Кролик написа:Ернандес остава при нас, честито !
Много добра новина

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кролик написа:Ернандес остава при нас, честито !
Saint Etienne написа:Кролик написа:Ернандес остава при нас, честито !
Много добра новина
rodman написа:Eastern написа:Билети за мача ще се продават от 12 часа в събота!Вземайте предварително да не се получи като предния мач![]()
От варненския клуб съобщиха, че за улеснение на феновете касата до служебния вход ще бъде отворена още в 12 часа наобед в събота, а останалите - в 14,30.
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ и от мен!!! За съжаление, ангажименти ме изпращат от утре до следващата неделя в Бургас! Поне ще бъда на правилното място за СуперкупатаПо темата, дано някой от ръководството чете форума - не е зле да се върне една позабравена традиция, а именно билети за мачовете да се продават още от средата на седмицата. На стадиона или както бе в моето детство - в подлеза до Катедралата или на други места в центъра. Ранното отваряне на касите в деня на мача е добър ход, но защо например някой от "Младост", "Възраждане" или "Аспарухово" ще трябва да отиде в 12.00 ч. до стадиона и след това да се чуди как да си запълва времето. Сега е лято, а зимъска?
ПОБЕДА, МОРЯЦИ!!!
Iceberg написа:Ти кажи нещо по темата, за мача в събота кажи нещо. Явно нямате аргументи, та затова само за стари неща и безсмислени бъдещи прогнози се хващате?! Нека говорим конкретно, поставим плюсове и минуси, разгледаме моментните възможности, погледнем безпристрастно нещата! То иначе, начетох се на изхвърляния разни и крайно пристрастни менения! Чуха се и разумни гласове и от двете посоки, което е радващо и обнадеждаващо. Имам в предвид и двете теми в двата подфорума. Кажи де, ти как смяташ ще се развият нещата в събота, ама честно и откровено, без сини очила и зелена омраза?
Eminem написа:Iceberg написа:Ти кажи нещо по темата, за мача в събота кажи нещо. Явно нямате аргументи, та затова само за стари неща и безсмислени бъдещи прогнози се хващате?! Нека говорим конкретно, поставим плюсове и минуси, разгледаме моментните възможности, погледнем безпристрастно нещата! То иначе, начетох се на изхвърляния разни и крайно пристрастни менения! Чуха се и разумни гласове и от двете посоки, което е радващо и обнадеждаващо. Имам в предвид и двете теми в двата подфорума. Кажи де, ти как смяташ ще се развият нещата в събота, ама честно и откровено, без сини очила и зелена омраза?
Не знам в какво състояние е в момента вашият отбор.
Съвсем честно, според мен шансовете и за двата отбора са равни. Всеки един резултат е възможен. 1X2
Играем без типичен център нападател и това се отразява зле на играта ни в атака, нямаме и острота по крилата. Като цяло, атаката ни е слаба. Освен това имаме проблеми с невъзстановени играчи като Бедоя и Костадинов, а Бедоя ни е най-добрият в момента в граденето на играта. Костадинов се представя добре, но проблемите му със сигурност ще окажат влияние. Защитата ни е тотално зле, нямаме десен бек, Карнер и Дeян не са се сработили все още.
Все пак, въпреки проблемите ни, показахме и хубави неща. Например срещу Лудогорец ми хареса пресата, която упражнявахме и това, че играчите показват голям хъс и се раздават максимално.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта