Tommi написа:BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!
Истинският ЦСКА или новият ФК ЦСКА?
Няма значение кой - стягайте дупарите, че серията продължава догодина в Б група
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!
BRF написа:Tommi написа:BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!
Този който е във В група!Ти друг знаеш ли?
Tommi написа:BRF написа:Tommi написа:BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!
Този който е във В група!Ти друг знаеш ли?
Знам разбира се, нали съм ти написал. Единият е този в аматьорската група, а другият беше създаден преди броени дни. Мерси за отговора.
Red_Neck написа:Tommi написа:BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!
icko65 написа:Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.
icko65 написа:Red_Neck написа:Tommi написа:BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!
Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.
BRF написа:icko65 написа:Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.
Я,черноморско говедо
icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.
Я,черноморско говедо
Я бургаски чорбар!Откъде сте сигурни че ще ги порите ПАК!Всеки втори цесекар това му е в устата.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта