Темата е сходна с пуснатата вчера, но се отнася конкретно за този форум.
Защо човек не може да се регистрира тук по нормален начин, тоест на кирилица? Това го няма в нито един от познатите ми форуми, освен ако междувременно заразата не е плъзнала и на други места. А явно "хрумването" е скорошно, защото все пак се подвизават и хора с имена, написани на родната ни азбука. Азбука, употребявана не само у нас, но и в много други страни по света - и малки, и големи.
Защо в този форум се толерира латиницата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Защо в този форум се толерира латиницата?
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
Re: Защо в този форум се толерира латиницата?
Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиите
Самият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен
Моят ник също съм писал на латиница 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи 

- Trueplayer
- Контакти:
meteorit написа:Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи
Томи Чинчири (Томи Лилавата Торбичка) и Праслаков Кидс (Никито А.) ги избират по СЪКИНГ КОК и СЛАЛОУ ДИК... всеки, който е добър духач, става модератор тук, поне последните попълнения.
Интересно дали СЕМ (за модераторите - Съвет за електронни медии) биха се заинтересували от това фрапантно нарушение на Закона за българския език, приет от Народното събрание? Гого Лозанов може и да не е футболен запалянко, но едва ли ще подмине току-така гаврата с родната ни азбука.
Trueplayer написа:meteorit написа:Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи
Томи Чинчири (Томи Лилавата Торбичка) и Праслаков Кидс (Никито А.) ги избират по СЪКИНГ КОК и СЛАЛОУ ДИК... всеки, който е добър духач, става модератор тук, поне последните попълнения.

Леевски, оле

CTAHKO написа:Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиитеСамият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен
А аз наивно си мислех, че за теб са направили някакво изключение

meteorit написа:Защото част от модераторите страдат от остра интелектуална недостатъчност. Не знам по какъв критерий ги избират. Друга особеност е, че обединяват теми, които са напълно самостоятелни в една обща. Абе откровено кухи
Критерият да си полупрост или полуинтелигент,примери колкото искаш!
BETEPOK написа:CTAHKO написа:Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиитеСамият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен
А аз наивно си мислех, че за теб са направили някакво изключение
уникално

-
- Контакти:
В България трябва да бъде забранена латиницата да се ползва изобщо като азбука! Всички надписи трябва да се изписват на кирилица!
Върни се в “Кошче за отпадъци”