ЦСКА официално поиска фалит!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ЦСКА официално поиска фалит!

Мнениеот Red_Neck » 03 авг 2015 15:07

Tommi написа:
BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!

Истинският ЦСКА или новият ФК ЦСКА?

Няма значение кой - стягайте дупарите, че серията продължава догодина в Б група :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2015 15:08

Tommi написа:
BRF написа:Едно птиченце ми каза,че нещата вървят по план и скоро ЦСКА ще е в идеално финансово състояние!

Този който е във В група!Ти друг знаеш ли?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2015 15:12

BRF написа:
Tommi написа:

Знам разбира се, нали съм ти написал. Единият е този в аматьорската група, а другият беше създаден преди броени дни. Мерси за отговора. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2015 15:39

Tommi написа:
BRF написа:
Tommi написа:

Знам разбира се, нали съм ти написал. Единият е този в аматьорската група, а другият беше създаден преди броени дни. Мерси за отговора. ;)

Значи знаеш повече от всички други!Друг ОТБОР,КЛУБ ЦСКА няма!Няколко фирми ЦСКА се създадоха,ама това е друго!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 авг 2015 12:28

Red_Neck написа:
Tommi написа:

Няма значение кой - стягайте дупарите, че серията продължава догодина в Б група :)

Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 авг 2015 13:19

icko65 написа:Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.

Я,черноморско говедо :lol:

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 04 авг 2015 16:16

icko65 написа:
Red_Neck написа:
Tommi написа:

Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.

Ние това го слушахме последните 2 години.Запомнете го,докато не ни победите - нямате право да говорите :D
Дано се срещнем за КБ ще ви направим за смях.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 авг 2015 17:02

BRF написа:
icko65 написа:Дупарата вие я стягайте щото Левски ши ва пори здраво!Някой ден в А група.

Я бургаски чорбар!Откъде сте сигурни че ще ги порите ПАК!Всеки втори цесекар това му е в устата.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 авг 2015 17:07

icko65 написа:
BRF написа:

Я бургаски чорбар!Откъде сте сигурни че ще ги порите ПАК!Всеки втори цесекар това му е в устата.

Чорбар съм много ясно :lol: ,явно и ти си говедо :mrgreen: !Гледай си Морето(уж) не се занимавй с Гранда ЦСКА 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 авг 2015 18:38

Бившият главен акционер в ЦСКА Александър Томов и неговите подчинени са забъркали сериозна каша.

Годишният финансов отчет на клуба за 2014 г. поне на този етап няма да бъде обявен в търговския регистър, каквито са изискванията на чл. 251, ал. 4 от ТЗ. За това съобщиха от търговския регистър, като посочиха и сериозни причини за своето решение.

Според ТР представените годишни финансови отчети не отговарят на изискванията, тъй като същите не носят завекра на регистриран одитор.

Освен това има проблем и с един от акционерите на клуба - "Финансово Маркетингова Компания", за която няма данни да е вписана или пререгистрирана в ТР.

От търговския регистър уведомяват при какви условия ще удоволетворят искането за обявяване. ЦСКА трябва да представи: документи, доказващи съществуването и представителството на акционерите, присъствали на проведеното на 22 юни 2015 г. общо събрание на акционерите; ГФО, съдържащ заверка на одитор.

Указанията трябва да бъдат изпълнени до изтичане на срока по чл. 19, ал.2 от Закона за търговския регистър.
Проф.лупи,както го величаеха,някои.Сигурно за това,сега искат тази процедура,за да се почисти.

Върни се в “ЦСКА”