А Студентски град е хубаво нещо за столицата, тъй като служи като цедка (макар и доста широка) по-читавите студенти да останат в града.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sstefanov написа:Red Warrior написа:В столицата се изсипа голяма измет. При това хората искат да са висшисти. На какво отгоре нямам идея. Не знам кой е по-жалък - онзи крадеца, или другия отворко дето пише, че се прибирал "на София". Я марш оттук селяндури прости![]()
Селяндур е баща ти и цялата ти останала рода балък. Смешен измислен шоп, преди 100 години София е била по малка от Казанлък и на дали твоите роднини са били в София. Най мразим селски пръчки като тебе да обвиняват другите и да ги набеждават за селяндури. По добре да живея на село отколкото в Люлин или Младост!
miro_rz написа:Селяндури са повечето хора живеещи в градовете . Те са нагли , невъзпитани и прости хорица . Те са на всякъде , има ги в Разград , в София , Варна и т.н.
Селянин човек за мен е честен , добър и трудолюбив . Аз лично изпитвам голямо удоволствие когато отида в селата на мойте родители . Спокойни , тихи и приятно места . За ракията и салатата Вие знаете .
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост