Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Мнениеот Saint Etienne » 07 авг 2015 16:49

Кролик написа:Ернандес остава при нас, честито !

Много добра новина 8-)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 авг 2015 16:54

Saint Etienne написа:
Кролик написа:Ернандес остава при нас, честито !

Много добра новина 8-)

Ессс!Есссс!Есссссс!Казах и стана!Много съм щастлив!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 07 авг 2015 17:00

Чудесна новина е, че Ернандес остава при нас и то за година!!!!!
Само Черно море!!!!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 07 авг 2015 17:05

rodman написа:
Eastern написа:Билети за мача ще се продават от 12 часа в събота!Вземайте предварително да не се получи като предния мач ;)
От варненския клуб съобщиха, че за улеснение на феновете касата до служебния вход ще бъде отворена още в 12 часа наобед в събота, а останалите - в 14,30.
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ и от мен!!! За съжаление, ангажименти ме изпращат от утре до следващата неделя в Бургас! Поне ще бъда на правилното място за Суперкупата ;) По темата, дано някой от ръководството чете форума - не е зле да се върне една позабравена традиция, а именно билети за мачовете да се продават още от средата на седмицата. На стадиона или както бе в моето детство - в подлеза до Катедралата или на други места в центъра. Ранното отваряне на касите в деня на мача е добър ход, но защо например някой от "Младост", "Възраждане" или "Аспарухово" ще трябва да отиде в 12.00 ч. до стадиона и след това да се чуди как да си запълва времето. Сега е лято, а зимъска?
ПОБЕДА, МОРЯЦИ!!!

Билет, вече имаш !

Enjoy EU Champ !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 авг 2015 17:10

Iceberg написа:Ти кажи нещо по темата, за мача в събота кажи нещо. Явно нямате аргументи, та затова само за стари неща и безсмислени бъдещи прогнози се хващате?! Нека говорим конкретно, поставим плюсове и минуси, разгледаме моментните възможности, погледнем безпристрастно нещата! То иначе, начетох се на изхвърляния разни и крайно пристрастни менения! Чуха се и разумни гласове и от двете посоки, което е радващо и обнадеждаващо. Имам в предвид и двете теми в двата подфорума. Кажи де, ти как смяташ ще се развият нещата в събота, ама честно и откровено, без сини очила и зелена омраза?

Не знам в какво състояние е в момента вашият отбор.
Съвсем честно, според мен шансовете и за двата отбора са равни. Всеки един резултат е възможен. 1X2
Играем без типичен център нападател и това се отразява зле на играта ни в атака, нямаме и острота по крилата. Като цяло, атаката ни е слаба. Освен това имаме проблеми с невъзстановени играчи като Бедоя и Костадинов, а Бедоя ни е най-добрият в момента в граденето на играта. Костадинов се представя добре, но проблемите му със сигурност ще окажат влияние. Защитата ни е тотално зле, нямаме десен бек, Карнер и Дeян не са се сработили все още.
Все пак, въпреки проблемите ни, показахме и хубави неща. Например срещу Лудогорец ми хареса пресата, която упражнявахме и това, че играчите показват голям хъс и се раздават максимално.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 авг 2015 20:25

Eminem написа:
Iceberg написа:Ти кажи нещо по темата, за мача в събота кажи нещо. Явно нямате аргументи, та затова само за стари неща и безсмислени бъдещи прогнози се хващате?! Нека говорим конкретно, поставим плюсове и минуси, разгледаме моментните възможности, погледнем безпристрастно нещата! То иначе, начетох се на изхвърляния разни и крайно пристрастни менения! Чуха се и разумни гласове и от двете посоки, което е радващо и обнадеждаващо. Имам в предвид и двете теми в двата подфорума. Кажи де, ти как смяташ ще се развият нещата в събота, ама честно и откровено, без сини очила и зелена омраза?

Не знам в какво състояние е в момента вашият отбор.
Съвсем честно, според мен шансовете и за двата отбора са равни. Всеки един резултат е възможен. 1X2
Играем без типичен център нападател и това се отразява зле на играта ни в атака, нямаме и острота по крилата. Като цяло, атаката ни е слаба. Освен това имаме проблеми с невъзстановени играчи като Бедоя и Костадинов, а Бедоя ни е най-добрият в момента в граденето на играта. Костадинов се представя добре, но проблемите му със сигурност ще окажат влияние. Защитата ни е тотално зле, нямаме десен бек, Карнер и Дeян не са се сработили все още.
Все пак, въпреки проблемите ни, показахме и хубави неща. Например срещу Лудогорец ми хареса пресата, която упражнявахме и това, че играчите показват голям хъс и се раздават максимално.

Това е друга бира вече! Значи можело... ;) Нещата опират според мен до мобилизация, себераздаване и хъс за игра. И все пак си мисля, че сме по-класния отбор в момента, по окомплектования. Бакари много липсва, Бурабия също няма да го има, но имаме изпълнители. А и сме домакини, което си е плюс! При вас гледам доста юноши, което е добре, но и само с тях не става, а и Бедоя го няма. Наистина направихте не лоши неща с Литекс и Лудогорец, но на Тича се играе трудно! Поне тревата ще е що годе добра, още е лято :lol: .
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 авг 2015 20:29

3:1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 21:18

Исторически погледнато Морето е един от най странните отбори в БГ първенство.Царе сме да "вдигаме" някой умрял на крака от една страна.А от друга-еша си нямаме да смачкаме някой "фаворит".Въпроса е следният-Ще вдигнем ли умрелият "Левски" от гроба,или ще хвърлим още една шепа пръст върху трупа му?Искрено се надявам да е второто,но историята помни и други странни неща,които са ни се случвали.НИКОГА няма да забравя например един отбор-Чумерна Елена как ни биха и станахме за смях.Призовавам за пълна мобилизация феновете.Не оставяйте играчите ни да си помислят и за миг да подценят Левски.Нямат никакви основания да го правят.Не си мислете че отбора на "другите начини" ще дойде неподкован във Варна.Ще си домъкнат съдиите да им бършат задниците и окото им няма да мигне.А след мача ще има рев до бога от някое тяхно решение,което не им се е харесало.Вярвам че всички моряци и на терена и в публиката са наясно с тези им похвати,а най вече Адмирала.Успех на Морето срещу отбора на всички власти!Победа Моряци!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NLO

Мнениеот NLO » 07 авг 2015 22:30

Много искам да вида утре Стенио на мястото на поляка, за когото ми знаете мнението. Отсъствието на Бухарабия ще ни се отрази доста, отпред трябва да започне Живко Петков!
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 авг 2015 22:40

Дайте утре на Левски да се снима с купата преди или след мача :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”