GOLEADOR написа:Синьо сърце написа:Относно спора GOLEADOR-polmazpolm, не ми харесва външната намеса-не с аргументи по темата, а с цитати, рецитати и тълкованията им. Затова ще взема отношение-GOLEADOR печели спора, а аргументите, че Пантев бил такъв и онакъв, не са състоятелни. На тази логика аз мога да бламирам всичко, което не ми харесва-просто го обявявам за взето от ненадежден източник, или автора е едикакъв си, или ...каквото и да е. Тезата е логична и издържана, а и останаха негови въпроси без отговор. Той обаче сбърка относно уговорката-ако аз спорех с него, тя би била достатъчна. Това обаче е нов човек, и трябваше да иска публично споразумение за сделката. Тогава нямаше да има мърдане-а не като сега да се правят тълкования като на библейски текст.
polmazpolm иска да доказва подмолно действие на Русия спрямо България-нека го доказва. Но ако ще смятаме всяко действие, диктувано от нечии интереси( или състояние на армия, или вътрешни причини) за подмолно и преднамерено спрямо България, добре ще се уредим.
И донякъде по темата-Русия не е готова за тази война. Планът за воденето и би ужасил и начинаещ кадет. Снабдяването е трагично, а ако Жуков бе главнокомандващ, щеше лично да разстреля командира, заповядал фронтални атаки в развърнат строй на Плевенската крепост. Грешката при Шипка едва не става фатална. Преценката на Русия, че не би могла да води война с още един противник се оказва правилна. Затова и е била длъжна да се подсигури срещу такава вероятност.
Мерси за подкрепата.Оценявам това,че не си затрая и изказа мнението си.
Наистина допуснах грешка като реших,че мога с всички хора във форума да сключвам облози,но това е толкова дребно на фона на темата,че не му отдавам голямо значение.
А сега по темата. Убедих се, че няма да получа адекватен отговор на въпроса защо Русия отива на договорки с Австро-Унгария.Просто след него хетърите няма да могат да плюят по Русия.
И Бареков беше подкрепен, при това, от много хора. Той е ясен, срама остава за подкрепящите го. Голям срам! А претенциите му големи! Няма що!
GOLEADOR, безсрамник безподобен, ти показа, че нямаш капацитет да схванеш нещо очевидно и елементарно, а си тръгнал политиката да бистриш. Изопачаваш неща които са се случили преди два дни, а си тръгнал да обясняваш неща които са се случили преди 150 години. Марш бе!
Първият, който се изтърча като пърле пред майка му, след като публикувах статията
" Секретни документи проговарят – Русия разкъсва българска плът, иска да сме безропотно племе" беше ти, като написа, че онова което съм публикувал е "флуд". Явно флуд е онова което се съдържа между двете ти уши!
Лъжльо безсрамен, от кога тази тема стана важна? А? А *изопачавро долна?
Всеки, уважаващ себе си човек, след като е видял какъв безсрамен лъжец си, не би трябвало да ти отговаря на никакви въпроси, а при всяка твоя поява тук, трябва да ти напомня, че си абсолютен лъжец и безсрамник. На лъжците не им пука за това, че ги наричат лъжци! И все пак.
Впрочем, ти изгуби един облог,
като уговорката беше да не пишеш вече във форума на гонг? Поне малко достойнство имаш ли? Всъщност, ти същество от мъжки род ли си?
*
Изопачаврата е преди всичко най-използваният способ на лявото за саботиране на всеки смислен разговор по каквато и да било значима обществена и дори лична тема, диверсионната тактика на превръщането на всички междучовешки опити за комуникация и размяна на мисли или идеи в разкаляна локва, в кочина, в нецивилизовано оборище. Така разумът и логиката стават нежелани емигранти и биват прогонени надолу в тинята или навън и биват скоропостижно удавени в тинята, която се преструва на дискусия. Това е тяхно оръжие.