бях за Черно Море!!! Да му писне на киро, и да му даде на "брата" билет за титаник.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2015 12:33

greenpeak написа:Ей, мрого разбирачи бе :mrgreen: .
Много мразя някой да ми говори в множествено число и да слага всички под общ знаменател.
Проблемите ви във форума с един идиот (Мишо), не ме бъркат бе смешковци. Що му обръщате внимание на този неразбирам, явно сте на нивото му.

Ако ти се слагаш под този общ знаменател,значи се оприличаваш в това множествено число.И да,ще говоря в множествено число,защото от голямата маса привърженици,които има нашия любим отбор,една малка част от тях бяха и на финала с Левски и на финала снощи.Ако това не е множествено число кое е.А който се оприличава в него си е за негова сметка ;) И както казах причини и оправдания всеки може да намери ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 авг 2015 12:51

mursusaid написа:
greenpeak написа:Ей, мрого разбирачи бе :mrgreen: .

Ако ти се слагаш под този общ знаменател,значи се оприличаваш в това множествено число.И да,ще говоря в множествено число,защото от голямата маса привърженици,които има нашия любим отбор,една малка част от тях бяха и на финала с Левски и на финала снощи.Ако това не е множествено число кое е.А който се оприличава в него си е за негова сметка ;) И както казах причини и оправдания всеки може да намери ;)

Не дръж сметка на хората кой/кои дали бил/били или не на финалите. Времената станаха такива, че всеки си знае дереджето на себе си или на семейството си.
Който както може, или както си иска така да си подкрепя отбора.

TheRoyalCup
Контакти:

Мнениеот TheRoyalCup » 13 авг 2015 13:37

Има дни, мигове които колкото и клиширано да звучи, наистина белязват душата ти, съзнанието ти до гроб.Вчерашният ден беше един от тези, последните 20 минути ще ги помня наистина до края.
А като се сетя, как тръгнах за мача.Към 13, 30 с човекът с който имахме уговорка се отказа , как след това от фен-клуба не отговаряше гсма.Как потърсените от мен хора, единия не вдигна, а другия беше на работа...И се очерта картина да атакувам мача..през телевизора.И тогава досущ като гола на Костадинов срещу Франция в последната секунда , човекът който първоначално не вдигна, взе че ме потърси, тъкмо докато палел колата за ...Бургас и естествено ме взе със себе си.В последния възможен момент. Другото е емоции, радост, докосваш се до историята.Дълго, ужасно дълго време чакахме тези фантастични мигове.И слава Богу ги доживяхме, радвам се , че някой сякаш свише ми помогна и аз да се озова в Бургас.Честито на всички , които обичат ''Черно море''.Жалко за онези, които не бяха на ''Лазур''

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 авг 2015 16:10

TheRoyalCup написа:Има дни, мигове които колкото и клиширано да звучи, наистина белязват душата ти, съзнанието ти до гроб.Вчерашният ден беше един от тези, последните 20 минути ще ги помня наистина до края.
А като се сетя, как тръгнах за мача.Към 13, 30 с човекът с който имахме уговорка се отказа , как след това от фен-клуба не отговаряше гсма.Как потърсените от мен хора, единия не вдигна, а другия беше на работа...И се очерта картина да атакувам мача..през телевизора.И тогава досущ като гола на Костадинов срещу Франция в последната секунда , човекът който първоначално не вдигна, взе че ме потърси, тъкмо докато палел колата за ...Бургас и естествено ме взе със себе си.В последния възможен момент. Другото е емоции, радост, докосваш се до историята.Дълго, ужасно дълго време чакахме тези фантастични мигове.И слава Богу ги доживяхме, радвам се , че някой сякаш свише ми помогна и аз да се озова в Бургас.Честито на всички , които обичат ''Черно море''.Жалко за онези, които не бяха на ''Лазур''

Не мога да се сдържа и да не се похваля,че аз бях този който спаси положението!!! :mrgreen: Малко е нескромно,но никога не съм разчитал на скромността да ме разкрасява!!!Достатъчно съм си красив,от това няма накъде повече!!! :mrgreen: А сега съм и щастлив !!!Защото моят отбор играй и пичели!!!За трети път гледам мача по телевизията на запис.....и трите пъти нашите победиха!!!Извинявам се за несвързаните думи,но МОЯТ ОТБОР МИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТ,а това иска време.....за да се асимилира!!!Призовавам всички да си отворят душите и да се насладят на мига!!!Някой по горе беше писал в оправдание на тези,които не дойдоха....че всеки си знае дереджето и че времената са тежки!!!Напълно съм съгласен!!!Така е!!!Но ние от трибуните,винаги сме искали от футболистите,да дават всичко от себе си!!!Е във тези два финала,кой може да отрече,че НАШИТЕ МОМЧЕТА надскочиха и очакванията,и възможностите,и отговорните фактори.....които бяха против нас!!!Бориха се като истински МОРЯЦИ,10 срещу 11 час и половина!!!Бориха се и срещу Сватбата,който игра с голямо желание срещу нас!!!Бориха се и срещу много милионния Лудогорец......!!!И излязоха победители!!!Защото даваха винаги всичко от себе си!!!На тези,от феновете които не можаха да дойдат,защото са били на работа изказвам най-искрено съчувствие!!!Аз поради същите причини не дойдох в Разград с Динамо и щях да се пръсна!!!На тези,които не дойдоха поради финансови причини,защото има и такива,също съчувствам и ги разбирам !!! Но тези,които можеха да дойдат,но не дойдоха за да не си развалят рахатлъка......не мога да ги разбера!!!Ако футболистите правят и невъзможното,ние не можем ли поне да опитаме!!!Често чуваме и четем думи,че този или онзи не заслужава да е в отбора!!!Така е!!!Който е бездушен и не се влага достатъчно,не може да е един от нас!!!Но нали клубът,това сме ние!!!Значи всичко това се отнася и за нас!!!Никого конкретно не критикувам,никого не смятам насила да водя на мач!!!Но да се замислим поне,какво правим за ЧЕРНО МОРЕ.....не е толкова трудно!!!

Върни се в “Черно море”