Мнениеот piconero » 02 авг 2015 17:14
[quoteНепрочетено мнениеот kapacitet на 02 Авг 2015 15:38
4erno-more написа:
Не мисля че е станало нещо кой знае какво - равентство в Благоевград и загуба от шампиона не е нещо трагично, а и ние винаги имаме лош старт и после компенсираме.
Днеска успех на момчетата, според мен мачът е с троен знак, така че всичко може да стане, имаме сили, с мъжка игра можем да ги победим. Много ми се иска да видя Курьор на върха на атаката и по двете крила Васев и Райков, според мен при сегашните ни играчи, това би било оптималната постройка,
A, да нищо не е станало..Просто чудесно и игра имаме и отбор имаме в качички. Днес хубаво като ни опердаши и Славия пак нищо кой знае какво няма да е станало, с посредствен треньор толкова. А този неграмотен футболист Васев изобщо не искам да го виждам, Райков и той нулата от началото на сезона, вчера говорих с Билито и той вика как е възможно да пускаш такъв футболист като Васев, тотално неорентиран и НЕГРАМОТЕН ФУТБОЛНО][/quote]
Е то не бива да си тъпанар,при това упорит такъв !!!Колко са напълно окомплектованите отбори в А група,тъпчо ????С напълно желана селекция и вариативност при всички случаи !!!Ето защо дразниш , а и излизаш с негативизъм час преди мача.Може и да паднем,какво от това !?Аз лично се надявам да бием с разлика.До като не видя как започваме,няма как да твърдя,че ще падаме и кой става или не става !!!С твоите глупости,какво очакваш да промениш ???Нов треньор и изцяло нова селекция ли ????Защото на теб ти се е приискало.Утре може и да ти се прииска друг,това означава ли,че трябва да занимаваш всички с прищевките си ??? Не смятам,че толкова много хора,трябва да ти четат глупостите.Просто си намери друг отдушник и не трови останалите с негативизъм,било то по политически или футболни теми.
Просто не се вписваш,не за друго.
Успех МОРЯЦИ !!!!!