Тонев скочи на съдиите и БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

валкареджио
Контакти:

Re: Тонев скочи на съдиите и БФС

Мнениеот валкареджио » 04 авг 2015 10:33

dimov написа:Aз помня една култова реплика на Каубоя след мач в Бургас на Левски с Нафтата за 100 %ва дузпа(Сакалиев го сабарят в наказателното поле той става,след което Иванков го хваща за крака и го препъва) Каубоя ---Имаше дузпа,видях я, ама кво ми стана не я свирих.

ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ТИ ЛЪЖЕШ И МАНИПУЛИРАШ ФОРУМА,разбра ли още един ти каза за репликата ,съдията и двата отб ора на същия мач.
ЛЕВСКИ няма нищо общо с мача,дузпата,каубоя,репликата и в последствие с рботата на каубоя.
А ТИ СИ ЛЪЖЕЦ.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 04 авг 2015 10:38

Reckless написа:Нека да реват, нека пишат декларации ! Какво по-хубаво от това !? Нека да се пенят, плюят и да се молят за повече съдийски аванти, да се задушават ! Такъв "Левски" ми харесва !

Толко си тъп, че даже не ти идва на акъла че порязването ни в Разград ощетява и твоя отбор, ако въобще имате намерение да се борите за титлата...или то за вас провинциалистите е важно само Левски да не е шампион, другото няма значение.Че защо съществувате тогава, я по-добре се обединете с Лудогорец, Берое и Черно море в един вундер-селски тим, тъкмо може най-после да по-съберете фенове за около половин стадион :twisted:

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 04 авг 2015 10:42

валкареджио написа:
dimov написа:Aз помня една култова реплика на Каубоя след мач в Бургас на Левски с Нафтата за 100 %ва дузпа(Сакалиев го сабарят в наказателното поле той става,след което Иванков го хваща за крака и го препъва) Каубоя ---Имаше дузпа,видях я, ама кво ми стана не я свирих.

Наистина помниш ,ама само репликата и човека който е казал тази репика.
И ЛУЖЕШ ЛИ ЛЪЖЕШ.
тези думи наистина са казани от „каубоя„ но на един друг мач Рилски спортист /Самоков/-цска ,при резултат 1:3 каубоя си признава,че вижда дузпата за „рилецо„ но ...„ незнам какво ми стана„ и после започна ра б ота в цска,както впрочем и преди него Стиви О.пак беше „ безпристрастен съдия„ и кой знае защо и той милия започна работа и пак в цска.съвсем случайно.
МНОГО СЛУЧАЙНОТО И ВСЕ В ПОЛЗА НА ЦСКА, Е ЗА.БИ!?!?!?!?

Въпросният мач в Бургас беше свирен от Георги Нарлев, и Сакалиев беше хванат за крака от Коловати (Илиян Соянов)който беше паднал на земята.Само че преди това Нарлев беше дал абсолютно измислен червен картон на играч на Левски.А въпросната реплика на Каубоя беше в Самоков -наистина тогава не свири чиста дузпа за ЦСКА, но пък после компенсира и в последната минута им свирна супер измислена дузпа с която изравниха-така че нищо не ги е ощетил.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 авг 2015 10:53

Ето какво мисли Кокала по въпроса, цитат от интервюто му:
Как виждам Левски в първите три кръга? Да ви кажа честно, не ги виждам изобщо. Имаме две точки от първите три мача и отиваме като обречени в Разград. Това е несериозно. Няма шанс треньор на Левски да обяснява как другите били извънземни. Нали ги видяхме Лудогорец? Имат 5 футболисти, които са по-слаби от миналата година. С този Чунчуков отпред, както и със световно неизвестния халф Лукас Саша. Нямаш право. Футболистите си казват "треньорът се е предал" и отиват другите за каквото стане. Както видяхме, нищо не стана. Липсата на хора не може да е никакво оправдание. И преди сме играли без 7-8 футболисти, но винаги сме били фаворити. Сега на "Герена" само се оправдават", каза още Кокала.

Това е всичко друго е самозалъгване, въпросите трябва да бъдат отправени към директор Гонзо а не да се пишат декларации
с/у невидимия враг.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 04 авг 2015 11:17

Pichichi написа:Ето какво мисли Кокала по въпроса, цитат от интервюто му:
Как виждам Левски в първите три кръга? Да ви кажа честно, не ги виждам изобщо. Имаме две точки от първите три мача и отиваме като обречени в Разград. Това е несериозно. Няма шанс треньор на Левски да обяснява как другите били извънземни. Нали ги видяхме Лудогорец? Имат 5 футболисти, които са по-слаби от миналата година. С този Чунчуков отпред, както и със световно неизвестния халф Лукас Саша. Нямаш право. Футболистите си казват "треньорът се е предал" и отиват другите за каквото стане. Както видяхме, нищо не стана. Липсата на хора не може да е никакво оправдание. И преди сме играли без 7-8 футболисти, но винаги сме били фаворити. Сега на "Герена" само се оправдават", каза още Кокала.

Това е всичко друго е самозалъгване, въпросите трябва да бъдат отправени към директор Гонзо а не да се пишат декларации
с/у невидимия враг.

