Защо в този форум се толерира латиницата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BETEPOK

Защо в този форум се толерира латиницата?

Мнениеот BETEPOK » 12 авг 2015 09:31

Темата е сходна с пуснатата вчера, но се отнася конкретно за този форум.
Защо човек не може да се регистрира тук по нормален начин, тоест на кирилица? Това го няма в нито един от познатите ми форуми, освен ако междувременно заразата не е плъзнала и на други места. А явно "хрумването" е скорошно, защото все пак се подвизават и хора с имена, написани на родната ни азбука. Азбука, употребявана не само у нас, но и в много други страни по света - и малки, и големи.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защо в този форум се толерира латиницата?

Мнениеот CTAHKO » 12 авг 2015 09:51

Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиите :!: Самият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен 8-) Моят ник също съм писал на латиница 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 12 авг 2015 09:53

Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи 8-)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 12 авг 2015 10:24

meteorit написа:Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи 8-)

Томи Чинчири (Томи Лилавата Торбичка) и Праслаков Кидс (Никито А.) ги избират по СЪКИНГ КОК и СЛАЛОУ ДИК... всеки, който е добър духач, става модератор тук, поне последните попълнения.

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 12 авг 2015 10:49

Интересно дали СЕМ (за модераторите - Съвет за електронни медии) биха се заинтересували от това фрапантно нарушение на Закона за българския език, приет от Народното събрание? Гого Лозанов може и да не е футболен запалянко, но едва ли ще подмине току-така гаврата с родната ни азбука.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 авг 2015 11:56

Trueplayer написа:
meteorit написа:Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи 8-)

Томи Чинчири (Томи Лилавата Торбичка) и Праслаков Кидс (Никито А.) ги избират по СЪКИНГ КОК и СЛАЛОУ ДИК... всеки, който е добър духач, става модератор тук, поне последните попълнения.

:shock: :shock: :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 12 авг 2015 12:31

CTAHKO написа:Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиите :!: Самият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен 8-) Моят ник също съм писал на латиница 8-)

А аз наивно си мислех, че за теб са направили някакво изключение :o

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 12 авг 2015 12:53

Критерият да си полупрост или полуинтелигент,примери колкото искаш!

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 12 авг 2015 12:54

BETEPOK написа:
CTAHKO написа:Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиите :!: Самият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен 8-) Моят ник също съм писал на латиница 8-)

А аз наивно си мислех, че за теб са направили някакво изключение :o

уникално :lol: кръщаваш се "betepok" - пишеш го с главни букви за да изглежда на БГ, и после се чудиш дали за "ctahko" са направили изключение ... остава и някой "поцех" да дойде - да ти стане повече чуденето :lol: :lol: :lol:

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 12 авг 2015 13:32

В България трябва да бъде забранена латиницата да се ползва изобщо като азбука! Всички надписи трябва да се изписват на кирилица!

Върни се в “Кошче за отпадъци”