Кражба на лична карта и измама - изрода, на който попаднах

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Кражба на лична карта и измама - изрода, на който попадн

Мнениеот Blue1914 » 04 авг 2015 16:15

Авторчето на това нещо не става за сценарист. Съжалявам!

А Студентски град е хубаво нещо за столицата, тъй като служи като цедка (макар и доста широка) по-читавите студенти да останат в града. ;) Тези, на които културно-естетическите пориви им се изчерпват с хаус-кафенцето и чалготеката, си цъкат 4-5 години само и единствено от тая тотална кочина, наречена "Студентски", до факултата. След лекции добитъкът директно се натоварва на автобусчето и се извозва обратно в кочината, да пие кафе и слуша чалга. После си взима дипломката и се прибира по родните места. И, естествено, обяснява на съгражданите колко е гадно "на Софята"... което също е добре за столичната демография. ;)

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 04 авг 2015 17:12

Sstefanov написа:
Red Warrior написа:В столицата се изсипа голяма измет. При това хората искат да са висшисти. На какво отгоре нямам идея. Не знам кой е по-жалък - онзи крадеца, или другия отворко дето пише, че се прибирал "на София". Я марш оттук селяндури прости :!: :evil:

Селяндур е баща ти и цялата ти останала рода балък. Смешен измислен шоп, преди 100 години София е била по малка от Казанлък и на дали твоите роднини са били в София. Най мразим селски пръчки като тебе да обвиняват другите и да ги набеждават за селяндури. По добре да живея на село отколкото в Люлин или Младост!

Добре. Стой си там,тогава.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 04 авг 2015 17:42

miro_rz написа:Селяндури са повечето хора живеещи в градовете . Те са нагли , невъзпитани и прости хорица . Те са на всякъде , има ги в Разград , в София , Варна и т.н.
Селянин човек за мен е честен , добър и трудолюбив . Аз лично изпитвам голямо удоволствие когато отида в селата на мойте родители . Спокойни , тихи и приятно места . За ракията и салатата Вие знаете . ;)

Да,така е. Винаги съм завиждал,благородно разбира се,на приятели и роднини,които си имат село,на което да ходят. Там,на село, е най-приятното място за истинска почивка. Притежава невероятен чар. Много рядко съм попадъл на,не чак толкова читави хора,но съм и попадал. Случвало ми се е само,като разберът,че съм от София и започват да ме гледат на криво и да се заяждат.
Иначе София се напълни с пришълци,като повечето дойдоха и с манталитета си и дори не правят опит,да се променят. Вече няма стари и нови квартали. На всякъде има нови кооперации и блокове,които се напълниха с "новософиянци". Лозенец,Център,Банишора,Коньовица и тн. няма значение,всички са еднакви.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 авг 2015 17:56

Нека помощта и на продължи на ЛС. Темата в нарушение на правилата стоя достатъчно активна.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”