Писна ми от тоя кокал,всеки път едно и също,все гледа да каже нещо лошо за треньора,кокалче,разбери ти ще станеш треньор чак когато са изчерпани вариантите със Стоев,Херо,Вили,да Вили,Хубчев...чак тогава си ти кокал.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 авг 2015 11:45

Не че няма предпоставки да недоволствуват в Левски срещу съдиите, но всички те са свързани с дефицит на интелектуален материал в ръководството и същия проблем в спортно техническия ресурс на отбора!
От споменатите двубои съм гледал само онзи с Лудогорец и там победи по грамотният технически и онзи, който търсеше победата през цялото време!
Не забелязах Левски да са имали ситуация за гол, освен ако съдията не беше пуснал засадата!
Дали е имало засада?! - ДА...!
От позицията на страничния се вижда, че тялото на нападателя е напред от защитната линия, а той няма как да чертае линии за позицията на краката и отсъжда онова което вижда (при това своевременно, и НЯМА отменен гол, а изритване на топката във вратата след звуков сигнал от главния съдия!).
Уважаеми съфорумници, каквото и да правят съдиите не могат да бележат за Левски и по тази причина си позволяват единствено да не зачитат головете за противниковия отбор! - Не им се сърдете! :oops:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 авг 2015 12:23

Когато върнете гола на Литекс, тогава може да имате някакви претенции Господа! :roll:
@ Куриор и Бакари се точат отново да въвеждат ред и дисциплина в синия лагер! :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 авг 2015 13:25

Курьор не знам какво точи, но за Бакари със сигурност са наточили ножовете.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 авг 2015 15:54

Няма ли да скочи срещу "другите начини" :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 авг 2015 11:48

volf написа:Не че няма предпоставки да недоволствуват в Левски срещу съдиите, но всички те са свързани с дефицит на интелектуален материал в ръководството и същия проблем в спортно техническия ресурс на отбора!
От споменатите двубои съм гледал само онзи с Лудогорец и там победи по грамотният технически и онзи, който търсеше победата през цялото време!
Не забелязах Левски да са имали ситуация за гол, освен ако съдията не беше пуснал засадата!
Дали е имало засада?! - ДА...!
От позицията на страничния се вижда, че тялото на нападателя е напред от защитната линия, а той няма как да чертае линии за позицията на краката и отсъжда онова което вижда (при това своевременно, и НЯМА отменен гол, а изритване на топката във вратата след звуков сигнал от главния съдия!).
Уважаеми съфорумници, каквото и да правят съдиите не могат да бележат за Левски и по тази причина си позволяват единствено да не зачитат головете за противниковия отбор! - Не им се сърдете! :oops:

Първо работа на съдиите да следят спазването на правилата на играта футбол,а не дали ще победи по грамотния или по-техничния отбор.
За засадата- изгледах общо взето всичко ,което има в нета, по-скоро засада НЯМА,но ситуацията е много тънка. Честно казано ,ако аз бях страничен щях да я вдигна за да се презастраховам(както и в мача Левски-Литекс с непризнатия гол на Асприля). Проблема тук е положението на страничния съдия, в момента на паса към Махмудов,страничния съдия е на повече от 5 м(според мен някъде 7-8 м ,само това е достатъчно за наказние на съдията) зад последния защитник на Лудогорец.Неговата позиция е практически същата с тази на камерата на Диема, от картината пределно ясно се вижда,че ВДЯСНО(от гледната точка на страничния съдия) на Махмудов има играч на Лудогорец(мисля че е Сисиньо),за каква засада може да се говори при тази ситуация?
За мен много по-тежки са ситуациите с Моци, Дяков и Л.Саша. При нормално съдийство в най-лошия случай Моци трябваше да бъде изгонен в 9-та минута. Ако за нарушението срещу Б.Цонев не му бъде показан директен червен карто(абсолютно спокойно можеше да получи директен червен картон за удар без топка при спряла игра).То в 9-та минута за дивашкото влизане срещу Краев(за същото нещо в 1/4 финал на ШЛ Дж.Чакър е показвал директен червен картон)също си беше минимум за жълт картон(съвсем спокойно може и да се покаже и червен картон),Слава Богу ,че не се стигна до контакт между двамата,ако се беше стигнало до контакт беше много вероятно кариерата на най-големия талант в българския футбол в последните 10 години да приключеше в този момент.
За Дяков - за блестящо изпълненото раменно хвърляне ,ако беше на състезание по джудо или борба щеше да получи приза за най-техничен състезател,но във футболен мач трябваше да да бъде пратен да практикува уменията си по бойни спортове на друго място.
Говорих с мой много добър познат ,работещ в Лудогорец , и той ми каза никой от Лудогорец не е натискал Сватбата да ги подпира и никой не е искал от него да жали играчите на Лудогорец,а специално за Моци и Дяков ,безброй пъти им е трието сол на главата(включително и от най-високо място) да не правят глупости и да не си просят картони. Последното нещо от което има нужда Лудогорец е такова съдийство. Същия човек призна ,че и Моци и Дяков са били за гонене още през първото полувреме.
За засадата вече писах- по-скоро я няма , но ситуацията е много тънка и там около 50% от съдиите ще я сгрешат. Същата е ситуацията и с непризнатия гол на Литекс, и в двете ситуации ситуацията се развива толкова бързо,че в реално време не е възможно да бъде видяна. Съдиитя няма пред себе си монитори да гледат повторения на забавен каданс.
В мачовете с Ботев и Литекс имаше 100% дузпи несвирени за Левски.

Върни се в “Футбол - България”